Velkommen til Hjerternes Dal

Seks meditationer, som lærer børn deres indre verden at kende, så de kan navigere i de mange indtryk de får i deres hverdag.

Inspireret af naturens måde at skabe balance.

Vi ønsker jer varmt velkommen I Hjerternes Dal

Den skal jeg have!

 

Det er en stor fornøjelse at kunne invitere jer med ind i Hjerternes Dal. Denne bog er skrevet båret på et varmt ønske om at hjælpe flere børn til livsglæde, latter og passion.

Børn i dag vokser op i travle samfund med konstante bombardementer af indtryk og ydre stimuli. Jeg tror ikke, at børn fødes mere skrøbelige end vi gjorde, da vi var børn. Men at vokse op i “Den digitale tidsalder”, hvor det hele går utroligt stærkt er en prøvelse og kan skabe mange ubalancer – både hos børn og voksne.

For mange børn kan hverdagen være en prøvelse. Meditationerne i ”Hjerternes Dal” tilbyder børn og forældre en mulighed for ro og fordybelse, som er blevet en sjældenhed i vores digitale tidsalder.

Når du læser denne bog højt, lærer du dit barn at finde ind til sine indre ressourcer, som er guld værd, når verden larmer.

Jeg fortæller mere om bogen her i denne videoblog: https://roomforreflection.dk/om-min-nye-bog-hjerternes-dal/.

Hjerternes Dal er en efterfølger til bestselleren ”Børnemeditationerne I mit hjerte”, som har hjulpet tusindvis af børn i Danmark og i udlandet til at falde i søvn. Bøgerne kan med fordel læses sammen, men kan også stå alene. Se mere om, hvordan du kan bruge de to bøger sammen i denne videoblog: https://roomforreflection.dk/hjaelp-dit-barn-med-at-rense-sit-sind/.

Børnemeditationerne i ”Hjerternes Dal” finder sted i et smukt og kærligt indianerunivers, hvor du og dit barn møder de fire naturelementer:

  • Ild
  • Vand
  • Jord
  • Luft.

Hvert element har en magisk egenskab, som dit barn kan bruge til at få mere ro i en travl hverdag. Når barnet ankommer til dalen møder I den vise indianerhøvding, Ørnefjer, som er børnenes guide i bogen og som lærer dem elementerne at kende. Her ved siden af kan du se Elsie Ralston, illustrator på bogen, tegne ham.

Se mere om elementerne her: https://roomforreflection.dk/hjerternes-dal-flere-meditationer-til-boern/

Forældre anbefaler

Elsker puttestunderne i Hjerternes Dal med guldklumperne.

Lærer og elever anbefaler

 

At være i Hjerternes Dal føles lidt som at få et indre bad og blive renset

Jeg har mediteret ved sengetid med mine børn siden de var 3 og 6 år gamle. Hør her i et interview til Go’ Morgen Danmark på TV2, hvordan det føles for min ældste datter.

Man bliver renset ud for dumme tanker og skænderier, fortæller 11-årige Ida Sofie.

Slået op af Go'morgen og Go'aften Danmark i Torsdag den 24. august 2017

Hjælper forskellige typer af børn til bedre balance og bedre trivsel

Vi oplever desværre, at flere og flere børn er stressede eller udviser tegn på stress i hverdagen. Nogle af de første stress-symptomer vi lægger mærke til hos børn er ved fysisk utilpashed, udsving og ubalance og ved, at de kan have svært ved at falde i søvn om aftenen.

Når børn er pressede og måske endda stressede over længere tid, kan nogle af deres karaktertræk blusse ekstra op, og det kan være ubehageligt for børnene selv og deres omgivelser. Det kan vi se som temperament, stædighed, sensitivitet, angst eller hyperaktivitet. Hjerternes Dal hjælper børnene med at forstå deres karaktertræk ved hjælp af lignende elementer i naturen og hjælper dem til at balance deres følelser og oplevelser, så det ikke føles så voldsomt. Og bogen giver dig som forældre nogle helt naturlige værktøjer at arbejde med, så du kan hjælpe dit barn og måske også dig selv til bedre balance.

Hjerternes Dal er dejlig for alle børn. Her er nogle af de måder I kan få særlig gavn af bogen på :

Har dit barn meget temperament?
Lær den indre ild at kende og lær at slukke den med jord eller vand i meditationen Flammedansernes Bål.
Er dit barn sensitivt?
Lær at skelne mellem din og andres energi og lær hvordan du renser dig i meditationen Den Klare Kilde.
Er dit barn stædigt?
Lær hvorfor jordelementet gør os fastlåste og hvordan luft og vand gør jorden mere smidig og fleksibel med meditationen Den Dybe Eng.

 

Børnene lærer de fire elementer at kende og lærer, hvordan elementerne kan hjælpe dem i hverdagen. Derudover er der to indledende meditationer, så i alt 6 meditationer. Det betyder, at denne bog er dobbelt så tyk som Børnemeditationernes I mit hjerte og er på 160 sider. Bagerst i bogen har vi lavet et kreativt hjørne til dig og dit barn. For meditation leder ofte til kreativitet.

