Da jeg ryddede op på lageret, fandt jeg to meget smukke drømmefangere. De er fra en ældre kollektion fra Nepal og dermed ikke til salg med den nye kollektion. Så jeg tænkte, at vi skulle have os en lille forårskonkurrence, hvor I kunne vinde dem. Det var I vilde med. Rigtig mange af jer skrev om, hvad foråret betyder for jer. Og det har været vidunderligt at læse jeres fine kommentarer.

Se, hvem der vandt de to drømmefangere til en værdi af 100 kr.

Konkurrencen kørte både på Instagram og Facebook.

Vinder af drømmefangeren med naturfjer:

 

Vinder af drømmefangeren med farvede fjer:

 

Foråret får alt til at blomstre indeni og udenpå, det er en fantastisk tid🙏🏻🌿😍 Alle sanser bliver bombarderet på den fineste vis, børnene leger udenfor fra morgen til aften, alt dufter anderledes og bedre, alt bliver smukt og grønt, lyden af naboen i haven og mad på grillen😍 Foråret er klart min yndlings-årstid❤️🙏🏻

Ønsker mig en drømmefanger til min dejlige pige på 9 år, som ville elske den med naturfjer, da hun er en sand og naturlig lille dyreven😍

Gem

Gem

Gem

Gem

Britta Ladefoged Jensen

Fra Facebook

Uh, skøn konkurence 👏😄 Når foråret begynder at spire frem, minder det mig om livets gang og cyklus. Alting har sin tid og “snart kommer svalen igen” – som der står skrevet i min yndlings børnebog, “Nissen” 🌱🌞 Symbolet i forårets kommen og den lille sætning fra “Nissen”, er noget jeg håber jeg vil kunne give videre til min datter, så hun altid vil huske, at det hele nok skal gå; for snart kommer svalen – og ikke mindst foråret igen 🤗 Drømmefangeren vil jeg derfor give til hende, min datter, Inger, på knap 7 måneder 👶🌸🌙 (og hun vil blive lige glad for både begge slags 🌈😊)

 

Gem

annatoldbod

Fra Instagram

Hjerteligt tillykke til de to vindere. Skriv os en mail til info@roomforreflection.dk og fortæl os, hvor vi skal sende dem hen.

Vil du se den nye kollektion?

Tak for jeres deltagelse i vores lille konkurrence. De er også så fine vores drømmefangere, som vi får speciallavet i Nepal. Du kan se den kollektion, vi lige nu har til salg i mange størrelser. Når du køber en drømmefanger gennem Room for Reflection, hjælper du automatisk bæredygtig udvikling for lokale, kreative kvinder i Kathmandu, som gennem vores salg af deres varer får mulighed for at tjene penge på deres smukke kunst.

Se vores udvalg her

Problemer med barn og søvn?

Flere af jer har skrevet om problemer med jeres børn og søvn. “Børnemeditationerne I mit hjerte” har hjulpet rigtig mange børn med at falde i søvn og også sove bedre om natten. Måske kan den også hjælpe dit barn til en dejlig lur. Her i vores Lille Godnatpakke med en drømmefanger og en hjertesten.

Gem

Gem

Gem