Velkommen til Hjerternes Dal

Nye børnemeditationer af Gitte Winter Graugaard udkommer 21.8.2017

Lærer børn deres indre verden at kende, så de kan navigere i de mange indtryk de får som børn i den digitale tidsalder.

Inspireret af naturen.

Det er en stor fornøjelse at kunne dele de sidste års arbejde med jer og invitere jer med ind i Hjerternes Dal. I dag vokser børn op i travle samfund med konstante bombardementer af indtryk og ydre stimuli. For mange børn kan hverdagen være en prøvelse. Meditationerne i ”Hjerternes Dal” tilbyder børn og forældre en mulighed for fordybelse, som er blevet en sjældenhed i vores digitale tidsalder. Når du læser denne bog højt, lærer du dit barn at finde ind til sine indre ressourcer, som er guld værd, når verden larmer. Jeg fortæller mere om bogen her i denne videoblog: https://roomforreflection.dk/om-min-nye-bog-hjerternes-dal/.

Hjerternes Dal er en efterfølger til bestselleren ”Børnemeditationerne I mit hjerte”, som har hjulpet tusindvis af børn i Danmark og i udlandet til at falde i søvn. Bøgerne kan med fordel læses sammen, men kan også stå alene. Se mere om, hvordan du kan bruge dem sammen i denne videoblog: https://roomforreflection.dk/hjaelp-dit-barn-med-at-rense-sit-sind/.

Børnemeditationerne i ”Hjerternes Dal” finder sted i et smukt og kærligt indianerunivers, hvor du og dit barn møder de fire naturelementer: ild,vand, jord og luft. Hvert element har en magisk egenskab, som dit barn kan bruge til at få mere ro i en travl hverdag. Se mere om elementerne her: https://roomforreflection.dk/hjerternes-dal-flere-meditationer-til-boern/.

Hvordan er dit barn?

Børn er alle forskellige, men flere har de samme karaktertræk, som vi også kender fra elementerne. Her er nogle af dem:

Har dit barn meget temperament?

Lær den indre ild at kendeog lær at slukke den med jord eller vand.

Se mere

Er dit barn sensitivt?

Så kan vandets element være godt at lære at kende i meditationen Den Klare Kilde.

Se mere

Er dit barn stædigt?

Så kan jordens element være god at lære at kende, blandet med luft og vand, som løsner det fastlåste.

Se mere

 

Børnene lærer de fire elementer at kende og lærer, hvordan elementerne kan hjælpe dem i hverdagen. Derudover er der to indledende meditationer, så i alt 6 meditationer. Det betyder, at denne bog er dobbelt så tyk som Børnemeditationernes I mit hjerte og er på 160 sider. Bagerst i bogen har vi lavet et kreativt hjørne til dig og dit barn. For meditation leder ofte til kreativitet.

Kan også læses højt i institutioner og skoler.

Vil du have bogen som PDF?

Du kan allerede nu downloade bogen som PDF og læse den fra din iPad, computer eller selv printe den.

Pris 99 kr.

Køb her

Køb den som bog

Pris 295 kr.

Bestil her

Køb den som bog og PDF med rabat

Pris for bog 295 kr. og PDF 99 kr. = 394 kr. Sælges samlet for 350 kr.

Bestil her

Hvad siger forældre om bogen?

Læs her hvad de første læsere af bogen fortæller om den.

“Kære Gitte. Må simpelhen dele dette med dig, da vi ifølge min datter fandt Hjerternes Dal og hun sagde. “Mor her må vi altid blive, tænk det lykkedes os at finde hjerternes dal”❤️. Ja det sted her er så magisk og fortryllende. God sommer.”

Bogen er fantastisk – Julie på 9 år elsker den allerede.

“Først og fremmest wow og tillykke Gitte. Det er virkelig virkelig en fin bog… Det er en bog som rummer så meget, at der er til flere års udforskning, og det bliver en vild rejse, du sender dem, der tager den i hånden på. Så smukt… Du er en stjerne og vanvittig dygtig til det du laver. Tak igen fordi jeg må være med på rejsen.

Den kan varmt anbefales. Glæder mig til at bruge den endnu mere“.