Kan også læses højt i institutioner og skoler.

Vil du have bogen som PDF?

Du kan allerede nu downloade bogen som PDF og læse den fra din iPad, computer eller selv printe den.

 

Køb den som bog

Køb den som bog og PDF med rabat

Pris for bog 295 kr. og PDF 99 kr. = 394 kr. Sælges samlet for 350 kr.

Vil du mere i dybden?

Til dig, der vil mere i dybden og vide mere om energierne i bogen, har forfatter Gitte Winter Graugaard skabt et online kursus.

Vælg en af vores fine bogpakker

Vil du købe bogen sammen en eller flere af vores andre bøger, er der flere muligheder for at opnå rabat.

Hvad siger forældre om bogen?

Læs her hvad de første læsere af bogen fortæller om den.

“Kære Gitte. Må simpelhen dele dette med dig, da vi ifølge min datter fandt Hjerternes Dal og hun sagde. “Mor her må vi altid blive, tænk det lykkedes os at finde hjerternes dal”❤️. Ja det sted her er så magisk og fortryllende. God sommer.”

Bogen er fantastisk – Julie på 9 år elsker den allerede.

“Først og fremmest wow og tillykke Gitte. Det er virkelig virkelig en fin bog… Det er en bog som rummer så meget, at der er til flere års udforskning, og det bliver en vild rejse, du sender dem, der tager den i hånden på. Så smukt… Du er en stjerne og vanvittig dygtig til det du laver. Tak igen fordi jeg må være med på rejsen.

Den kan varmt anbefales. Glæder mig til at bruge den endnu mere“.

“Vi har så stor glæde herhjemme af både hjertemeditationerne og hjerternes dal, både for lillebror på 5 og storesøster på 10.
I dag besøgte vi atter Den Fynske Landsby i Odense og mens vi går rundt derinde og nyder de skønne omgivelser siger min søn pludselig med store øjne:” Mor, det er som om vi er kommet til hjerternes dal”
Så skønt og rørende “.

Gem

“Jeg bruger bogen til min datter på snart 11…. Hun eeeeelsker den, så kan varmt anbefales

“Jeg VED ikke, om det er fordi jeg kan følge dig som forfatter, dine holdninger, reflektioner og det du står for, bare da jeg skulle pakke den ud af det fine farvede papir, og da jeg skulle starte med at læse i den for min dreng på 10. Den er bare magisk og smukt skrevet. Blev helt rørt. Og min søn som har haft svært ved at falde i søvn, sov inden jeg var færdig med 1. kapitel  😍 😍 😍 tak for bogen, og tak for dig. Vi kommer til at slide den op, da jeg også har en pige på snart 4, der vil få glæde af den.”

Gem

Gem

Den er fantastisk!!!🙏🏻Min datter elsker den

Gem

“Efter min datters far og jeg er flyttet fra hinanden har det været for vores datter at ved at falde til ro ved sengetid. Det har været ret frustrerende, ikke mindst fordi hun ikke får sovet nok. Og det er så trist, når man slutter dagen med at være ked af det og uvenner. Jeg købte hjerternes Dal, gik i gang med den første meditation, og fik en til at fjerne de ånder, som var flyttet ind på min datters værelse. I de dage vi har læst, er hun faldet i søvn stille og roligt, vi har haft nogle hyggelige putninger med masser af nærvær og en god stemning, som giver god søvn om natten. De gange hun er vågnet, har hun været rolig og er faldet i søvn igen.”

Gem

Gem

“Min søn på 4 år græd den første aften, fordi han ikke ville have, at Ørnefjer forsvandt 😢 Så nu sover min søn i Ørnefjers tippi efter hver meditation 😄. Vi skal nu på jagt efter vores egen Hjerternes Dal (i naturen) ❤️.”

Gem

“Lige så glade som vi er for hjertemeditationerne, lige så forelskede er vi blevet i Hjerternes Dal. Min søn på 5 er helt opslugt af Ørnefjer og havde en skøn stund med at farvelægge ham”

Gem

Gem

“Kære Gitte. Hvor har rejsen ind i Hjerternes Dal gjort mig godt! Det er sådan en luksus og sådan et privilegium for mig at arbejde med en bog som din. Jeg synes, det er blevet et vanvittig god bog, der giver rigtig god mening. Og din styrke er helt klart, at du formidler noget, der er så vigtigt, men som for nogle kunne virke fremmed og farligt, på en meget naturlig og lettilgængelig måde. Der giver helt igennem mening for læseren at gøre brug af de fire elementer i dagligdagen – og man behøver ikke engang at være specielt spirituel for at kunne se det. Det er SÅ godt gået!” Helle Selma Harbsmeier

Redaktør , Editricen

“Bare jeg havde haft den mulighed da jeg var barn…. Men det var jo andre tider- og vi bliver heldigvis hele tiden klogere på vores sinds kringelkroge!”

“Hvor er det helt igennem skønt projekt.”

Gem

Gem

“Mine piger på 7 og 9 nyder den også. Dejligt med en stille stund inden sengetid – og den virker. Jeg har lige fået bogen og glæder mig til at læse op fra den i stedet for pdf filen 😊😊“.

