Sangen fra Hjerternes Dal

Hør sangen som kom flyvende ud af Hjerternes Dal og lige ind i mit hjerte.

Sangen fra Hjerternes Dal

 

På vej hjem fra en workshop om børnemeditation i Aarhus mærkede jeg stemningen af Hjerternes Dal meget tydeligt og kunne pludselig høre en melodi. Inden længe nynnede jeg den. Det lød som om den kom fra Hjerternes Dal og havde en fortælling med sig om livet i dalen.

Den blev hurtigt en favorit godnatsang herhjemme og i de børnehaver og skoler, der nu kender den, elsker børnene den. Så for lidt tid siden tog jeg mod til mig og tog op til min gode ven musiker, komponist og producer, Troels Hammer.

Jeg betragter ikke mig selv som sanger, men jeg kunne mærke, at denne her sang kan hjælpe børn og voksne med at finde ro i hverdagen, så nu har jeg indspillet den til jer. Vi skal være bedre til at mærke efter og følge vores hjerter, og ikke gå så meget op i perfekthed.

Jeg forestiller mig, at I kan bruge den som godnatsang og som en sang til at skabe ro i løbet af dagen. Jeg drømmer også om, at I synger den rundt om bålet i institutioner og skoler og hjælper børnene med at rense deres sind og finde ind i alle de resurser, de har indeni. Ørnefjer venter på jer og guider jer.

God fornøjelse. Og syng endelig med. Du kan downloade tekst, vejledning og billeder. 

 

Sangen fra Hjerternes Dal

med Troels Hammer feat. Gitte Winter | Sange fra den anden verden

Har du ikke bogen?

Du kan få bogen som pdf med det samme eller bestille den i hardcopy.

Vælg en af vores fine bogpakker

Vil du købe bogen sammen en eller flere af vores andre bøger, er der flere muligheder for at opnå rabat. Mange forældre holder af at smelte Hjerternes Dal sammen med Børnemeditationerne I mit hjerte.

Hvad siger forældre om bogen?

“Kære Gitte. Må simpelhen dele dette med dig, da vi ifølge min datter fandt Hjerternes Dal og hun sagde. “Mor her må vi altid blive, tænk det lykkedes os at finde hjerternes dal”❤️. Ja det sted her er så magisk og fortryllende. God sommer.”

Bogen er fantastisk – Julie på 9 år elsker den allerede.

“Først og fremmest wow og tillykke Gitte. Det er virkelig virkelig en fin bog… Det er en bog som rummer så meget, at der er til flere års udforskning, og det bliver en vild rejse, du sender dem, der tager den i hånden på. Så smukt… Du er en stjerne og vanvittig dygtig til det du laver. Tak igen fordi jeg må være med på rejsen.

Den kan varmt anbefales. Glæder mig til at bruge den endnu mere“.

“Vi har så stor glæde herhjemme af både hjertemeditationerne og hjerternes dal, både for lillebror på 5 og storesøster på 10.
I dag besøgte vi atter Den Fynske Landsby i Odense og mens vi går rundt derinde og nyder de skønne omgivelser siger min søn pludselig med store øjne:” Mor, det er som om vi er kommet til hjerternes dal”
Så skønt og rørende “.

Gem

“Jeg bruger bogen til min datter på snart 11…. Hun eeeeelsker den, så kan varmt anbefales

“Jeg VED ikke, om det er fordi jeg kan følge dig som forfatter, dine holdninger, reflektioner og det du står for, bare da jeg skulle pakke den ud af det fine farvede papir, og da jeg skulle starte med at læse i den for min dreng på 10. Den er bare magisk og smukt skrevet. Blev helt rørt. Og min søn som har haft svært ved at falde i søvn, sov inden jeg var færdig med 1. kapitel  😍 😍 😍 tak for bogen, og tak for dig. Vi kommer til at slide den op, da jeg også har en pige på snart 4, der vil få glæde af den.

Den er fantastisk!!!🙏🏻Min datter elsker den

“Efter min datters far og jeg er flyttet fra hinanden har det været for vores datter at ved at falde til ro ved sengetid. Det har været ret frustrerende, ikke mindst fordi hun ikke får sovet nok. Og det er så trist, når man slutter dagen med at være ked af det og uvenner. Jeg købte hjerternes Dal, gik i gang med den første meditation, og fik en til at fjerne de ånder, som var flyttet ind på min datters værelse. I de dage vi har læst, er hun faldet i søvn stille og roligt, vi har haft nogle hyggelige putninger med masser af nærvær og en god stemning, som giver god søvn om natten. De gange hun er vågnet, har hun været rolig og er faldet i søvn igen.”

