THE BOOK OF SOULFUL MUSINGS

I 2017 gæstede jeg Chrisoula Sirigou – The Golden Muse i Manchester på hendes radiokanal og fortalte om Børnemeditationerne I mit hjerte. Chrisoula har interviewet en masse eksperter i personlig udvikling gennem de sidste 8 år. Nu har hun samlet de 30 bedste interviews i en ny bog, som hedder The Book of Soulful Musings, og jeg er super glad for at være med i den. I mit kapitel “Switch on the heart energy” fortæller jeg om, hvordan vi som forældre kan gå fra at være travle forældre til at forbinde os med vores børn ved sengetid.

D. 11.11.2018 launchede Chrisoula denne bog ved en smuk ceremoni syd for Blissland i et meget smukt spirituelt center. Jeg var med og gav en lille tale om mit syn på den ny tids børn, og hvad vi som forældre kan gøre for at hjælpe vores børn. Det blev optaget, så du kan se det her.

Det er Chrisoula, der fortjener den helt store ros for at denne bog er kommet til verden. Den er fyldt med gode råd til personlig udvikling indenfor fem områder: Body, mind, heart, spirit og community. Mit kapitel står naturligvis i hjertesektionen.

Du møder en lang række eksperter i bogen, som du kan læse mere om her.

Køb bogen her

Her kan du se et interview Chrisoula lavede med mig kort efter bogen udkom: