Det her er Genialt!

Kender du Katrine Birk? Hun er så skøn. Siden hun var barn har hun interesseret sig for alternativ behandling, og allerede som teenager var hun selv i gang med at behandle klienter. Efter at have set virkningen af zoneterapi og akupressur på en masse babyer og børn i sin klinik, og efter hun selv blev mor for første gang, blev det klart for Katrine, at hun måtte dele sin viden med forældre, som på mange måder selv kan gøre en stor forskel for vores børn ved at kende lidt til zoneterapi og akupressur.

Katrines forretning er de senere år eksploderet, og hun har mange tusinde følgere. Hvorfor? Fordi det virker. Jeg har selv taget kurser hos Katrine og elsker, at hun kombinerer punkterne med kærlig energi og healing. Det er lige i min ånd.

I sensommeren 2016 udkom Katrines første bog “Tryk og Glad”, og da jeg læste den, så jeg en smuk synergi mellem den og Børnemeditationerne I mit hjerte. For den kærlige energi forældre og børn kommer ind i efter at have læst Børnemeditationerne I mit hjerte, er præcis den energi, Katrine anbefaler at vi trykker på punkterne med.

Jeg besøgte Katrine og spurgte hende om, hvorfor vores to bøger komplimenterer hinanden. Katrines svar var,  “at de to bøger er GENIALE sammen, og at alle forældre vil have gavn af dem”.

Hos Room for Reflection er vi super glade for at være forhandler af Tryk og Glad. Du kan se mere til Katrine i de tre film, vi har lavet til jer herunder og finder link til at købe bogen. Der er naturligvis en god pakke til jer også.

Introduktion til Katrine Birk

Mød Katrine Birk, som har skrevet Tryk og GLad og hjælper en masse forældre med at hjælpe deres børn til bedre trivsel, sundhed og velvære.

 

Introduktion til zoneterapi og akupressur til børn

Hør mere om, hvad zoneterapi og akupressur er og hvordan du nemt som forælder kan hjælpe dit barn gennem enkle tryk på kroppen.

 

Genialt at kombinere Tryk og glad med I mit hjerte

Der er så mange gode grunde til at kombinere Børnemeditationerne I mit hjerte med Tryk og Glad. Se med her…

 

Tryk og glad i mit hjerte pakken

Her får du:

Tryk og glad til 199 kr.

Børnemeditationerne I mit hjerte til 249 kr.

Samlet pris 400 kr. spar 48 kr.

Køb den her

Tryk og glad

 

199 kr.

Køb den her

Børnemeditationerne I mit hjerte

Som bog 249 kr.

Som PDF 99 kr.

Køb den her

Luksuspakken

Tryk og glad + I mit hjerte + lækker olie i Baby bum balm til at massere børnene med.

Pris i alt 500 kr. spar 57 kr.

Køb den her

Følg Katrine Birk på www.katrinebirk.dk