Få den skønneste afslutning på dagen med dine guldklumper

Workshop om børnemeditation

 

For mange er det nyt at meditere med sine børn. Vil du have en intro til børnemeditation og særligt mine tre bøger:

 

 

På denne workshop hører du om om – og mærker:

  • Min mor-historie om, hvordan jeg fandt dette skønne værktøj og udviklede det med mine børn.
  • Hvad hjerteenergi er, og hvor dejligt det er at fylde sit hjerte med kærlighed.
  • Hvad man kan lære som barn og voksne i Hjerternes Dal
  • Hvad Hjertelys er og hvorfor vi skal lære vores børn at skrue op for det.
  • Hvorfor de virker, og hvordan du kan hjælpe dit barn til at få mest muligt ud af dem.
  • Hvor stor betydning din egen energi har i hele processen. Lær at lave et trygt “space” for dit barn i din energi.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål. Børnene må vente spændte hjemme, mens du er af sted – denne workshop er til dig som forælder eller fagperson. Du behøver ikke have prøvet meditationerne, når du kommer til workshoppen, men det er en fordel.

Tid og sted:

Søndag d. 24.2 kl. 13-15 Lær dit barn at finde indre ro med børnemeditation

Hos: Zanne Kilden Yoga  Mariane Thomsens Gade 6, stuen, 8000 Aarhus

Kom og hør, hvordan du kan hjælpe børn til indre ro og stilhed gennem børnemeditation. Gitte deler ud af sine erfaringer og tager jer med på drømmerejser. Hør også, hvorfor børnemeditation er særligt godt ved sengetid. Og mød Lotte, som fortæller om, hvordan hun bruger meditation og mindfulness i sit arbejde som pædagog i en skovbørnehave. Børnemeditationerne I mit hjerte har solgt i mange tusinde eksemplarer herhjemme og sælger nu også i mange lande internationalt. Bogen har fået så stor succes, fordi den lærer børn at falde i søvn med hjerterne fulde af kærlighed. Den hjerteenergi bogen bringer med sig ind i puttestunden skruer op for forældres kærlighed og nærvær, og det samvær, der opstår heraf, har gang på gang vist sig at være meget effektivt til at give børn lyst til at falde i søvn. Kom og lær metoden bag bogen bedre at kende. Hør om historien bag. Og hør også om efterfølgeren Hjerternes Dal og den nyeste Hjertelys.

Pris: 300 kr. 

Denne workshop er en del af Gittes HEARTPOWER weekend i Aarhus. Du kan booke plads til hele weekenden, eller til denne workshop alene. Booking via HEARTPOWER.

Tilmelding

Via HEARTPOWER

Om underviseren: Da Gitte Winter Graugaard havde skrevet bogen “Studieliv uden stress” sammen med en stressrådgiver og fandt ud af, hvor mange unge, der lider af stress, begyndte en helt særlig mission. Gitte havde selv helt små børn og begyndte at arbejde på, hvordan vi som forældre kan hjælpe vores børn til langt mere balance, så de bliver mere robuste til at klare modvind, end nutidens unge er. Deraf kom idéen til børnemeditation og mindfulness.

Gitte er uddannet Heartcore mentor med speciale i energi og vibrationer. Derudover er Gitte uddannet Life Mastery Coach og mindfulnessinstruktør. Den vigtigste visdom kommer dog af at have levet et liv, hvor hjertets stemme har fået plads og kærligheden altid har været det vigtigste parameter. Gitte er også stifter af platformen MOMO Academy til meget mere mindfulness, yoga og meditation i skolerne.