Har du lyst til at dykke med ned i forskellige emner omkring dit forældreskab, kan du se mere til vores online forløb her. Fordelen ved at tage kurser online er, at du bestemmer hvor og hvornår. Så lav en god kop the og smæk benene op i sofaen. 

Rigtig god fornøjelse.

Børn, indre ro og naturens energier

Lær dine børn at finde ro og balance og lad dem se og mærke deres indre verden, så de kan navigere i stimulistormen.

I dette online forløb gennemgår forfatter Gitte Winter Graugaard de seks meditationer i Hjerternes Dal – Meditationer til børn.

Gitte fortæller om de fire naturlige energier Ild, vand, jord og luft, og kommer med bud på, hvordan du som forælder eller fagperson kan hjælpe børn til at finde naturlig balance ved at spejle sig i naturen og ved at være i naturen.

Børn, søvn og hjertets energier

Får dine børn til at sove og lære deres hjerters magiske kærlighedsenergi at kende.

I dette online forløb lærer du metoden bag Børnemeditationerne I mit hjerte og får mere baggrundsviden, som Gitte har delt i sine mange velbesøgte workshops om bogen – og nu også deler i workshops i udlandet.

Bogen sælger i 20+ forskellige lande med stor succes, fordi den får børn til at sove.

Underviser er Gitte Winter Graugaard, stifter af Room for Reflection.

Børn, fællesskab og familiens energi

I dette online forløb kan du lære at skabe et skønt familiefællesskab hjemme hos jer, hvor børn og forældre hjælpes ad med hjemmets mange opgaver, og I sammen løfte familiens energi.

Fællesskabet er SÅ vigtigt for os alle sammen, og vi gør vores børn en bjørnetjeneste, når vi ikke inddrager dem i familiens opgaver. Lær dit barn at tage ansvar og understøt på samme til selvværd, selvtillid og lysten til at gøre en forskel.

Underviser er Gitte Winter Graugaard, stifter af Room for Reflection.