Blogs og Hjertets Hviskerier

Vi skriver løbende blogindlæg, som du også finder her på siden. Vores ønske med bloggen og de små hviskerier fra hjertet er at minde jer om, at have hjertet mere med i hverdagen.

Seneste Blogs:

[lptw_recentposts layout=”grid-medium” post_type=”post” link_target=”self” category_id=”108,166,175,243,7,107,105,167, 106″ fluid_images=”true” featured_height=”400″ min_height=”0″ space_hor=”40″ space_ver=”40″ columns=”3″ order=”DESC” orderby=”date” posts_per_page=”99″ post_offset=”0″ reverse_post_order=”false” exclude_current_post=”false” color_scheme=”light” override_colors=”false” background_color=”#ffffff” text_color=”#000000″ excerpt_show=”false” excerpt_lenght=”35″ ignore_more_tag=”false” read_more_show=”false” read_more_inline=”false” read_more_content=”Read more →” show_date_before_title=”false” show_date=”true” show_time=”false” show_time_before=”false” show_subtitle=”false” date_format=”d.m.Y” time_format=”H:i” no_thumbnails=”hide”]

Seneste Blog Posts:

Er du vild med Hjertets Hviskerier?

Nu kan du give Hjertes hviskerier videre til en du holder af til en særlig lejlighed. Vi har trykt de hviskerier,I har liket mest på Facebook og har lavet 8 fine kort, som vi sælger i shoppen. Ved at markere dem du kan lide med det lille hjerte herunder, kan du være med til at bestemme, hvilke vi trykker næste gang.

Vil du have hviskerierne tilsendt i din inbakke?

Vi sender løbende nye hviskerier af sted til et hastigt stigende antal mailbokse, som en kærlig reminder om at have hjertet med i hverdagen.