Der er kommet nye børnemeditationer til jer ❤. Det er en stor glæde at dele min nye bog med jer.

Tag dine unger med ind i Hjerternes Dal og lær dem en masse skønne redskaber til at finde ro og balance i hverdagen gennem meditationer. Du læser højt med din for barnet velkendte stemme og indianerhøvdingen Ørnefjer guider jer ind i magien. Også god i skoler og børnehaver.

Børnene lærer, at vi alle har karaktertræk i os fra naturen, og at vi kan bruge naturens elementer til at balancere disse træk i os. Nogle har balance, og så har vi det godt. Men er der for meget eller for lidt, kan meditationerne og naturen hjælpe os tilbage i balance.

De fire elementer er:

Ild 🔥: for meget ild kan give hidsigt temperament. Lær at få ro på den indre ild eller har dit barn for lidt ild – lær at skrue op for passionen. Ild i balance giver passionerede børn, der kan brænde igennem på en god måde.

Vand 💦: for meget vand kan give urolighed, konstant bevægelse, mens for lidt kan gøre os fastlåste. Vand i balance hjælper børn til flow og bevægelse. Der sker sjove og gode ting omkring børn med balance i vandelementet.

Jord 🐌: for meget jord kan gøre det hele lidt tungt at danse med og for lidt kan give lidt svævende rodløse børn. En god grounding er godt for de fleste børn i den digitale tidsalder. Jord i balance giver rolige, robuste, glade børn, der ofte er rare at lege med.

Luft 🌱: luft giver kreativitet, drømme og nye vinkler og rummelighed. For lidt luft giver det modsatte og for meget luft kan give dagdrømmere, som svæver væk og ikke kan få lavet deres opgaver, fx i skolen. Børn med luft i balance er gode til at finde på og kan lege de samme ofte kreative lege i timevis.

Kan du genkende nogle eller flere af de her træk i dit barn/dine børn, får I god hjælp til at finde balance med Hjerternes Dal og de fire magiske elementer. Der er vejledning til dig, der læser højt før og efter hver meditation.

Velkommen i Hjerternes Dal, som er omkranset af Kærlighedsbjergene, som dit barn måske allerede kender fra Børnemeditationerne I mit Hjerte. Og gør du det, kan du allerede nu tænke dig, hvor skønt et sted Hjerternes Dal må være ❤.

Fås nu som PDF og kan forudbestiltes som hardcover til udgivelse 21.8.2017 med 173 kr. i rabat og så får du Pdf’en med det samme, så du kan få bogen med på ferie.

God fra ca. 5 år, måske før og op i teenage årene.

Illustrator Elsie Ralston. Bogen er ca 160 sider lang – dobbelt så lang som Børnemeditationerne I mit hjerte og indeholder 6 meditationer.

Se mere og bestil bogen