Giv dine børn ro i hjertet til at opleve eventyret

Er I en udstationeret familie?

– og savner børnene dem derhjemme?

“Børnemeditationerne I mit hjerte” kan hjælpe udstationerede familier med at håndtere savn. Enten til dem herhjemme i Danmark eller til dem, vi siger farvel til i vores nye land(e), når vi rejser videre eller hjem.

Jeg har selv været udstationeret af flere omgange, både som barn, ung og senere som medfølgende hustru, mens mine børn blev født. Og mit hjerte var så splittet i på den ene side at elske at være på eventyr og på den anden side savne mine forældre, som nu var blevet bedsteforældre og se min søsters og veninders børn vokse op. Det gjorde så ondt i mit hjerte at savne så meget.

Med denne bog får familierne et kærlighedssprog, som vil hjælpe de mange, der savner, mens I er udstationerede. Børnene lærer at fylde sig selv med kærlighed, hvilket kan være skønt ved fx ny skolestart i et nyt land. De lærer også, hvad det vil sige at sende og modtage kærlighed over afstand til/fra dem, vi ikke kan være sammen med.

Hvis I lader mormor eller andre barnet savner læse med, kan bogen være med til at give dit barn og den han/hun savner et fælles sprog mens og efter I er udstationeret.

Børnemeditationerne I mit hjerte har solgt i over 3000 eksemplarer herhjemme og sælger på engelsk lige nu på 8 markeder. En af de helt store gevinster ved bogen, er at den får børn til at sove let og fint med hjertet fuld af kærlighed.

Jeg håber, at bogen vil  hjælpe de mange børn derude i vores store smukke verden med at få endnu mere ud af familiens eventyr. Og måske vil den endda også gøre godt i dit eget hjerte.

Få den her på dansk

Fås som bog og PDF.

Få den her på engelsk

Fås også som PDF og i en kindle version på www.roomforreflection.com.

Få den her på spansk

Fås som PDF og i en kindle version på www.roomforreflection.com.

Hjertenes Dal

Min nyeste bog Hjerternes Dal vil også kunne hjælpe en masse børn i udlandet med at lære sig selv bedre at kende og blive fortrolige med deres følelser. Du kan se et klip om den fra Go’ Morgen Danmark her:

Se mit interview med Dr. Andrea Pennington om at savne

Dette interview belv sendt på America Out Loud i august 2016.

Om at savne

Jeg har også fortalt om at savne, og hvordan vi kan hjælpe børn, der savner på dansk. Se mere her.

Erfaringer med udstationering

Jeg har boet i syv forskellige lande. Første gang jeg var af sted var som 15 årig med mine forældre. Siden læste og arbejdede jeg i udlandet inden min mand og jeg var udstationeret i fire år i Kroatien og Canada, hvor vores to piger blev født. Da jeg kom hjem åbnede jeg egen virksomhed. Det blev der et interview ud af med Danes.