Her kommer ugens hviskerier fra hjertet:

Alle de grå dage, hvor du sætter autopiloten til at køre ræset og ikke mærker noget – er også livet, der suser forbi. Når du ser dig selv i et selvkærligt lys og tager dig selv og dine drømme alvorligt, fylder du automatisk dine dage med mere kærlighed, flere smil og latter. Det er de dage, du mærker livet, du husker bedst. Tænk, hvis du kunne mærke livet lidt mere hver dag.

Hvad mærker du nu?

Hver uge bliver jeg inspireret på min vej til at skrive disse små hviskerier fra hjertet. I denne uge er jeg inspireret af en døende kvindes farvelbrev til livet. Hun blev født i 1953, døde for nylig af kræft og efterlader sig mand, datter og venner. I en tekst, der er videregivet i hendes dødsannonce i en lørdagsavis skriver hun, at hun ikke er klar til at dø og endnu har så meget at udforske i verden. Én af linjerne i hendes brev gjorde særligt stort indtryk på mig: “Nyd hver eneste dag for husk nu på, at alle de dage, der bare kommer og går, det er dem, der er livet”. Deraf udsprang mine refleksioner til baggrund for denne uges hviskerier.

Så kære læser, lad os der er så heldige stadig at have livet i vores hule hånd – leve det så fuldt ud, vi kan, når denne kvinde nu så gerne ville, men ikke længere kan. Lad os give hinanden PLADS til at leve livet – plads til at vokse – plads til at lyse – plads til at leve. Lad os hjælpe hinanden med at få det meste ud af den tid, vi har sammen på denne vidunderlige planet. Det er jo i grunden et kæmpe stort mirakel, at vi overhovedet er her.

Hvis du også ønsker ugens hviskerier sendt til din indbakke, kan du skrive dig op her: http://eepurl.com/M5UVb