Har du været med i  min lille sommerkonkurrence på Facebook? Og er du spændt på, om du har vundet en bog? 

Tusind tak for alle jeres fantastisk fine kommentarer omkring mine bøger. I aner ikke, hvor glad det gør mig at læse om jeres begejstring. Det bedste for mig er nemlig, når mine bøger hjælper jeres børn. 

 

Stor rabat til alle

Jeg kan også mærke, at jeg bliver berørt over jeres ønsker og behov for at få flere af bøgerne. Og derfor har jeg besluttet at give jer 40 % i rabat på bøgerne resten af weekenden. Så er du ikke den heldige vinder, kan du stadig få den bog, du ønsker dig til dit barn og med stor rabat. Skriv “sommer” i kuponfeltet i check out, så får du rabatten. Gælder kun til og med søndag aften. Se nogle af de mange kommentarer I har skrevet i konkurrencen herunder for inspiration. 

 

Vinderen

Jeg ønsker Tine Tang hjerteligt tillykke med, at du har vundet en valgfri bog. Du ønsker dig Børnemeditationerne I mit hjerte. Den er på vej til dig. 

Send mig en mail med din adresse, mobilnummer og email, så sender jeg den til dig.