Siden Børnemeditationerne I mit hjerte udkom i november 2015 har bogen solgt i mange tusinde eksemplarer i Danmark alene og sælger nu også i mere end ti markeder. Vi har løbende udviklet universet omkring bogen og tilbyder i dag en række forskellige tilbud omkring bogen. Se det hele her på siden og vælg den pakke du er mest til:

Se mere til bogen

Her kan du læse mere om den populære bog og vælge om du vil have den som bog eller pdf.

Læs mere

Online Forløb I mit hjerte

Til dig, der vil vide mere om “I mit hjerte” eller har særlige putteproblemer, har vi lavet et dejligt online forløb om metoderne i bogen.

Læs mere

Den lille sky

Den lille sky fra den tredje meditation er blevet så populær, at vi har produceret en lille fin bamsesky i Nepal.

Læs mere

Plakat til værelset

Plakaterne fra bogen (A4) hænger på børneværelset og minder børnene om alle de dejlige kærlige symboler fra bogen i løbet af deres dag.

Læs mere

Køb bogen i pakker:

Du kan se mere under hvert punkt herover. Ønsker du at købe bogen som en del af en pakke og også spare lidt, kan du se hvilke pakker vi har samlet til dig herunder.

Den store kærlighedspakke

I denne pakke får du Børnemeditationerne I mit hjerte på PDF og som bog, en lille sky, nøglering, en plakat til værelset, vores online forløb og klistermærker.

Køb her

Bog og sky

I denne dejlige meget efterspurgte pakke får du bogen og en sky i valgfri farve.

Køb her

Den lille sjælestund

I denne pakke får du bogen, Eva Andreas dejlige sangbog Soul to soul songs med kendte børnesangemelodier med nye kærlige tekster samt en lille hjertesten i rosakvarts. Få tllbage.

Køb her

Den smukke bogpakke

I denne pakke får du I mit hjerte, Eva Andreas skønne bog Da den lille sjæl kom til verden og mindfulnessbilledbogen Jordens Børn.

Køb her