Vil du have Skumle skiderikker ud på dit barns skole?

Wauv – fredag d. 15. september 2017 sendte jeg på Facebook en lille føler ud på, hvem der mon gerne ville læse klassesættet Skumle skiderikker og lyserøde skyer. Det opslag gik viralt og nåede over 115.000 visninger, knap 100 delinger, knap 700 likes og ikke mindst 1600+ kommentarer. Hvor er det dejligt at læse jeres mange grunde til, at I vil hjælpe jeres børn til en god bog. Det gør mig glad i sig selv, at se at bøger stadig har værdi for jer i vores samfund.

Gratis downloads!

Da jeg selv gik i 5. klasse på Hasle Skole i Aarhus, tog jeg job på det skolens bibliotek, fordi jeg ganske enkelt elskede at læse bøger. Jeg gik mellem bogrækkerne med Bjarne Reuter, Ole Lund Kirkegaard, Cecil Bødker, Bent Haller og Astrid Lindgren og mærkede ind i alle deres fortællinger, mens jeg lod min finger glide henover bogryggene. Og jeg storelskede, når der kom nye bøger og var den første til at åbne dem og indsnuse duften af ny bog. Hvis jeg bare kan inspirere ét barn i Danmark til at turde tro på at drømme går i opfyldelse, vil min mission være fuldendt med denne donation.

Jeg forærer derfor min bog “Skumle skiderikker og lyserøde skyer” til Danmarks lækre unger som PDF til download. I må også gerne downloade den til brug i skoler. Se mere til UV materiale længere ned.

Download her

For at få det gratis download af bogen, skal du udfylde nedenstående formular, som også er en opskrivning til vores nyhedsbrev her hos Room for Reflection og på vores søstersite Momo Academy, som byder på mindfulness, meditation og yoga i skolerne. Du kan til en hver tid afmelde dig nyhedsbrevene igen. Hvis du allerede står på nyhedsbrevslisten, skal du alligevel udfylde, og vi skal nok sørge for at du ikke får dobbelt.

Fysisk klassesæt

De to skoler, der får lov til at starte med de to fysiske klassesæt er:

Vemmedrupskolen tæt på Køge, som er hårdt ramt af skimmelsvamp og kun har få materialer har fået det første sæt.

6.C på Petersmindeskolen i Vejle, som har oplevet to store brande blandt andet i deres skolebiblotek, så de fortjener også forkælelse. Jeg skal bruge en mail fra 6.C’s dansklærer for at kunne udlevere sættet. Den mail skal sendes til info@roomforreflection.dk.

Vil du stå i kø til klassesættet?

Hvis du er dansklærer eller skolebibliotekar, og du stadig er interesseret i klassesættet, skal du udfylde en opskrivning til en ny liste. Når et af de to klassesæt er ledigt, får I en mail, og så kan I se, om det passer ind og svare på mailen, hvis I gerne vil have sættet. Du kan ikke skrive dig op som forælder på denne liste. Skolebibliotekarer er også velkommen. Nedenfor kan du downloade UV-materialet til bogen.

Bogen passer bedst på 5. og 6. klassetrin. Se mere om bogen her.

Download af UV-Materiale

Få undervisningsmaterialet til bogen på PDF her.

Få det her

Vil du hellere have den som bog?

Se mere om bogen og køb her

Vent lige… Vi har flere gratis goder til dig

Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev, får du også adgang til en lang række andre gratis goder.

  • Gode råd om børnemeditation
  • Et uddrag af “Børnemeditationerne I mit hjerte”
  • Et uddrag af “Hjerternes Dal”
  • Nyeste forskning om børn og søvn.