Jeg har lige modtaget bogen i går. Glæder mig så meget til at komme i gang med at læse i den. 💚

Gem

Gem

“Det er den dejligste og skønneste bog til dato. Jeg bruger den også til mig selv, hvilket er så fedt når jeg alligevel læser den op for min datter. Og har fået min datters lærer til at købe den til klassen 👏🏻👏🏻“. Det er den dejligste og skønneste bog til dato, jeg bruger den også til mig selv hvilket er så fedt når jeg alligevel læser den op for min datter. Og har fået min datters lærer til at købe den til klassen👏🏻👏🏻Gem

“Mor har du husket Hjerternes Dal?” Da moren svarer “ja da”, siger sønnen “fedt, så får jeg en god ferie.” 💙.

Gem

Jeg har netop læst for mine tre drenge. Det bliver et klart hit ❤️. Hjerternes dal er et dejligt sted

Gem

Gem

Gem

“Kære Gitte. X har haft svært ved at sove den sidste måned. Allerede ved ankomsten til Hjerternes Dal faldt hun i søvn. Det var i går. I dag tog jeg hende med til Flammedansernes Bål og inden jeg havde læst færdigt, sov hun. Du har gjort det igen. Denne bog er også magisk. hjerteligt tillykke!”

“Min datter elsker Hjerternes dal, mange tusinde tak!”

Wauw, jeg forstår dette produkt er til børn. Dog føler jeg stor taknemmelighed over at blive mødt her som voksen, der først inden for de sidste par måneder, har indset det er denne energioverload fra andre, som nogle gange gør det svært bare at være i verden for mig. Mit indre barn siger tak

Gem

Lige modtaget bogen idag. Elsker allerede hjerternesdal 😍😍😍 mor her får helt tåre i øjnene når vi læser 🤣🤣🤣

Det er guld for vores små poder, er helt og aldeles solgtDet er guld for vores små poder, er helt og aldeles solgtDet er guld for vores små poder, er helt og aldeles solgtGem

Gem

Jeg besøger Hjerternes Dal hver aften sammen med min datter – og det er en virkelig god måde at få hende til at slappe af og falde i søvn  Kan varmt anbefales.

Den er fantastisk! Min yngste falder i søvn, mens jeg læser for ham. Det er aldrig sket før.

Det er guld for vores små poder, er helt og aldeles solgtDet er guld for vores små poder, er helt og aldeles solgtGem

Gem

Boganmedelser:

Lektørudtalelse

 

Førsteskoledag.dk

“Vi kan helt klart anbefale denne bog til børn i indskolingen, idet det magiske univers taler både til den 6-årige men helt klart også den 9-årige. Bogen kan give en dejlig ro ved sengetid, men jeg kan også sagtens forestille mig at bruge den om dagen, til at få en stille stund. Meditationerne taler direkte ind til barnets fantasi og til barnets hjerte der bliver fyldt op med kærlighed.

Udover den ro mediationerne kan give, oplever jeg også at bogen lægger op til en masse gode snakke om barnets følelser og anerkendelse af disse.”

Læs om deres dejlige oplevelser i dalen:

Forfatter Eva Andrea

“Jeg lægger bogen i skødet og tager oplevelsen ind. Der er energi i ord, farver og billeder. Denne bog har en magisk energi. Kærlighed, er hvad den er skabt af. Og jeg er ikke i tvivl om at børnene på sjæleplan genkender den kærlige energi. At de gennem fortællingen bliver forbundet med det smukkeste sted indeni sig. Deres essens. Hvor der er ro, stilhed, skønhed og kærlighed.”

Læs mere:

Skolebørn

Skolebørn har bedt en mor til to drenge anmelde Hjerternes Dal – meditationer til børn. Se her hvad en af drengene siger:

”Bogen er rigtig god til at få en til at sove. Jeg bliver næsten irriteret over det, fordi jeg falder i søvn før historierne er forbi,” fortæller den ældste. Den yngste har ofte svært ved at falde til ro om aftenen, men han er også helt forsvundet i drømmeland, næsten før jeg når til de kapitler, vi har aftalt at læse.”

”Man kan ligge og tænke og få al det der er irriterende ud af kroppen, når man kaster det på bålet. Det er rigtig dejligt, og så er man ikke er irriteret næste dag,” fortæller han.”

Og da moren skriver følgende, bliver jeg helt varm om hjertet. For det er jo præcis det jeg ønsker med mine bøger:

“Han får færre vredesudbrud og han begynder at udfordre sig selv til at gøre ting, som han tidligere var nervøs for.”

Lærer- og elevanmeldelse:

Natasja er lærer i en 3. klasse i Ballerup. Hun har læst Hjerternes Dal med sin klasse. De var begejstrede. Se hele hendes dejlige anmeldelse her:

Et af mine bedste råd til at få store børn (3-4 år og frem) til at sove bedre ❤️❤️❤️

Slået op af Katrine Birk - Tryk og glad - Holistisk energiterapi i Fredag den 10. november 2017

Forfatter og energiekspert Katrine Birk

Dejlige Katrine anmelder bogen.