Hudpleje til guldklumperne

Vi kender alle til røde børnenumser, tørre vinterlæber og fugttrængende sommerkinder hos vores lækre unger. Med samarbejdet med Skagen Seaside byder Room for Reflection nu på en skøn økologisk hudplejeserie til guldklumperne.

Stifteren bag Skagen Seaside, Didde G. Winter, har forelsket sig i baobab-olien fra baobabtræerne i Sydafrika, som giver huden masser af fugt og har helende egenskaber. Olien er hentet hjem fra Afrika blandet med de naturlige dufte fra heden omkring Skagen, blandt andet havtorn, som giver en skøn duft af citrus.

I børneserien fra Skagen Seaside finder du:

Baby & Kids Wash & Shampoo

Mild og hudvenlig wash med naturligt rensende ler og Baobab, der er rig på vitaminer og har helende egenskaber.

Baby & Kids Lotion

Mild og fugtende lotion med vitaminer fra Baobab olie.

Baby Bum Balm

Anti-bakteriel og beroligende multicreme til børn og voksne.

En duft af Skagen

Det meste af min familie bor i Skagen, og jeg er kommet i byen længst mod nord hele mit liv. I dag holder jeg ofte ferie med min familie deroppe eller tager op i mine forældres sommerhus alene for at skrive nye bøger. Der hviler en skøn ro over Skagen, og jeg elsker de lange ture på heden eller langs havet. Når jeg smørrer mig selv eller mine unger ind i produkterne fra Skagen Seaside, er det som at komme hjem til Skagen.

Gem

Iværksætteri fra hjertet

Didde G. Winter er gift med min fætter Jesper C. Winter, som ejer Skagen Fiskerestaurant, som netop også har åbnet en afdeling på Illum Rooftop i København. Jesper har i mange år blandt andet lavet bjesk med urter fra heden. Urter som nu også anvendes i hudplejeserien.

Da Jesper og Didde med deres børn besøgte Sydafrika, mødte de Blessing fra Zwigodini Community Pre-school, som hjælper ubemidlede børn til at kunne komme i skole. Didde besøgte skolen og besluttede sig for at donere 1 kr. per solgt produkt til skolen.

Gem

Baby Bum Balm

Baby Bum Balm er en multicreme til både børn og voksne. Den beskyttende creme med olie plejer sensitiv og tør hud. Indeholder Baobabolie som kan virke beroligende og hjælpe med at hele. Påfør som beskyttende og fugtgivende creme til læberne, kroppen, neglene eller efter bleskift. Kan med fordel bruges som massageolie til hele kroppen. 85 g.

Pris 149 kr.

Baby & Kids Lotion

Skagen Seaside Baby & Kids lotion er mild og beriget med vitaminer fra Baobab frugten. Den giver masser af fugt til barnets sensitive hud og forebygger hudirritationer. 150 ml.

Pris 169 kr.

Baby & Kids Wash and Shampoo

Skagen Seaside Baby & Kids Wash and Shampoo er en mild og hudvenlig wash med naturligt rensende ler. Med Baobab som ingrediens er den rig på vitaminer og mineraler, der giver fugt, plejer og beskytter. 150 ml.

Pris 169 kr.