Skøn musik fyldt med energi

 

I  de seneste år har jeg haft stor glæde ved at lære Troels Hammer at kende. Troels er fyldt med god og nærende energi, som han fylder ethvert rum med, og som han på magisk vis mestrer at lægge ind i sin musik. Hans seneste album TRANS/FOR/MATION er så særligt for mig, at jeg gerne vil udbrede kendskabet til  alle jer derude. Troels kan noget helt særligt med musik, som jeg håber også vil kunne sprede nydelse og næring i jeres liv.

For lidt tid siden havde jeg besøg af Troels. Den dag satte han sig ved mit klaver, og jeg fik helt gåsehud over de smukke klange, der kom ud af klaveret og ind i min stue. Troels har længe arbejdet i organisationer, som både udvikler, supervisor, rådgiver og underviser i narrativ og systemisk forankret ledelse, praksis og psykologi. Han elsker at hjælpe andre med at se sit potentiale og udvikle det.

Som et rigtig godt eksempel på at udvikle sit potentiale og kreativitet har Troels med TRANS/FOR/MATION skabt et univers af de skønneste sange fyldt med smukke klange og dejlige energier.

Musikken er en passion i Troels’  liv. For et par år siden blev han opdaget af Kenneth Bager, hos hvem han nu komponerer, spiller og udgiver sin musik, i Kenneths Bagers label; Music for Dreams. Med dette album understreger Troels, at det er aldrig for sent at udleve sine drømme!

Køb albummet her

Albummet TRANS/FOR/MATION kan købes her i vores webshop som CD og kan også downloades fra diverse musiktjenester.

Pris 125 kr. + porto.

Få en smagsprøve

Her i videoen kan du få en smagsprøve på Troels’ dejlige musik med nummeret Azur.