2017 har været et crazy år for mig som forfatter og coach. Tak fordi du følger med.

I januar rundede Børnemeditationerne I mit hjerte et salg på 10.000 stk, som var den vildeste manifestation jeg kunne tænke mig. I november solgte den til forældre i 21 lande!

I april mødte jeg min amerikanske mentor Dr Andrea Pennington, som jeg spurgte – hvordan sælger man så 100.000? Hun svarede “stop hiding behind your books”. Og henover sommeren hjalp hun mig frem i rampelyset, trænede mig i interviews og forberedte mig, så jeg tilmed har kunnet nyde turen fra Go’ morgen Danmark til The Guardian og blog i The Yoga Magazine. What a ride!

2017 lærte mig at turde drømme store drømme, fucke lidt med janteloven, tro på mit bidrag til verden og endnu engang arbejde på at bevare jordforbindelse og skabe balance i min familie.

Det kræver ture i naturen, rejser til verdens ende og masser af kærlighed til og fra min mand og børn. Og masser af mod, tålmodighed og tillid!

I 2017 udgav jeg Hjerternes Dal og var medforfatter på Time to rise. Jeg underviste for første gang i udlandet og har rejst en masse. Jeg åbnede også min nye monsterseje kursusplatform Momo Academy til meget mere yoga, mindfulness og meditation i de danske skoler, børnehaver og gymnasier. Vi tester i øjeblikket og har store forventninger til 2018.

Og 2017 var også året, hvor jeg turde træde mere frem omkring min spiritualitet og turde kalde mine behandlinger hos Room for you for hvad det er: healing med lys og kærlighed.

Jeg fyldte 40, fejrede kobberbryllup, var til tre smukke bryllupper, en begravelse og fik en ny lille niece. Livets gang så fint, sørgeligt og smukt.

Jeg måtte sige farvel til min fine havudsigt i Stokkerup, men fandt lige inden jul nye fine rammer for min coaching og behandling i Rungsted lige ved min elskede skov. Tak til alle mine klienter som travede skoven tynd med mig sommeren over!

Jeg kan mærke, at 2018 bliver lige så heftigt og endnu mere internationalt, og jeg er klar til at gå endnu en mil ud i verden, for nu ved jeg, at jeg kan bevare balancen også her midt i al den ståhej – i hvert fald det meste af tiden.

Tusind tak fordi du følger med, tak for likes og kommentarer, tak for god tone og uendelig opbakning – og mest af alt tak fordi I køber mine bøger og begejstrede deler ud af dem.

Hvad vil du fejre for 2017, hvad lærte året dig, og hvad ønsker du for 2018? Godt nytår!