Jordens Kvinder

Kan du mærke, at der er noget, der vågner op inden i dig som kvinde? Kan du mærke, at der er noget, der trækker i dig? Mærker du et savn efter at være i søsterfællesskaber? Ville du ønske, at du kunne trække på viden fra tidligere tiders kvindeliv, hvor vi var tættere forbundet med naturen? Vil du give denne viden videre til din datter?

Se med her på Room for Reflection, hvor jeg har interviewet Vibeke Amdisen, forfatteren til Jordens Kvinder. Se også de mange fine udtalelser fra kvinder, der har læst den og føler sig dybt forbundet til Vibekes bog, som vi sælger i webshoppen. En rigtig god bog, som giver dyb indsigt og lyst til at åbne endnu mere op til sin feminine kraft, som vores jord har så umådeligt meget brug for at du lukker op til.

Mød forfatteren

Da Vibeke Amdisen besluttede at flytte til Bali med sin familie, blev vi enige om, at jeg kunne tage hendes skønne bog Jordens Kvinder ind hos Room for Reflection. Og da jeg læste den, var jeg ikke i tvivl om, hvorfor det skulle være sådan. I denne helt fantastiske bog får I en dyb indsigt i, hvad det vil sige at være en kvinde. Ikke kun en kvinde i vores tid, men i et søsterfællesskab på tværs af kvinder i dag, kvinder før os og vores døtre, der kommer efter os. Vibeke arbejder med det intuitive moderskab og møder mange kvinder i opvågning, som ikke længere vil lade deres liv styre af autopilot, som vil have mere ud af livet og mærker, at noget andet og større kalder på dem. Vibeke lærer kvinder at finde ind til deres hjerte, lytte til det og finde modet til at turde følge sine drømme. Se et interview med Vibeke her fra august 2018:

Køb bogen

Køb Jordens Kvinder her

”Jordens kvinder” er skrevet af Vibeke Amdisen og udspringer af hendes dybe fascination af den kvindelige og moderlige kraft og visdom. Bogen er et hjerteligt budskab til alle kvinder om, hvordan vi genfinder vores egen storhed og forstår styrken i vores særlige kvindelige natur. Læs bl.a. om den feminine cyklus og månens indflydelse på krop og sind, om søsterfællesskaber og fejring af den første menstruation, om den feminine seksualitet og det intuitive moderskab, om kvindens forskellige livsfaser og om de gudinder, der i tidens løb har symboliseret det kvindelige. Få inspiration og indsigt i naturens elementer, hormonafbalancerende kost og naturlige helbredelsesmetoder. Vibeke arbejder også med elementerne, som I lærer at kende i Hjerternes Dal – meditationer til børn, og de to bøger vil fungere rigtig godt sammen til mor og barn.

Om forfatteren:

Vibeke Amdisen er certificeret kundaliniyoga-lærer og naturmediciner med speciale i kvindens cykliske natur. Hun har desuden en mangeårig erfaring indenfor ernæringsrådgivning.

Vibeke er gennem sit virke med til at inspirere og motivere et utal af mennesker, og hun er i det daglige vejleder og mentor for kvinder og mødre, hvor hun bl.a. arbejder passioneret med “Det Intuitive Moderskab” og udbredelsen af kvindecirkler.

Som en af Danmarks pionerer går Vibeke i spidsen for Den Feminine Opvågnen, der sker netop nu. Hun er dedikeret og engageret i sit dybtfølte ønske om at hjælpe kvinder og mødre med at genopdage den kraft og visdom, de besidder. Og hun viser dem, hvordan de – ved på ny at leve i overensstemmelse med deres hjertes sandhed – kan skabe balance i alle aspekter af livet.

Vibeke vejleder og underviser i emner som: månens indflydelse på den kvindelige cyklus, fejring af første menstruation, det intuitive moderskab, sammenhængen mellem kost, følelser og hormoner, søsterfællesskabet, den feminine seksualitet, mørkets gudinde, menopausen, den vise kvinde og “rejsen videre”.

Vibekes seneste litterære værk er ”Jordens Kvinder”. Hun er desuden forfatter til de anmelderroste bestsellere ”Glød og Glæde med Raw Food” og ”Raw Fast Food – med nærvær og hjerte”.

Privat har Vibeke rødder i det midt-jyske og efter at have rejst verden rundt gennem en lang årrække, er hun i dag bosat i København sammen med sin mand og deres søn.

Hør om livet på Bali

I episode 7 i min podcast “Det gode børneliv” fortæller Vibeke Amdisen om drømmen om Bali og Green School. Hør, hvordan Vibeke blev inspireret til at flytte til Bali for at give sin søn en grøn skolegang.

Se her, hvordan bogen har bevæget andre læsere:

Forestil dig, at du bliver inviteret indenfor hos en kærlig, vis og kyndig kvinde. Hun ved lige, hvordan du har det, og møder de spørgsmål og den undren du måske altid har båret usagt med dig. Om hvordan det er at være kvinde. Om kvindelivets faldgruber og uanede muligheder. Om dit hjertes visdom og din krops intelligens, din forbundethed med Moder Jord, månen over dig og alle kvinder der er gået foran dig gennem tiderne.

Kærligt og klogt deler hun disse hemmeligheder med dig – på en måde der rører dig dybt i sjælen, minder dig om en indre viden du altid har haft, men måske har glemt i alle de krav du altid har stillet til dig selv. Dine indre sandheder rører på sig og føler sig genkendt. Du mindes om dine evner til at skabe balance, lytte til dine rytmer, helbrede og styrke dig selv. Du lærer en ny og mere harmonisk måde at være kvinde i verden på. Du oplever også, at du ikke er alene. At du ikke behøver at være det – men at du er en af millioner af søstre. Og at I sammen kan vende hjem til jer selv, støtte og hjælpe hinanden undervejs.

