VI ØVER OS

Vi vil rigtig gerne høre, hvad du øver dig på, hvilke mål du har sat dig for, og hvad dine delmål er. Du kan fortælle om det i kommentarfeltet på denne side. Når du læser de andres kommentarer, kan du jo være med til at heppe på dem.

For I er rigtig mange børn i Monsterskolen som lige nu finder jeres indre styrke og mod frem til at prøve en masse nyt.

Og det er mega sejt! DU er mega sej! Du har poweren!

8 Kommentarer

 1. Hej Monsterskolen

  Jeg hedder Joakim og jeg vil så gerne kunne cykle i skole selv. Mine venner cykler selv og kører videre til fodbold sammen. Det vil jeg gerne kunne også. Vi skal øve i efterårsferien og så prøver jeg selv at køre i skole efter ferien. Jeg gider ikke lytte mere til det dumme monster! Jeg vil kunne det samme som mine venner.

  Svar
  • Kære Joakim.

   Hvordan går det med at cykle i skole? Du er så sej og vi hepper på dig.

   Kram Gitte

   Svar
 2. Hej Monsterskolen for børn.

  Jeg vil så gerne kunne sove hos en pige fra min klasse. Hun har fødselsdag og har inviteret alle pigerne til pyjamasfest. Men jeg kan bedst sove ude sammen med min mor. Så det er svært. Men jeg øver mig. I weekenden prøvede jeg at lege hos pigen fra min klasse uden min mor var der. Jeg klarede to timer, og det var så skægt. Vi skal lege igen på fredag efter skole. I efterårsferien skal jeg prøve at sove hos min kusine og fætter sammen med min storesøster. Så håber bare sådan at jeg kan være med. Jeg tager min monstermanual med.

  Kh Anna-Bella

  Svar
  • Hej Anna-Bella.

   Du er så sej. Vi hepper på dig.

   Kh Gitte

   Svar
 3. Jeg vil gerne med på håndboldlejr med mine venner.

  Svar
  • Hej Line.

   Vi håber, du er kommet af sted på lejr sammen med dine venner. Måske vil du fortælle os om hvordan det gik?

   Kh Gitte

   Svar
 4. Hej monsterskole. Jeg øver mig på at være alene. Og det er rigtig svært. Jeg hader monstre. Farvel monsterskole.

  Svar
  • Kære Dagmar
   Vi håber inderligt, at du får hjælp i Monstermanualen til børn med mange bekymringer. Husk, at du ikke er alene. Der er masser af børn, der har det ligesom dig. Og det DUMME monster skal ikke have lov til at stjæle oplevelser fra dig og tro, at du ikke kan være alene. Det er svært at være alene, når monstrene larmer og truer med alt muligt. Men se allerede et mod du udviser ved at fortælle os om din kamp mod monstrene. Det hjælper en masse andre børn og sammen kan I blive endnu mere modige. VI TROR PÅ DIG og ved at du er stærk og sej <3
   Kram fra Gitte

   Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Er du klar til et nyt mål?

Her kan du downloade en ny målside, så du kan skabe et nyt mål og lave nogle gode delmål.

Vi og alle de andre børn i Monsterskolen hepper på dig!

Bekymringsskala

Sammen med din mor og far eller en lærer kan du øve sig i at bruge bekymringsskalaen fra Monstermanualen. Med den kan vi nemlig få øje på, at vi både har små og store bekymringer.

Du kan bruge skalaen til at fortælle dine forældre eller lærer, hvor bekymret eller ængstelig du er overfor både dine delmål og dit overordnede mål. 0 på skalaen er lig med ingen angst, og 10 er det værste, du kan forestille sig.

I det grønne område fra 0-3 ånder alt fred og du oplever ingen fare. I det gule fra 4-6, er du  lidt mere anspændt og mere bekymret. Og i det røde felt fra 7-10 oplever du stærk angst og får det tit ubehagelige i kroppen. De gode delmål og mål ligger i det gule felt, hvor det ikke er for let, men heller ikke helt uoverskueligt. Måske oplever du at du i starten synes at dit overordnede mål ligger i det røde felt, og i takt med at du øver dig på dine delmål, kan det meget vel ske at det flytter sig ned i det gule felt. Så ved du, at du er ved at være klar til at prøve dit overordnede mål også.

I bogen viser vi dig, hvad Simone øver sig på. Du kan se hendes vurdering fra hendes bekymringsskala herunder i parenteserne:

Vi fra Monsterskolen for børn glæder os til at læse med og heppe på jer. Og vi ved, at I har så meget styrke og hjertelys indeni, som vil hjælpe jer.

For det dumme monster skal ikke have lov til at stjæle flere oplevelser!

Når I har klaret udfordringen, kan I fortælle os og hinanden om det her i Monsterskolen.

Stort kram

Stine og Gitte