Tak fordi du skrev dig op

Hjerteligt velkommen

Jeg er så glad for, at du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev og kan ikke vente med at sende dig mine nyheder. Jeg håber, du vil blive inspireret. Med en hjertevarm mission om at opfordre til mere ro og hjerterum har jeg startet en STOR lille revolution af kærlighed – og jeg er så glade for, at du slutter dig til os. Med bevidsthed kan vi som voksne hjælpe børn til at lære at nyde livet med kærlighed, lys og magi.

I filmen herunder kan du møde mig og få en introduktion til børnemeditation i mit lille mini søvnkursus.

Kærlig hilsen

Gitte Winter Graugaard

Bestseller forfatter, foredragsholder

og ekspert i rolig putning. 

Mini søvn kursus for forældre – brug børnemeditation

Dalai Lama har sagt, at “hvis alle børn på 8 år bliver undervist i meditation, vil vi kunne afskaffe vold indenfor én generation”. Det tror jeg på. De mange værktøjer, vi får ved at fylde vores hjerter med kærlighed fra barnsben vil gøre en stor forskel frem i livet for vores guldklumper.

Her på siden kan du nu downloade

  • Gode råd når du vil i gang med børnemeditation
  • Et uddrag af den første meditation af fire i Børnemeditationerne I mit hjerte
  • Den første meditation i Hjerternes Dal, hvor børnene ankommer til dalen.
  • Et indblik i hvad forskningen viser os om vigtigheden af børns søvn.

Vær opmærksom på, at de bøger og/eller PDF’er, du køber har en introduktion til, hvordan du laver meditationerne med dit barn / børn, masser af læring samt flere opfordringer til refleksion i din hverdag. 

 

 

Velkomstgaver til dig fra mig:

Få gode råd om børnemeditation

Her får du en introduktion til børnemeditation samt gode råd til at komme i gang.

Få et uddrag af Børnemeditationerne I mit hjerte

Her kan du downloade et uddrag af “Børnemeditationerne I mit hjerte”. Du får et indblik i den første meditation i bogen “Jeg fylder mit hjerte med kærlighed”.

Få et uddrag af Hjerternes Dal

Her kan du downloade et uddrag af “Hjerternes Dal. Du får et indblik i den første meditation i bogen. hvor børnene ankommer til dalen.

Vil du vide mere om børn og søvn

Her kan du downloade et skriv om den nyeste forskning omkring børn og søvn, som vi har fået Sundhedsjournalist Katrine Bay til at skrive til jer.

Download digt om kedsomhed

Her kan du downloade mit fine digt om børn og kedsomhed. Du må gerne printe det og hænge det op til inspiration til andre forældre.  

Download dit overgangsskema

Her kan du hente et overgangsskema, som du kan udfylde og aflevere til de ansvarlige, når dit barn skifter institution, skole eller i starter til sport. Se mere i denne blog

Download dit hæfte med sommerferiesjov

Her kan du hente dit hæfte med sommerferiesjov. Rigtig god fornøjelse.