Her kommer ugens hviskerier fra hjertet:

Livet er i sanserne. Når vi haster af sted, og ingenting ser, falder vores sanser i søvn, og verden bliver grå i grå. For hvert lille indtryk du tager dig tid til at suge ind, sætter du et farvestrøg mere i din verden, og for hver farve du ser i den virkelighed, du skaber, bliver livet smukkere og smukkere.

Hvad ser du?

Hver uge bliver jeg inspireret på min vej til at skrive disse små hviskerier fra hjertet. I denne uge er jeg inspireret af en dejlig rejse til Andalusien, som jeg lige i skrivende stund er kommet hjem fra. Hos Lasse og Tina i Casa Dona Angela kommer alle sanser i spil.
De tidligere ejere af Amokka har med dette sted forfulgt deres drømme og har skabt et lille paradis i byen Frigiliana ved Malaga. Alle sanser sættes i spil med smukke blomster i alle farver, duftende krydderurter og Tinas lækre “Suveræne” retter. Det var ren forkælelse og fik mig til at tænke på, at vi ofte skal ud af vante rammer for at få et lille sanseboost, der giver indtryk og vækker kroppen.

Et sanseboost vi med lidt bevidsthed også kan skabe herhjemme, hvis vi blot stopper op og lægger mærke til de mange fine detaljer, der er i hver vores hverdag. Hvad ser du lige nu omkring dig af smukke sanselige ting? Hvad dufter du? Hvad smager du? Hvilke detaljer er du forkælet med lige nu?

Jeg ønsker dig en sanselig uge med nye perspektiver.

Vil du også have “Hjertets hviskerier” i din indbakke og starte din uge med en lille kærlig reminder om at have hjertet med i din hverdag, kan du skrive dig op her: http://eepurl.com/M5UVb