Når du lærer at lytte til dit hjerte, får du en drivkraft, som hjælper dig med at føre dine drømme ud i livet. Du kan skrue op for dit hjertets hviskerier ved at blive mere bevidst til stede i dit eget liv.

Citat Gitte Winter Graugaard

Workshop: Lyt til dit hjerte og skru op

 

Vil du lære at få mere kærlighed til dig selv? Lærer du at skrue op for hviskerierne fra dit smukke hjerte og forstå din vise krops mange udtryk, får du værktøjerne til at skabe en nærende hverdag, hvor det er DIG, der sætter agendaen for timerne i dit liv.

Når du fylder dine timer med passion, tager du tiden hjem, og gør den til din. Og det magiske er, at tiden bliver længere, smukkere og mere dyrebar, når den er helt din egen. Den gode nyhed er, at dit hjerte allerede er fuld af kærlighed, og din krop rigtig gerne vil samarbejde med dig.

Kom og lær at lytte til dit hjertes stemme. Sammen skruer vi op, så du bedre kan høre, hvad dit hjerte fortæller dig og ikke mindst få øje på den enorme kærlighed, der er indeni dig. Workshoppen er både til dig, der alt for længe har overhørt dit hjertets hvisken – og til dig, der kan høre dit hjerte, men alligevel vælger at lade hjernen styre hverdagen.

Er du forælder vil denne form for hjerteindsigt kunne hjælpe dig til at opdrage ud fra det bevidste forældreskab, hvor du ved mere om hvordan din selvkærlighed og dine energier påvirker dit barn.

Vi arbejder med flere af de spørgsmål, der naturligt opstår, når vi genfinder vejen til vores hjerter, skruer op for hjertets længsler og får lyst til at handle på dem. Hvordan griber vi denne nye virkelighed an, og hvordan begynder vi at anlægge en hverdag, hvor hjertet får mere og mere taletid.

Vi arbejder med forskellige skriveøvelser, dialog og meditation.

Medbring: Tøj til også at kunne komme over i skoven, hvis vejret tillader det. En notesbog og noget at skrive med. Kom gerne i afslappet tøj.

Book din plads her:

Rungsted

Dato, tid sted:

14. august 2018 kl. 18-21

Pennehaven 7 st., 2960 Rungsted Kyst på mit kontor hos 360 graders Sundhed

Pris 400 kr.

Tag en ven med og spar 100 kr i alt. Pris for to 700 kr.

Aarhus

Dato, tid sted:

11. september 2018 kl. 18-21

Aarhus – adresse følger

Pris 400 kr.

Tag en ven med og spar 100 kr i alt. Pris for to 700 kr.

Om underviseren:

Gitte Winter Graugaard er stifter af Room for Reflection, Room for You og Momo Academy. Hun er uddannet Heartcore mentor og Transformer med speciale i energi og vibrationer. Derudover er Gitte uddannet Life Mastery Coach og mindfulnessinstruktør.

Den vigtigste visdom om hjertets hviskerier kommer dog af at have levet et dejligt liv, hvor hjertets stemme altid har fået plads, og kærligheden altid har været det vigtigste parameter.

Gitte har altid rejst mere end de fleste, har boet i syv forskellige lande, født sine to piger i to eksotiske egne af vor skønne klode og har desuden udgivet adskillige bøger, noveller og børnemeditationer.

“Jeg har før været på hjerteworkshops, uden at kunne “se eller høre noget”. Efter denne workshop har jeg fået øje på et enormt potentiale i mit hjerte. Her er en dejlig fortrolig atmosfære med fagligt dygtige undervisere”.

Tidligere deltager

“Det er i faldet du får vinger. Denne workshop hjælper dig til at finde dine vinger”.

Tidligere deltager

“De 3 timer fløj af sted i en oplevelse der bød på en følelse af coaching, meditation og de dejligste redskaber til at tro på mit eget hjertes lyd. Nu to dage efter mærker jeg stadig mit hjertes uendelige livsstrøm af kærlighed fra en af meditationerne og har taget værktøjerne i brug i min familie med mega positiv effekt…Gitte er en fantastisk formidler, der bruger sin egen historie på en nærværende måde og med et blik så varmt og kærligt, at man ved, at man er i trygge hænder og kan åbne sig op og forstå.”

Pia Bering Thomsen

Den dag sidder dybt i mit hjerte, som en dag jeg ALDRIG vil glemme. Den dag har sat mange ting og tanker igang for mig.

John

Vores lille pakkeri holder sommerferie fra d. 15.7 til d. 5.8. 2018. Du kan godt bestille varer i shoppen, men vi sender først ud igen d. 6.8. God sommer! Afbryd