En hjertesten til den lille lomme…

Kan du huske følelsen af at putte sten i lommen som barn, når du gik tur på stranden. Og kan du huske, de følelser du kunne lægge i de forskellige sten, som måske endda flyttede ind i sættekassen eller vindueskarmen og kom til at betyde en hel masse?

Har du det stadig sådan med sten? At de er gode at have i lommen? Det har jeg og til min store glæde har mine børn og børn omkring mig stadig i dag samme fascination af sten. Det er skønt og følelsen af, hvad sten kan betyde i forhold til balance, vil vi gerne udvide hos danske børn med særlige, dejlige sten.

For et par år siden lærte jeg Susanne Bach Nielsen at kende. Hun bor i det skønne område ved Gammel Ry lige i Himmelbjergets baghave. Udover at være en fantastisk dyb og dejlig sjæl, er Susanne også noget så eksotisk som Shaman. Det vil sige, at hun ved en masse om naturen, spiritualitet og energier. Jeg har gennem årene købt forskellige sten hos Susanne og for mig er de ren magi. De sten du får fra Susanne er nemlig særligt dejlige.

Hvad er en shaman?

En shaman var et ord, som for blot 100 år siden var et kendt ord for alle. Shamanen er en medicinkvinde eller mand, som ved hjælp af kraftdyr, krystaller, sten, månens energi, urter, lyde og engle/mestre healer mennesker eller Moder Jord. De første shamaner på Jorden levede i Sibirien og Australien. De fleste mennesker forbinder shamaner med indianere, men det er findes shamaner i hele Verden.

Susanne er særligt god til at udvælge de skønneste sten, og jeg kan varmt anbefale dig at køre forbi hendes butik i Gl. Ry. Indtil du får mulighed for det, har Susanne og jeg udvalgt nogle skønne hjertesten til dine børn (og dig selv). Mine egne børn holder sten fra Susanne i hænderne, når de skal sove, mærke sig selv, finde ro mm. Susanne fortæller, at krystaller giver en fysisk og følelsesmæssig healing i form af de mineraler, som de indeholder. De healer også ud fra den farve, som de har. Man kan måle, at krystallerne udsender svingninger, som sætter en svingning og healing i gang i vores kroppe. Svingningerne er forskellige fra krystalart til krystalart. Hos Room for Reflection er vi glade for at kunne tilbyde jer forskellige slags sten eller krystaller, som de også hedder.

Rå calcit hjertesten

De grønne rå Calcitsten kaldes også hjertesten og åbner op til hjertet og hjælper hjerteenergien på vej. De er utroligt dejlige og milde. Rå calcit er en harmonisten, som stimulerer balance. Dette er også en hjertesten, der påvirker det fysiske og psykiske hjerte og hjælper dig med at kommunikere alt det, som foregår i dit hjerte, så du kan opnå den balance, der skal til for at kunne give og modtage kærlighed i lige stor målestok.

Str XL 89 kr.

De er alle forskellige i farven grøn. De kan både være gennemsigtige, have et mere mælkehvidt skær over sig og have et mere råt naturligt look. Der følger en fin stofpose med af råsilke. Se mere til strørrelserne i linket herunder.

Køb dem her

Engletop

Som navnet antyder, forbinder denne smukke sten dig med dine engle. Den giver varme, kærlighed og omsorg. Hvis du lader dig flyde med denne stens energi, er det som at komme hjem igen til et sted, du så godt kender, men som du måske helt har glemt. En vidunderlig sten, som Susanne har håndplukket særligt til Room for Reflections dejlige familier.

Pris 69 kr. per stk. Der følger en lille stofpose med i silke.

Køb dem her

Se flere billeder:

Vil du se mere til Susanne?

Besøg hende på Facebook