Forældreworkshop: Få mere nærvær i den travle hverdag

Har I travlt i familien? For travlt? Er det svært at skabe tid til bare at være sammen?

Går tiden alt for hurtigt? Savner du mere nærvær i jeres familie?

Vil du skrue op for hverdagskærligheden?

Med skole, børnehave, jobs, sport, sociale medier, venner og husholdning er der rigeligt at se til i den moderne familie. Og vi kan hurtigt komme ind i en rille, hvor det hele går alt for stærkt. Kan du genkende det, og ærgrer du dig over farten?

Vil du nyde tiden mere som børnefamilie, og har du lyst til at skrue op for nærværet?

Det bevidste forældreskab, som jeg underviser i denne aften, giver os som forældre mulighed for at stoppe op og finde ud af, hvordan vores adfærd påvirker hele familien og fællesskabet i familien og giver os mulighed for at gå mod forandring. Denne aften får du forskellige bud på, hvordan du kan gribe det an ved putning, i fællesskabets opgaver, og i dit eget liv.

Vi taler om energi, følelser, tanker, adfærd, omsorg, selvomsorg, læring, eksperimenter, selvkærlighed, kontrol, kreativitet, mindfulness og meditation.

Du får ikke noget quick fix – det findes ikke, men du får en metode og nogle visuelle billeder, du kan tage med dig ind i din hverdag, så du får overblik og kan zoome ud og se det hele lidt oppe fra når fx:

  • Dit lille barn ikke vil ud af døren om morgenen, og I har travlt
  • Dit barn ikke vil hjælpe til
  • Dit barn taler grimt til dig
  • I som forældre ikke er enige
  • Dit barn ikke kan falde i søvn
  • Skærmene har taget over
  • Du har svært ved at prioritere din tid
  • I har alt for travlt.

 

Kom med til to timers live undervisning på Zoom – hjemme i din stue, hvor jeg også inviterer jer til at byde ind med spørgsmål.

D. 28.8. 2018 kl. 20-22.

Sammen med denne aftens undervisning får du også adgang til online forløbet I mit hjerte, som understøtter mange af pointerne og giver dig indsigt i energien i min bog Børnemeditationerne i mit hjerte.

Skal du med?

Du får:

– 2 timers liveundervisning med spørgsmål og svar til en værdi af 500 kr.

– Fri adgang til online forløbet “I mit hjerte” om børn og søvn til en værdi af 195 kr.

Samlet værdi 695 kr.

Din pris 299 kr.

Early bird indtil 10.7 er 235 kr.

Om underviseren:

Gitte er coach, mentor og forfatter. Hun har skrevet en række bøger, bl.a. Børnemeditationerne i mit hjerte, som i dag lærer børn i +20 lande at sove og Hjerternes Dal – meditationer til børn, – og er stifter af virksomhederne Momo Academy, Room for Reflection og Room for You

 

Vores lille pakkeri holder sommerferie fra d. 15.7 til d. 5.8. 2018. Du kan godt bestille varer i shoppen, men vi sender først ud igen d. 6.8. God sommer! Afbryd