Vil du have Skumle skiderikker ud på dit barns skole?

 

Da jeg selv gik i 5. klasse på Hasle Skole i Aarhus, tog jeg job på skolens bibliotek, fordi jeg ganske enkelt elskede at læse bøger. Jeg gik mellem bogrækkerne med Bjarne Reuter, Ole Lund Kirkegaard, Cecil Bødker, Bent Haller og Astrid Lindgren og mærkede ind i alle deres fortællinger, mens jeg lod min finger glide henover bogryggene. Og jeg storelskede, når der kom nye bøger og var den første til at åbne dem og indsnuse duften af ny bog. Og drømte om at jeg en dag også ville blive forfatter og åbne fanastiske læseuniverser op for børn.

Hvis jeg bare kan inspirere ét barn i Danmark til at elske at læse, vil min mission være fuldendt med denne donation.

Jeg forærer derfor min bog “Skumle skiderikker og lyserøde skyer” til Danmarks lækre unger som PDF til gratis download. I må også gerne downloade den til brug i skoler. Jeg låner også løbende to klassesæt gratis ud til skoler og har lavet et fint UV materiale, som I frit kan benytte eller søge inspiration i.

Gratis download

Lån klassesæt 

For at få det gratis download af bogen, skal du trykke på nedenstående link og udfylde en lille formular, som også er en opskrivning til vores nyhedsbrev her hos Room for Reflection og på vores søstersite Momo Academy, som byder på mindfulness, meditation og yoga i skolerne. Du kan til en hver tid afmelde dig nyhedsbrevene igen. Hvis du allerede står på nyhedsbrevslisten, skal du alligevel udfylde, og vi skal nok sørge for at du ikke får dobbelt.

Hvis du er dansklærer eller skolebibliotekar, og du er interesseret i klassesættet, skal du udfylde en opskrivning til en ny liste. Når et af de to klassesæt er ledigt, får I en mail, og så kan I se, om det passer ind og svare på mailen, hvis I gerne vil have sættet. Du kan ikke skrive dig op som forælder på denne liste. Skolebibliotekarer er også velkommen. Nedenfor kan du downloade UV-materialet til bogen.Bogen passer bedst på 5. og 6. klassetrin. Se mere om bogen her.

Download af UV-Materiale

Få undervisningsmaterialet til bogen på PDF her.

Vil du hellere købe den som bog?

Vi har flere gratis goder til dig

Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, får du også adgang til en lang række andre gratis goder.

  • Gode råd om børnemeditation
  • Et uddrag af “Børnemeditationerne I mit hjerte”
  • Et uddrag af “Hjerternes Dal”
  • Nyeste forskning om børn og søvn.