Velkommen til podcasten “Det gode børneliv”

I kraft af mit forfatterskab møder jeg så mange skønne mennesker, som hver dag arbejder på at skabe rammer for det gode børneliv. Dem tager jeg nu ud og møder, så vi alle kan blive inspirerede til at skabe et dejlige liv for vores børn. Denne podcast er en slags “håndholdt pippi dogme agtig” optagelse. Lytter du med hjertet også, vil du kunne høre mange flere nuancer. Rigtig god fornøjelse.

Du kan også finde den på iTunes.

 

EPISODE 1: Lykken er at gå i skovbørnehave

Hør dette skønne interview med pædagog Lotte Cecilie Juel Pedersen og mor til to i børnehaven, Alice Brunsø. Vi taler om det gode børneliv i en skovbørnehave. Tak for en dejlig samtale, som varmer hjertet og inspirerer til netop det gode børneliv.

Optaget d. 23. februar 2018 spilletid 32 minutter

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 2: Børnemeditation og mindfulness i skovbørnehaven

I episode to taler jeg videre med pædagog Lotte Cecilie Juel Pedersen og mor til to i børnehaven, Alice Brunsø. Vi taler brugen af mindfulness og meditation i børnehaven og hvad vi kan lære af børn.

Optaget d. 23. februar 2018 spilletid 32 minutter

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 3: Om at være en mor i opvågning

I episode tre er jeg rejst til Spanien for at tale med forfatter Eva Andrea om, hvad det vil sige at være en mor i opvågning. Hvad vil det sige at møde sit barns sjæl? Hvordan kan vi lære at forstå de gaver, barnet er kommet med? Ogg hvordan kan vi blive klogere på, hvem vi selv er, og hvad vi er kommet for her på jorden for at dele ud af ved at forstå vores sjæleaftaler? Det er dybt og det er ærligt.

Optaget d. 21. april 2018 spilletid 52 minutter

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 4: Om børn, dyr og nærvær

I episode fire undersøger jeg energier mellem børn og dyr. Jeg tager til Odsherred Zoo Rescue og mødes med direktør Joan Thygensen til en snak om hendes zoologiske have, og hvorfor hun tager sig af de svageste dyr. Vi møder også Charlotte Banff, som er dyrehealer og taler med hende om, hvordan vi kan opnå en tættere kontakt til dyrene og lære vores børn at forbinde sig til dyrenes sjæl. Det er så spændende, og der er i øvrigt mange sammenligninger mellem det gode dyreliv og det gode børneliv. Lyt med her.

Optaget d. 12. juni 2018 spilletid 44 minutter

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 5: Hvad kan dit barns drømme fortælle dig om deres udfordringer? 

Spørger du til dit barns drømme? Kan du huske dine egne, når du vågner? Hør drømmeforsker og foredragsholder Michael Rohde fortælle om børn og drømme og få gode råd til, hvordan du kan få et kig ind i dit barns underbevidsthed ved at lytte til drømmene. Hør også Michaels bud på, hvorfor børn sover bedre efter børnemeditation

Optaget d. 25. juni 2018

Vært: Gitte Winter Graugaard

Episoder på vej: 

Om børn med mange bekymringer og angst og hvordan vi kan hjælpe dem med Stine Hæk, medforfatter på Monstermanualen (juli)

Om børns energi og velvære med Katrine Birk (august)

Om børn og kreativitet med Imran og Naomi fra Kreakassen (september)

Glæder I jer lige så meget som jeg? 

BONUS EPISODE: Hjertemeditation

D. 2.3. 2018 fortalte jeg om, hvad jeg tror på er “Det gode Børneliv” på Radio 24/7 i programmet forældreintra.

Værter: René Fredensborg og Kirstine Vinderskov

Tak fordi jeg måtte komme og fortælle om mit forfatterskab, og hvad jeg tror på.

BONUS EPISODE: Med håret i podcasten

I maj måned deltager jeg i Væksthusets podcast om iværksætteri. Jeg fortæller om min eksport til udlandet, og hvordan jeg selv en dag stod med håret i postkassen, da Børnemeditationerne I mit hjerte kom fra tryk og det gik helt galt.

Værter: Jens Høvsgaard

BONUS EPISODE: Sensitivtet

D. 10.10. 2017 fortalte jeg om sensititve børn og børnemeditation til podcasten “Sensitive Stemmer”.

Værter: Camille Namaste og Nina Lerche

Tak, fordi I giver lyd til de fineste klange.

Vores lille pakkeri holder sommerferie fra d. 15.7 til d. 5.8. 2018. Du kan godt bestille varer i shoppen, men vi sender først ud igen d. 6.8. God sommer! Afbryd