Jordens Kvinder

Da Vibeke Amdisen besluttede at flytte til Bali med sin familie, blev vi enige om, at jeg kunne tage hendes skønne bog Jordens Kvinder ind hos Room for Reflection. Og da jeg læste den, var jeg ikke i tvivl om, hvorfor det skulle være sådan. I denne helt fantastiske bog får I en dyb indsigt i, hvad det vil sige at være en kvinde. Ikke kun en kvinde i vores tid, men i et søsterfællesskab på tværs af kvinder i dag, kvinder før os og vores døtre, der kommer efter os. Vibeke arbejder med det intuitive moderskab og møder mange kvinder i opvågning, som ikke længere vil lade deres liv styre af autopilot, som vil have mere ud af livet og mærker, at noget andet og større kalder på dem. Vibeke lærer kvinder at finde ind til deres hjerte, lytte til det og finde modet til at turde følge sine drømme. Se et interview med Vibeke her fra august 2018:

Køb bogen

Køb Jordens Kvinder her
”Jordens kvinder” er skrevet af Vibeke Amdisen og udspringer af hendes dybe fascination af den kvindelige og moderlige kraft og visdom. Bogen er et hjerteligt budskab til alle kvinder om, hvordan vi genfinder vores egen storhed og forstår styrken i vores særlige kvindelige natur. Læs bl.a. om den feminine cyklus og månens indflydelse på krop og sind, om søsterfællesskaber og fejring af den første menstruation, om den feminine seksualitet og det intuitive moderskab, om kvindens forskellige livsfaser og om de gudinder, der i tidens løb har symboliseret det kvindelige. Få inspiration og indsigt i naturens elementer, hormonafbalancerende kost og naturlige helbredelsesmetoder. Vibeke arbejder også med elementerne, som I lærer at kende i Hjerternes Dal – meditationer til børn, og de to bøger vil fungere rigtig godt sammen til mor og barn.

Om forfatteren:

Vibeke Amdisen er certificeret kundaliniyoga-lærer og naturmediciner med speciale i kvindens cykliske natur. Hun har desuden en mangeårig erfaring indenfor ernæringsrådgivning.

Vibeke er gennem sit virke med til at inspirere og motivere et utal af mennesker, og hun er i det daglige vejleder og mentor for kvinder og mødre, hvor hun bl.a. arbejder passioneret med “Det Intuitive Moderskab” og udbredelsen af kvindecirkler.

Som en af Danmarks pionerer går Vibeke i spidsen for Den Feminine Opvågnen, der sker netop nu. Hun er dedikeret og engageret i sit dybtfølte ønske om at hjælpe kvinder og mødre med at genopdage den kraft og visdom, de besidder. Og hun viser dem, hvordan de – ved på ny at leve i overensstemmelse med deres hjertes sandhed – kan skabe balance i alle aspekter af livet.

Vibeke vejleder og underviser i emner som: månens indflydelse på den kvindelige cyklus, fejring af første menstruation, det intuitive moderskab, sammenhængen mellem kost, følelser og hormoner, søsterfællesskabet, den feminine seksualitet, mørkets gudinde, menopausen, den vise kvinde og “rejsen videre”.

Vibekes seneste litterære værk er ”Jordens Kvinder”. Hun er desuden forfatter til de anmelderroste bestsellere ”Glød og Glæde med Raw Food” og ”Raw Fast Food – med nærvær og hjerte”.

Privat har Vibeke rødder i det midt-jyske og efter at have rejst verden rundt gennem en lang årrække, er hun i dag bosat i København sammen med sin mand og deres søn.

Hør om livet på Bali

I episode 7 i min podcast “Det gode børneliv” fortæller Vibeke Amdisen om drømmen om Bali og Green School. Hør, hvordan Vibeke blev inspireret til at flytte til Bali for at give sin søn en grøn skolegang.