Webinar om børnemeditation og olier

Både Heidie og Gitte er optaget af at hjælpe børn til bedre trivsel. Begge arbejder vi med at hjælpe børn med at finde ro og særligt ved sengetid. Til dette webinar får du en introduktion til Gittes bøger med børnemeditationer, som hjælper tusindvis af børn til at falde i søvn og læses i mere end 20 lande.

Sammen med Gitte underviser Heidie Kosiara, som fortæller om forskellige Doterra olier, som hun har erfaring med hjælper børn til ro. I sit arbejde har Heidie hjulpet mange særligt sensitive familier som kæmper med stress, bekymringer, ondt i maven, overvældelse, skolevægring og dårligt selvværd.

Tid og sted 

Vi mødes på ZOOM et online undervisningsrum:

d. 4. juni kl. 20-21.

Når du er tilmeldt får du link til webinaret. 

 

BILLET

Du kan købe billet med og uden bogpakke med en særligt udvalgt olie. 

Køb billet – 50 kr. 

Eller få gratis adgang til webinaret OG rabat på denne produktpakke til 475 kr. 

Børnemeditationerne I mit hjerte (normalpris 199 kr.)

Duft dig Glad (Normalpris 239 kr.)

Lavendel Touch fra Doterra (170 kr.)

Webinar billet (50 kr.) 

 

Du sparer 183 kr. ved at købe produktpakken, hvor billet til webinar medfølger:

Om Heidie 

Heidie Kosiara er uddannet kinesiolog, børneyoga- og mindfulnessinstruktør. Heidie er forfatter og foredragsholder. Hun afholder workshops og forløb for særligt sensitive børn. 

Heidie har en medfødt evne til at mærke og sanse det, som ikke set med det blotte øje. Indgangsvinklen er det legende, lette og tilsat lidt magi.

Æteriske olier er en stor passion for Heidie og hendes mission er, at skabe en almen viden om æteriske oliers powerfulde indvirkning på den følelsesmæssige trivsel. Denne aften med fokus på børn, ro og søvn.

Om GITTE 

Da Gitte puttede sine børn og lærte dem om børnemeditation, fandt hun ud af, at det også kunne hjælpe dem til nemmere at kunne falde i søvn ved at skabe en stærk kontakt til hjertet

. I dag sælger Børnemeditationerne I mit hjerte i 5. oplag herhjemme, i +20 lande på tre sprog.

Mens I mit hjerte lærer børn om selvkærlighed og skruer op for mors og fars ro, tryghed og kærlighed ved sengetid, lærer efterfølgeren “Hjerternes Dal” børnene, at de også kan finde ro og balance i naturen. Gittes arbejde kulminerede i april i år, da hun stod på TEDx scenen og fortalte om børn, søvn og de grå mænd, som stjæler vores tid. Se talen her. 

Spørgsmål, du vil have svar på i webinaret?

11 + 4 =