Jeg jublede, lo og græd mig gennem denne smukke, inspirerende og berigende bog – som altid vil have en æresplads mellem mine bøger, og som alle mine tre døtre skal få i gave, når tiden kommer.

Af hjertet tak fordi du er en af Jordens Kvinder, kære Vibeke. I kærlighed fra Eva Andrea

Eva Andrea

Forfatter

Jeg er lige blevet færdig med at læse din bog, Vibeke, og jeg elsker den! Fuldstændig fantastisk er den! Wauw… den har været på min ønskeliste længe, og så fødte du den. Jeg kan ikke få armene ned. Det gudindelige og den feminine kraft har interesseret mig i flere år, og denne bog jo “de samlede værker” omkring det feminine – den har jo nærmest alt med! Personligt elsker jeg især dine fortællinger om årets hjul og festerne. Og alle dine links er fænomenale – hele vejen gennem bogen! Sikken et arbejde du har udført her – og så til glæde for så mange. Dyb respekt for din indsats og masser af kærlighed din vej.

Grethe Lous

Vibeke Amdisen har skrevet en flot bog, Jordens Kvinder om den feminine kraft. Bogen vidner om grundig research i urgammel viden, der kan hjælpe nutidens kvinder gennem deres naturlige cyklus. Bogen er spækket med visdom og viden om den kvindelige natur, og Vibeke giver en masse gode råd til kvinder i alle aldre. Smukke fotos og lækker indpakning løfter bogen med en energi, som jeg tror, vil tiltale kvinder, der også er inspireret af f.eks. ayurveda, yoga, naturmedicin, meditation og sund kost. Vibeke er kendt for sine bøger om raw food, men Jordens Kvinder må være hendes største bedrift i dette liv.

Susanne Løfgren

Jeg vil fra mit kvindehjerte til dit anbefale dig at læse Vibeke Amdisen bog, Jordens Kvinder. Jeg har nydt bogen som sommerferielæsning og er blevet blæst bag over af forundring over så meget viden og visdom, bogen indeholder. Bogen kan læses af vise kvinder i alle aldre og fungerer samtidig som en form for opslagsværk, som jeg er sikker på, at jeg vil vende tilbage til igen og igen.Jeg glæder mig også til at dele dens budskaber med min datter og i det hele taget alle mine jordiske medsøstre. Jeg føler mig fantastisk inspireret og glæder mig til at gå i gang med masser af nydelse, projekter og feminine ritualer, som bogen så fint beskriver.Jeg nyder især den kærlige søsterlige tone, som den er skrevet i, og jeg føler mig endnu mere forbundet med den gudindelige naturkraft i mig efter at have læst den. Den får masser af kærlige søsterstjerner fra mig.

Sussane Wexø

Life Mastery

Jeg har med stor glæde, ro og hyggelige stunder læst og nydt Vibeke Amdisens nye bog Jordens kvinder. Bogen er ren balsam for den kvindelige krop, man får visdom og indsigt i alle de skønne faser, som vi kvinder oplever gennem vores dejlige liv. Vores relation til vores døtre er beskrevet meget smukt – vores tætte forbundenhed til dem, og hvordan vi lige så smukt får samme cyklus og nærhed med hinanden er en gave. Den kraft vi kvinder besidder som mødre, vores fødsel af vores børn og den kærlighed, vi nærer til dem, bliver man mindet om, når man læser Vibekes smukke refleksioner og tanker om livet. Beskrivelsen af menopausen bevæger mig også dybt, jeg er dybt taknemmelig over, hvad livet har givet mig. Der er så meget kærlighed, som hele tiden ligger og venter på os, og når jeg læser Vibekes bog, bærer jeg lige lidt mere kærlighed med mig på min vej. Tak for berigende læsning om kvinder – jeg vil dele den med alle mine medsøstre.

Birthe Glerup

Kære Vibeke. Jeg synes du er modig. Og jeg synes, du har skrevet en meget smuk, inderlig og væsentlig bog. Sikken research du har lavet. Forleden i min helsekost fortalte ekspedienten mig, at hun var i gang med at arrangere fest for sin unge datter efter din bog. Hendes øjne lyste af begejstring, og det var så herligt at møde. Hatten af, kære Vibeke – virkelig en bog, der er dig værdig – som altid
når du laver noget. Delikat, kærligt, grundigt, ærligt, sanseligt og begavet.

Anne Poulsen

Jeg har været så velsignet at Jordens Kvinder kom mig forbi. Den var en åbenbaring og ledte mig ganske hurtigt på vej til endnu mere oplysning og åbenhjertighed. Tak for dine formuleringer og for at vække mit sovende kvinde sind.

Gitte Gry

Jordens Kvinder går i dybden med temaer, der kalder på os alle, uanset alder, og som har kaldt på os længe, men hvor vi oplever lidt modstand mod at tage den insisterende kalden alvorlig. Bogen handler om kvindens visdom og urkraft, og hvad der sker, når vi ikke tager vores kraft til os og lever i balance med os selv og naturen omkring os. Jeg var især nysgerrig i forhold til kapitlet ”det cykliske liv”, fordi det er noget, jeg har selv har meget fokus på i mit arbejde – hvor vigtigt det er at forstå at vores psyke og krop opererer i cykliske perioder og ikke lineært, som vi ofte tror. Det betyder, at der er tider, hvor vi udretter meget i det ydre, og tider hvor vi trækker os ind i det indre, hvor det gamle skal dø, for at nyt kan få liv. Vibeke deler generøst ud af sin store viden om kvindens dybe visdom, såvel som du får en masse lækre opskrifter på nærende mad, snacks og nydelsesfulde drikkevarer.

Mette Carendi