Vi flytter...

De sidste tre år har holdet bag Room for Reflection arbejdet på at få kendskabet til mindfulness, yoga og meditation bredt ud til børnefamilier, skoler, gymnasier og institutioner.

Nu er vi klar til at samle ALLE i Danmark, som vil noget indenfor det her felt. Vi tror på, at vi med værktøjer fra yoga, mindfulness og meditation kan gøre en kæmpe forskel for børn og unge i Danmark, og vi ønsker at skabe et kollegialt fagligt fællesskab blandt alle instruktører i Danmark.

Vi samler børn, forældre, lærere, pædagoger, sundhedsbranchen, skoleledere, B&U projektledere fra kommunerne m.fl. og forbinder jer med landets mange dygtige og dejlige instruktører til børn og unge, som virkelig brænder for at gøre en forskel. Jeg har mødt så mange af de her instruktører, og kan sige, at jeg sjældent har arbejdet i en branche med så mange ildsjæle med så store, smukke hjerter, der inderligt brænder for at gøre en forskel for Danmarks børn og unge.

Derfor flytter vi vores arbejde med mindfulness i skolerne ud fra Room for Reflection over på Momo Academy, som i oktober 2017 slog dørene op til den første testversion.

Har du et projekt, du ønsker at diskutere med os, er telefonen åben på tlf. 60731511.

Billund Kommune går forrest

Læs mere om det store mindfulnessprojekt vi laver i Billund Kommunes indskoling.

SES VI?

Det håber vi….

For vi ønsker meget mere mindfulness i skolerne