Lyt til dit hjerte og skru op

 

Vil du lære at få mere kærlighed til dig selv? Lærer du at skrue op for hviskerierne fra dit smukke hjerte og forstå din vise krops mange udtryk, får du værktøjerne til at skabe en nærende hverdag, hvor det er DIG, der sætter agendaen for timerne i dit liv.

Når du fylder dine timer med passion, tager du tiden hjem, og gør den til din. Og det magiske er, at tiden bliver længere, smukkere og mere dyrebar, når den er helt din egen. Den gode nyhed er, at dit hjerte allerede er fuld af kærlighed, og din krop rigtig gerne vil samarbejde med dig.

Kom og lær at lytte til dit hjertes stemme. Gennem meditation og øvelser skruer vi op, så du bedre kan høre, hvad dit hjerte fortæller dig og ikke mindst få øje på den enorme kærlighed, der er indeni dig. Workshoppen er både til dig, der alt for længe har overhørt dit hjertets hvisken – og til dig, der kan høre dit hjerte, men alligevel vælger at lade hjernen styre hverdagen.

Er du forælder vil denne form for hjerteindsigt kunne hjælpe dig til at opdrage ud fra det bevidste forældreskab, hvor du ved mere om hvordan din selvkærlighed og dine energier påvirker dit barn.

Vi arbejder med flere af de spørgsmål, der naturligt opstår, når vi genfinder vejen til vores hjerter, skruer op for hjertets længsler og får lyst til at handle på dem. Hvordan griber vi denne nye virkelighed an, og hvordan begynder vi at anlægge en hverdag, hvor hjertet får mere og mere taletid.

Vi arbejder med forskellige skriveøvelser, dialog og meditation.

Medbring: En notesbog og noget at skrive med. Kom gerne i afslappet tøj. Vi sidder på gulvet.

Hjerterum! I går var en fuldstændig magisk og inspirerende eftermiddag og aften. Momo Hang Out med Aarhus instruktørerne, der tænder lyset for børn og unge i Østjylland. Efterfulgt af hjerte workshop med den skønneste, lysende ildsjæl Gitte Graugaard- stifter af Room for Reflection og Momo Academy. Jeg er taknemmelig og inspireret i det dybeste sted i mit hjerte. Jeg kan slet ikke anbefale dig og workshoppen nok, Gitte. Dit nærvær, viden, coaching og guidance til at mærke ind i sit hjertet er fuldstændig magisk at opleve. Kom snart hjem til Aarhus igen.

Kursist i Aarhus 2018

Book din plads her:

København

Dato, tid sted:

10. september 2019 kl. 17-20

Indre København

Pris 400 kr.

Max 14 deltagere

Vil du booke denne workshop?

Denne workshop kan også bookes privat. Vil du booke Gitte til at komme ud til jer og holde den, og kan du samle minimum 10 deltagere (max 20), kan du sende en mail.

Gitte kommer med denne workshop i virksomheder, på skoler, kommuner,  i foreninger og slår den af og til også op med egne hold. Den her workshop har været afholdt mere end 20 gange og har åbnet mange hjerter op.

Lykken for Gitte er, at plante håb i menneskers sind om en lysere fremtid og vise den enorme styrke, vi kan gå ud i verden med, når vi har kontakt til vores hjerte og bliver passionerede i hverdagen.

Om underviseren:

Gitte Winter Graugaard er stifter af Room for Reflection, Room for You og Momo Academy. Hun er uddannet Heartcore mentor og Transformer med speciale i energi og vibrationer. Derudover er Gitte uddannet Life Mastery Coach og mindfulnessinstruktør.

Den vigtigste visdom om hjertets hviskerier kommer dog af at have levet et dejligt liv, hvor hjertets stemme altid har fået plads, og kærligheden altid har været det vigtigste parameter.

Gitte har altid rejst mere end de fleste, har boet i syv forskellige lande, født sine to piger i to eksotiske egne af vor skønne klode og har desuden udgivet adskillige bøger, noveller og børnemeditationer.

Jeg har før været på hjerteworkshops, uden at kunne “se eller høre noget”. Efter denne workshop har jeg fået øje på et enormt potentiale i mit hjerte. Her er en dejlig fortrolig atmosfære med fagligt dygtige undervisere.

Tidligere deltager

Det er i faldet du får vinger. Denne workshop hjælper dig til at finde dine vinger.

Tidligere deltager

Tak for igår. Dejlig aften. Jeg blev især bekræftet i, at jeg er præcis hvor jeg skal være. Og havde også en fin snak med chefen om arbejde mm, der bekræftede præcis det samme.

Tidligere deltager

De 3 timer fløj af sted i en oplevelse der bød på en følelse af coaching, meditation og de dejligste redskaber til at tro på mit eget hjertes lyd. Nu to dage efter mærker jeg stadig mit hjertes uendelige livsstrøm af kærlighed fra en af meditationerne og har taget værktøjerne i brug i min familie med mega positiv effekt…Gitte er en fantastisk formidler, der bruger sin egen historie på en nærværende måde og med et blik så varmt og kærligt, at man ved, at man er i trygge hænder og kan åbne sig op og forstå.

Pia Bering Thomsen

Den dag sidder dybt i mit hjerte, som en dag jeg ALDRIG vil glemme. Den dag har sat mange ting og tanker igang for mig.

John

Min weekend har været den fineste og nærende med ny inspiration. Lørdag var en dag for mig – opfyldning af selvkærlighed gennem hjertemeditation og sharing af magiske Gitte Winter Graugaard fra Room for Reflection.

Deltager Aarhus 2019