Kære Børn i Monsterskolen.

Hjerteligt velkommen her til siden. Rundt omkring i landet er I mange børn, som er begyndt i Monsterskole. Nogle læser Monstermanualen derhjemme og andre på skolen. I hver klasse sidder der mindst 1-2 børn, som har meget brug for Monstermanualen og endnu flere, der kan få hjælp til at lære at lytte mindre til alt det vrøvl bekymringsmonstre ævler om. For tanker er bare tanker, og vi kan selv bestemme, hvilke tanker vi vil fokusere på.

 

VI ØVER OS

Flere hundrede børn går lige nu i Monsterskole sammen med dig. Og alle øver I jer i at blive mere modige og overvinde nogle udfordringer. I skal vide, at vi hos Monsterskolen TROR SÅ MEGET PÅ JER, og vi ved, at I er meget mere seje, end I sommetider kommer til at tro. Så tro på det. Her nedenfor kan I klikke jer videre og fortælle os og hinanden, hvad I øver jer på lige nu. Vi glæder os til at høre fra jer!

VI FEJRER SEJREN

RIGTIG mange af jer har også fortalt os, at I allerede har klaret et af de mål, I har sat jer for. Hvor bliver vi bare glade for at høre fra jer, og vi bliver også rigtig stolte af jer. Vi håber, I også er rigtig stolte selv! Ligesom I kan være stolte af hinanden, når nogle af vennerne i Monsterskolen for børn kommer i mål med enten et delmål eller et af de store mål. I kan klikke videre her og fortælle os om det, så fejrer vi det sammen.

Er du klar til at lave din egen Monstermanual? 

Når du sammen med din mor eller far har læst i Monstermanualen, og I er kommet til Monsterskolen for børn, kan du gå i gang med at lave din helt egen monstermanual. Det første du skal bruge er en sej forside! 

Lav din egen forside

Klik herunder, så kommer du til vores lille krearum til flotte forsider. Måske må vi også se din?

Ti gode råd mod monstre

Her kan du downloade Monsterskolens ti gode huskeråd, som er en opsummering af Monsterskolen for børn fra bogen Monstermanualen. Du kan hænge de gode råd på køleskabet eller på dit værelse.

Vil du have et fint kanvas til din monstermanual?

Monstermanualen er fyldt med små fine detaljer, som er skabt af Maria Tran Larsen, som har lavet bogens illustrationer og layout. Her er et fint kanvas med de små monstre, som du kan pynte din monstermanual med.