Connected Kids level 1+2: Lær at lave dine egne børnemeditationer

Workshop: Connected Kids level 1 + 2

Vil du lære at lave dine egne børnemeditationer?

Hos Room for Reflection samarbejder vi med Maiken Gesche Nickel, som har arbejdet intensivt med yoga, mindfulness og meditation til børn i en årrække. Maiken tilbyder som den eneste i Danmark “Connected Kids” programmerne, som er udviklet af Lorraine Murray fra Skotland. Lorraine har viet sit liv til at udbrede kendskabet til meditation til børn og også børn med særlige behov. Programmet er vidt udbredt i Skotland, England og Canada. Og nu har vi med Maiken også mulighed for at tilbyde det til dig i Danmark. Her på siden kan du tilmelde dig level 1 og 2. Du kan først tilmelde dig level 2, når du har level 1.

Der er i dag 6 level 3 trænere i verden, Maiken inklusiv og ca. 100.000 verden over, der har modtaget undervisning fra dette fantastiske program.

Level 1

Connected Kids level 1 er en dagsworkshop workshop for dig, der gerne vil lære at lave dine egne meditationer med børn. Hos Room for Reflection kan vi på det varmeste anbefale dette kursus, som åbner vidunderlige døre til børnenes sind. Kurset er flyttet over til vores søstersite Momo Academy.

Level 2

Når du har taget Connected Kids level 1, kan du gå videre til Level 2, som er et 2 dags kursus, hvor du vil få uddybende viden og færdigheder i, hvordan du laver guidede meditationer og mindfulness-aktiviteter med børn i alle aldre. På kurset får du også viden om, hvordan du tilpasser til børn med udviklingsforstyrrelser og sensitive børn.

Bygger på Calm Kids

Bogen Calm Kids på engelsk, som du får udleveret på Level 1, er skrevet skotske Lorraine Murray, som også har undervist Maiken i en årrække. Du kan se meget mere til Lorraines store arbejde med at udbrede kendskabet til børnemeditation særligt i Skotland, Irland og UK, men også mange andre steder på hendes side.

Vil du have et skriv med til din leder?