Af Gitte Winter Graugaard, forfatter og stifter af Room for Reflection

Flere voksne skriver i disse dage til mig, at de selv bliver meget tiltrukket af Hjerternes Dal, min nye bog med flere meditationer til børn.

“Wauw, jeg forstår dette produkt er til børn. Dog føler jeg stor taknemmelighed over at blive mødt her som voksen, der først inden for de sidste par måneder, har indset det er denne energioverload fra andre, som nogle gange gør det svært bare at være i verden for mig. Mit indre barn siger tak”.

Jeg inviterer jer til at lave øvelserne i bogen selv også. De er ikke kun for børn. Jeg har blot gjort dem tilgængelige for børn og fortalt dem i et barnesprog.

Jeg bruger selv disse meditationer og får stor glæde ved dem. Og det er jo lige præcis derfor, at jeg har fortalt dem videre her i børnehøjde. Når jeg finder værktøjer, der beriger mit liv, forsøger jeg at finde en måde at give disse værktøjer videre til børn. Når jeg finder noget der virker, deler jeg dem med jer .

I min coachingforretning Room for you kommer mine klienter til balanceringer, hvor jeg tager dem med ind i forskellige meditationer, som hjælper dem til balance.

 

Gem

Hjerternes Dal for voksne?

Se mere om balanceringer og energi til voksne.

Hjerternes Dal for børn

Se mere om Hjerternes Dal til børn