Gem

Gem

“Min søn på 4 år græd den første aften, fordi han ikke ville have, at Ørnefjer forsvandt 😢 Så nu sover min søn i Ørnefjers tippi efter hver meditation 😄. Vi skal nu på jagt efter vores egen Hjerternes Dal (i naturen) ❤️.”

Gem

“Lige så glade som vi er for hjertemeditationerne, lige så forelskede er vi blevet i Hjerternes Dal. Min søn på 5 er helt opslugt af Ørnefjer og havde en skøn stund med at farvelægge ham”

Gem

Gem

“Kære Gitte. Hvor har rejsen ind i Hjerternes Dal gjort mig godt! Det er sådan en luksus og sådan et privilegium for mig at arbejde med en bog som din. Jeg synes, det er blevet et vanvittig god bog, der giver rigtig god mening. Og din styrke er helt klart, at du formidler noget, der er så vigtigt, men som for nogle kunne virke fremmed og farligt, på en meget naturlig og lettilgængelig måde. Der giver helt igennem mening for læseren at gøre brug af de fire elementer i dagligdagen – og man behøver ikke engang at være specielt spirituel for at kunne se det. Det er SÅ godt gået!”

Helle Selma Harbsmeier

Redaktør , Editricen

“Bare jeg havde haft den mulighed da jeg var barn…. Men det var jo andre tider- og vi bliver heldigvis hele tiden klogere på vores sinds kringelkroge!”

“Hvor er det helt igennem skønt projekt.”

Gem

Gem

“Mine piger på 7 og 9 nyder den også. Dejligt med en stille stund inden sengetid – og den virker. Jeg har lige fået bogen og glæder mig til at læse op fra den i stedet for pdf filen 😊😊“.

Jeg har lige modtaget bogen i går. Glæder mig så meget til at komme i gang med at læse i den. 

“Det er den dejligste og skønneste bog til dato. Jeg bruger den også til mig selv, hvilket er så fedt når jeg alligevel læser den op for min datter. Og har fået min datters lærer til at købe den til klassen 👏🏻👏🏻“. Det er den dejligste og skønneste bog til dato, jeg bruger den også til mig selv hvilket er så fedt når jeg alligevel læser den op for min datter. Og har fået min datters lærer til at købe den til klassen👏🏻👏🏻Gem

Jeg har forsøgt med mange forskellige børnemeditationer men ”hjerternes dal” gik rent ind ved mine to. 

“Mor har du husket Hjerternes Dal?” Da moren svarer “ja da”, siger sønnen “fedt, så får jeg en god ferie.” 💙.

Gem

Jeg har netop læst for mine tre drenge. Det bliver et klart hit ❤️. Hjerternes dal er et dejligt sted

Gem

Gem

Gem

“Kære Gitte. X har haft svært ved at sove den sidste måned. Allerede ved ankomsten til Hjerternes Dal faldt hun i søvn. Det var i går. I dag tog jeg hende med til Flammedansernes Bål og inden jeg havde læst færdigt, sov hun. Du har gjort det igen. Denne bog er også magisk. hjerteligt tillykke!”

“Min datter elsker Hjerternes dal, mange tusinde tak!”

Wauw, jeg forstår dette produkt er til børn. Dog føler jeg stor taknemmelighed over at blive mødt her som voksen, der først inden for de sidste par måneder, har indset det er denne energioverload fra andre, som nogle gange gør det svært bare at være i verden for mig. Mit indre barn siger tak

Gem

Lige modtaget bogen idag. Elsker allerede hjerternesdal 😍😍😍 mor her får helt tåre i øjnene når vi læser 🤣🤣🤣

Det er guld for vores små poder, er helt og aldeles solgtDet er guld for vores små poder, er helt og aldeles solgtDet er guld for vores små poder, er helt og aldeles solgtGem

Gem

Jeg besøger Hjerternes Dal hver aften sammen med min datter – og det er en virkelig god måde at få hende til at slappe af og falde i søvn  Kan varmt anbefales.

Den er fantastisk! Min yngste falder i søvn, mens jeg læser for ham. Det er aldrig sket før.

Her i huset er vi særligt glade for Hjerternes Dal, hvor Ørnefjer virkelig har fundet genklang i min søn. Ørnefjer er blevet en god ven, som vi besøger om aftenen, inden han skal sove – særligt i perioder, hvor det er ekstra udfordrende at overskue det der med at skulle i skole hver dag.