Tak fordi du skrev dig op

  

Vi er så glade for, at du har tilmeldt dig vores nyhedsbreve og kan ikke vente med at sende dig vores nyheder. Med en hjertevarm mission om at udbrede kendskabet til meditation, yoga og mindfulness til børn har vi startet en STOR lille revolution af kærlighed – og vi er så glade for, at du slutter dig til os. Med bevidsthed kan vi som voksne hjælpe børn til at lære at nyde livet med kærlighed, lys og magi

I filmen herunder møder du forfatter Gitte Winter Graugaard, som introducerer dig til børnemeditation.

 

Dalai Lama har sagt, at “hvis alle børn på 8 år bliver undervist i meditation, vil vi kunne afskaffe vold indenfor én generation”. Det tror vi på. De mange værktøjer, vi får ved at fylde vores hjerter med kærlighed fra barnsben vil gøre en stor forskel frem i livet for vores dyrebare børn.

Her på siden kan du nu downloade

  • Gode råd når du vil i gang med børnemeditatoin
  • Et uddrag af den første meditation af fire i Børnemeditationerne I mit hjerte
  • Den første meditation i Hjerternes Dal, hvor børnene ankommer til dalen.
  • Et indblik i hvad forskningen viser os om børns søvn.

Vær opmærksom på, at de bøger og/eller PDF’er, du køber har en introduktion til, hvordan du laver meditationerne med dit barn / børn, masser af læring samt flere opfordringer til refleksion i din hverdag.


DOWNLOAD HER

 

Få gode råd om børnemeditation

Her får du en introduktion til børnemeditation samt gode råd til at komme i gang.

Få et uddrag af Børnemeditationerne I mit hjerte

Her kan du downloade et uddrag af “Børnemeditationerne I mit hjerte”. Du får et indblik i den første meditation i bogen “Jeg fylder mit hjerte med kærlighed”.

Få et uddrag af Hjerternes Dal

Her kan du downloade et uddrag af “Hjerternes Dal. Du får et indblik i den første meditation i bogen. hvor børnene ankommer til dalen.

Vil du vide mere om børn og søvn

Her kan du downloade et skriv om den nyeste forskning omkring børn og søvn, som vi har fået Sundhedsjournalist Katrine Bay til at skrive til jer.