Velkommen til podcasten “Det gode børneliv”

I kraft af mit forfatterskab møder jeg så mange skønne mennesker, som hver dag arbejder på at skabe rammer for det gode børneliv. Dem tager jeg nu ud og møder, så vi alle kan blive inspirerede til at skabe et dejlige liv for vores børn. Denne podcast er en slags “håndholdt pippi dogme agtig” optagelse. Lytter du med hjertet også, vil du kunne høre mange flere nuancer. Rigtig god fornøjelse.

EPISODE 1: SKOVBØRNEHAVEN RAVNEHOLM I SØLLERØD

Hør dette skønne interview med pædagog Lotte Cecilie Juel Pedersen og mor til to i børnehaven, Alice Brunsø. Vi taler om det gode børneliv i en skovbørnehave. Tak for en dejlig samtale, som varmer hjertet og inspirerer til netop det gode børneliv.

Optaget d. 23. februar 2018 spilletid 32 minutter

Vært: Gitte Winter Graugaard

EPISODE 2: SKOVBØRNEHAVEN RAVNEHOLM I SØLLERØD

I episode to taler jeg videre med pædagog Lotte Cecilie Juel Pedersen og mor til to i børnehaven, Alice Brunsø. Vi taler brugen af mindfulness og meditation i børnehaven og hvad vi kan lære af børn.

Optaget d. 23. februar 2018 spilletid 32 minutter

Vært: Gitte Winter Graugaard

 

Kommer snart

BONUS EPISODE: Hjertemeditation

D. 2.3. 2018 fortalte jeg om, hvad jeg tror på er “Det gode Børneliv” på Radio 24/7 i programmet forældreintra.

Værter: René Fredensborg og Kirstine Vinderskov

Tak fordi jeg måtte komme og fortælle om mit forfatterskab, og hvad jeg tror på.

BONUS EPISODE: Sensitivtet

D. 10.10. 2017 fortalte jeg om sensititve børn og børnemeditation til podcasten “Sensitive Stemmer”.

Værter: Camille Namaste og Nina Lerche

Tak, fordi I giver lyd til de fineste klange.