Online Forløb - når det passer dig

Har du lyst til at dykke med ned i forskellige emner omkring dit forældreskab, kan du se mere til vores online forløb her. Fordelen ved at tage kurser online er, at du bestemmer hvor og hvornår. Så lav en god kop the og smæk benene op i sofaen. Alle kurser koster 95 kr.

Rigtig god fornøjelse.

Hjerternes Dal - lær om naturlig energi

I dette online forløb gennemgår forfatter Gitte Winter Graugaard de seks meditationer i Hjerternes Dal – Meditationer til børn. Gitte fortæller om de fire naturlige energier Ild, vand, jord og luft, og kommer med bud på, hvordan du som forælder eller fagperson kan hjælpe børn til at finde naturlig balanceved at spejle sig i naturen og ved at være i naturen.

Se mere

Få dine børn til at sove

I dette online forløb kan du lære metoden bag Børnemeditationerne I mit hjerte at kende. Bogen sælger i 20+ forskellige lande med stor succes, fordi den får børn til at sove. Underviser er Gitte Winter Graugaard, stifter af Room for Reflection.

Se mere

Få dine børn til at hjælpe til - skab fællesskab

I dette online forløb kan du lære at skabe et skønt familiefællesskab hjemme hos jer, hvor børn og forældre hjælpes ad med hjemmets mange opgaver. Lær dit barn at tage ansvar og understøt på samme til selvværd, selvtillid og lysten til at gøre en forskel. Underviser er Gitte Winter Graugaard, stifter af Room for Reflection.

Se mere