Lysfest

Vi fejrer sommersolhverv og lyset i os

Er du lysarbejder? 

Et ønske vi længe har haft går i opfyldelse, når vi indbyder til LYSFEST på den smukke LI Bredviggaard ved Skibby og fejrer sommersolhvervet og lyset i os selv og hinanden fredag d. 21. juni 2019.

Om eftermiddag åbner vi kreative værksteder på gården og i naturen omkring. Og om aftenen tænder vi bålet og mødes omkring lyset i den milde sommeraften.  

Naturlig kreativitet

WORKSHOP FRA kl. 15-18

 

luft

Vi bruger luftelementet til at få de gode idéer. 

Ild

Vi bruger solens ildelement til at finde vores passion.

Jord

Vi får hjælp af hestene til at lære om grounding.

Vand

Vi finder inspiration ved fjorden og skaber flow. 

Kom med på denne fantastiske kreative workshop, hvor vi svæver op til skyerne,  mærker ind i hjertet, dykker ned i rødderne og flyder med flowet. Når vi forbinder os til naturen og lyset, kan vi meget nemmere finde ind til vores naturlige kreativitet. I denne workshop leder vi efter kreativiteten, skruer op for den og mærker ind de fire elementer og hvordan de kan hjælpe os kreativt. Alle kan være med. 

Kl. 19 tænder vi op for bålet ved havet og begynder vores fejring af solen, lyset og sommersolhvervet. En hyggelig aften venter i sommersolen med båltaler, sang, trommedans, gongspil og meget andet skønt. 

 

Praktisk info: 

MAD: Tag madpakke med, hvis du er med os hele dagen. Og spis hjemmefra, hvis du kommer om aftenen. Tag selv drikkevarer med. Alkohol kan nydes i begrænset omfang. Hjemmebag vil være skønt, hvis du har lyst. 

PARKERING: Ved gården. Adresse: Bredvigvej 16, Sønderby, 4050 Skibby.

VEJRET: Vi har bedt om solskin, og skulle det dryppe lidt, rykker vi ind i det kæmpe store drivhus og bruger stalden til workshops. 

MEDBRING: Der er mulighed for at bade i fjorden. Tag evt badetøj og håndklæde med. Tag varmt tøj med til om aftenen. Evt et liggeunderlag at sidde på. 

om gaarden

Ll Bredviggård ligger naturskønt i den lille landsby Sønderby, 1 time fra København. I landsbyens gadekær svømmer ænderne rundt og hver morgen krydser de vejen over til kroen for at få morgenmad. I Sønderby møder du en grusvej, som viser dig ved ud over markerne med udsigt ud over Roskilde Fjord. Et par hundrede meter ude ad grusvejen møder du Ll. Bredviggård, omgivet af kornmarker og med det 300 m2 store drivhus synligt fra vejen.

Her bor Charlotte og Mikkel med heste, hunde, katte og høns. Her er højt til himlen og langt til naboerne. Der er små kroge fx ved strandengen og under de høje piletræer. I det gigantiske drivhus kan man også finde ro. Og i fjorden køler en dukkert os ned  på en varm sommerdag. Dyrenes magi og nærvær sætter tempoet på Ll. Bredviggård.

Om Gitte

Gitte Winter Graugaard arbejder med de fire elementer i sit egne kreative processer i sit forfatterskab. Hun har studeret denne metode gennem de sidste mange års iværksætteri, hvor hun har skabt uendeligt mange produkter, kampagner, workshops, bøger mm. Gitte har også skrevet Hjerternes Dal – Meditationer til børn, hvor hun lærer børnene om elementerne og er forfatter bag bestselleren Børnemeditationerne I mit hjerte, som lærer tusindvis af børn at sove i +20 lande. Gitte er coach, mentor og foredragsholder.  

VELKOMMEN TIL BREDVIGGAARD

Om Charlotte

Charlottes passion som lysarbejder for dyrene er at sprede viden og bevidsthed om den dybe visdom, der er lagret i dyrerigets kollektive bevidsthed. Charlotte nærer en dyb kærlighed til dyrene og har et dybt ønske om at højne vibrationerne hos dyrene i vores verden. Hun arbejder som animal healer på sin egen gård og hos Odsherred Zoo Rescue, Danmarks første og største redningscenter for eksotiske dyr. 

Lysfest

Vi holder påskeferie. Du kan stadig bestille varer, men vi sender først ud igen d. 22.4. God påske. Luk