Et forlag med noget på hjerte


Forlaget Room for Reflection blev stiftet af forfatter Gitte Winter Graugaard i 2015. Efter at have arbejdet sammen med forskellige forlag i de første publikationer, besluttede Gitte sig for selv at etablere sit eget forlag til de næste udgivelser. Friheden til selv at bestemme og muligheden for at kunne udleve en drøm om at kunne leve af at skrive de bøger, Gitte havde på hjerte, var

drivkraften. Det blev en stejl læringskurve for bogudgivelse er en ædel kunst med mange forskellige faggrupper.


I dag håndterer forlaget nye oplag, nye bøger, nyopsætninger af Gittes forfatterskab, som i flere bogtitler sælges i mange oplag samt salg til udlandet. 

Det store udland trækker 


I 2016 udgav forlaget sin første titel på engelsk under navnet Room for Reflection Publishing. Senere fulgte spansk og norsk. Forlaget hjælper også internationale forlag til at publicere Gittes bøger på ander markeder. Se mere i vores showroom.


Hjertebøgerne, der får børn til at sove...


Forlagets bøger er bedre kendt som hjertebøgerne eller sovebøgerne. Gittes mission med bøgerne er at lære børn at finde ind til deres indre styrker og lære dem at finde livsglæde, trivsel og balance gennem børnemeditation. Vejen dertil går via åndedrættet ned i hjertet og helt ned i bunden af børns maver. Det skulle vise sig, at denne lille indre sti også er stien til porten til Drømmeland, for tusindvis af børn falder nu i søvn lettere med forlagets hjertebøger til stor lettelse for trætte forældre. 

Har du forfatterdrømme?


Vi har gennem årene modtaget mange uopfordrede manuskripter fra håbefulde forfattere, der gerne vil udgive deres smukke bøger på vores forlag. Det er dog ikke en del af vores tilbud. Men har du brug for sparring i din bogproces og frem mod udgivelse og salg, kan du hoppe med over i Gittes coaching forretning, hvor hun i sin Club Book Dream hjælper forfattere med at løfte deres manuskripter og få deres autentiske budskaber frem og ud i verden.