Tak fordi du skrev dig op

Velkommen til Room for Reflections HJERTERUM 

 

Jeg er så glad for, at du har tilmeldt dig mit nyhedsbrev og kan ikke vente med at sende dig mine nyheder. Jeg håber, du vil blive inspireret. Med en hjertevarm mission om at opfordre til mere ro og hjerterum har jeg startet en STOR lille revolution af kærlighed – og jeg er så glade for, at du slutter dig til os. Med bevidsthed kan vi som voksne hjælpe børn til at lære at nyde livet med kærlighed, lys og magi

I filmen herunder kan du møde mig og få en introduktion til børnemeditation.

Kærlig hilsen

Gitte Winter Graugaard

Forfatter, coach og mentor

 

Dalai Lama har sagt, at “hvis alle børn på 8 år bliver undervist i meditation, vil vi kunne afskaffe vold indenfor én generation”. Det tror jeg på. De mange værktøjer, vi får ved at fylde vores hjerter med kærlighed fra barnsben vil gøre en stor forskel frem i livet for vores guldklumper.

Her på siden kan du nu downloade

  • Gode råd når du vil i gang med børnemeditatoin
  • Et uddrag af den første meditation af fire i Børnemeditationerne I mit hjerte
  • Den første meditation i Hjerternes Dal, hvor børnene ankommer til dalen.
  • Et indblik i hvad forskningen viser os om børns søvn.

Vær opmærksom på, at de bøger og/eller PDF’er, du køber har en introduktion til, hvordan du laver meditationerne med dit barn / børn, masser af læring samt flere opfordringer til refleksion i din hverdag.

DOWNLOAD HER

 

JULEN 2018

Her linker jeg til din julegave 2018.

Kodeordet er: hjertejul 

Få gode råd om børnemeditation

Her får du en introduktion til børnemeditation samt gode råd til at komme i gang.

Få et uddrag af Børnemeditationerne I mit hjerte

Her kan du downloade et uddrag af “Børnemeditationerne I mit hjerte”. Du får et indblik i den første meditation i bogen “Jeg fylder mit hjerte med kærlighed”.

Få et uddrag af Hjerternes Dal

Her kan du downloade et uddrag af “Hjerternes Dal. Du får et indblik i den første meditation i bogen. hvor børnene ankommer til dalen.

Vil du vide mere om børn og søvn

Her kan du downloade et skriv om den nyeste forskning omkring børn og søvn, som vi har fået Sundhedsjournalist Katrine Bay til at skrive til jer.