“Vi har så stor glæde herhjemme af både hjertemeditationerne og hjerternes dal, både for lillebror på 5 og storesøster på 10.
I dag besøgte vi atter Den Fynske Landsby i Odense og mens vi går rundt derinde og nyder de skønne omgivelser siger min søn pludselig med store øjne:” Mor, det er som om vi er kommet til hjerternes dal”
Så skønt og rørende “.

Gem

“Jeg bruger bogen til min datter på snart 11…. Hun eeeeelsker den, så kan varmt anbefales

“Jeg VED ikke, om det er fordi jeg kan følge dig som forfatter, dine holdninger, reflektioner og det du står for, bare da jeg skulle pakke den ud af det fine farvede papir, og da jeg skulle starte med at læse i den for min dreng på 10. Den er bare magisk og smukt skrevet. Blev helt rørt. Og min søn som har haft svært ved at falde i søvn, sov inden jeg var færdig med 1. kapitel😍 😍 😍 tak for bogen, og tak for dig. Vi kommer til at slide den op, da jeg også har en pige på snart 4, der vil få glæde af den.”

Gem

Gem

“Min søn på 4 år græd den første aften, fordi han ikke ville have, at Ørnefjer forsvandt 😢 Så nu sover min søn i Ørnefjers tippi efter hver meditation 😄. Vi skal nu på jagt efter vores egen Hjerternes Dal (i naturen) ❤️.”

Gem

“Lige så glade som vi er for hjertemeditationerne, lige så forelskede er vi blevet i Hjerternes Dal. Min søn på 5 er helt opslugt af Ørnefjer og havde en skøn stund med at farvelægge ham”

Gem

Gem

“Kære Gitte. Hvor har rejsen ind i Hjerternes Dal gjort mig godt! Det er sådan en luksus og sådan et privilegium for mig at arbejde med en bog som din. Jeg synes, det er blevet et vanvittig god bog, der giver rigtig god mening. Og din styrke er helt klart, at du formidler noget, der er så vigtigt, men som for nogle kunne virke fremmed og farligt, på en meget naturlig og lettilgængelig måde. Der giver helt igennem mening for læseren at gøre brug af de fire elementer i dagligdagen – og man behøver ikke engang at være specielt spirituel for at kunne se det. Det er SÅ godt gået!”

Helle Selma Harbsmeier

Redaktør , Editricen

“Bare jeg havde haft den mulighed da jeg var barn…. Men det var jo andre tider- og vi bliver heldigvis hele tiden klogere på vores sinds kringelkroge!”

“Hvor er det helt igennem skønt projekt.”

Gem

Gem

“Mine piger på 7 og 9 nyder den også. Dejligt med en stille stund inden sengetid – og den virker. Jeg har lige fået bogen og glæder mig til at læse op fra den i stedet for pdf filen😊😊“.

Jeg har lige modtaget bogen i går. Glæder mig så meget til at komme i gang med at læse i den. 💚

Gem

Gem

“Mor har du husket Hjerternes Dal?” Da moren svarer “ja da”, siger sønnen “fedt, så får jeg en god ferie.” 💙.

Gem

Jeg har netop læst for mine tre drenge. Det bliver et klart hit ❤️. Hjerternes dal er et dejligt sted

Gem

Gem

Gem

“Kære Gitte. X har haft svært ved at sove den sidste måned. Allerede ved ankomsten til Hjerternes Dal faldt hun i søvn. Det var i går. I dag tog jeg hende med til Flammedansernes Bål og inden jeg havde læst færdigt, sov hun. Du har gjort det igen. Denne bog er også magisk. hjerteligt tillykke!”

“Min datter elsker Hjerternes dal, mange tusinde tak!”

Wauw, jeg forstår dette produkt er til børn. Dog føler jeg stor taknemmelighed over at blive mødt her som voksen, der først inden for de sidste par måneder, har indset det er denne energioverload fra andre, som nogle gange gør det svært bare at være i verden for mig. Mit indre barn siger tak

Gem

Lige modtaget bogen idag. Elsker allerede hjerternesdal 😍😍😍 mor her får helt tåre i øjnene når vi læser 🤣🤣🤣

Gem

Gem