Vil du have Skumle skiderikker til din klasse?

 

Da jeg selv gik i 5. klasse på Hasle Skole i Aarhus, tog jeg job på skolens bibliotek, fordi jeg ganske enkelt elskede at læse bøger. Jeg gik mellem bogrækkerne med Bjarne Reuter, Ole Lund Kirkegaard, Cecil Bødker, Bent Haller og Astrid Lindgren og mærkede ind i alle deres fortællinger, mens jeg lod min finger glide henover bogryggene. Og jeg storelskede, når der kom nye bøger og var den første til at åbne dem og indsnuse duften af ny bog. Og drømte om at jeg en dag også ville blive forfatter og åbne fanastiske læseuniverser op for børn.

Jeg låner løbende to klassesæt gratis ud til skoler og har lavet et fint UV materiale, som I frit kan benytte eller søge inspiration i.

Lån klassesæt 

Lån klassesæt

Hvis du er dansklærer eller skolebibliotekar og interesseret i at låne et gratis klassesæt, skal du skrive os en mail. Hvis det er ledigt, kan du få det med det samme og hvis ikke skriver vi dig på venteliste. Skolen skal betale evt fragt. Her på siden kan du downloade UV-materialet til bogen. Bogen passer bedst på 5. og 6. klassetrin. Se mere om bogen her.

Download UV materiale

Download af UV-Materiale

Få undervisningsmaterialet til bogen på PDF her.

Vil du hellere købe den som bog eller som download?

Vi sælger bogen som paperback og pdf i shoppen.