Hjertelys – en børnemeditation

 

Det er en kæmpe stor glæde at dele denne børnemeditation med jer. Hjertelys ligger mit hjerte utroligt nært, og jeg sender den ud til jer fyldt med håb og drømme for, hvad den kan lære jeres børn og give dem med på livets rejse.

De seneste års arbejde med børnemeditation har ført mig længere og længere ind i hjertet og ind i den styrke, vi har i vores hjerte, hvis vi lærer det at kende og bedre forstår vores indre verden. Jeg er passioneret for at lære det fra mig til børn.

Til jer, der allerede kender Børnemeditationerne I mit hjerte og Hjerternes Dal – Meditationer til børn, vil denne meditation komme som en forlængelse af et univers, I allerede kender. Nu tager vi et skridt videre og forklarer børnene, hvad de kan bruge deres hjertelys til, og hvordan det kan lyse op i deres mørke, når livet viser mere barske sider. Jeg har selv eksperimenteret med hjertelys med mine egne børn i noget tid og er fuldstændig vild med at lære dem deres hjertelys at kende. For når de kender det, kan skrue op for det, og føre det med ind i deres mørke, bliver det langt nemmere at skabe balance, når livet skubber til dem og sender udfordringer.

Jeg skrev meditationen til bogen Monstermanualen – til børn med mange bekymringer, og da jeg lærte den bedre og bedre at kende, vidste jeg, at jeg måtte udgive den separat, så mange flere børn kan få glæde af den. Så har du allerede Monstermanualen, vil denne være en gentagelse.

Elsker du mine andre bøger – kommer du også til at elske Hjertelys. Den er stærkt inspireret af mit samarbejde med Katrine Birk og hendes bøger Tryk og Glad, som jeg er helt vild med. Katrine lærer os en masse punkter at kende på kroppen, så vi kan lindre vores børns smerte og booste deres immunforsvar. Det lys, jeg ser i mine børn, når de laver deres indre arbejde er så fulstændigt smukt og en inspirationen til denne bog. For jeg vil så gerne lære det fra mig til flere forældre, så I også kan give denne gave videre til jeres dejlige børn.

Må I finde, tænde, kende og sprede lyset i jeres hjerter. Så tror jeg i sandhed, at livet bliver smukkere, og verden et bedre sted at være barn i.

 

Få fat i Hjertelys her

Få den fine børnemeditation lige her og lær dit barn sit hjertelys at kende.

Bogen udkommer for nu kun som PDF. Den er på 38 sider, format A5. Koster 75 kr. Download filen til din computer med det samme, så du har den. Og del den derefter med dine andre devices.

En hilsen fra forfatteren fra en Facebook live udsendelse, da bogen udkom d.9.7 – 2018

Om forfatteren

Gitte Winter Graugaard er forfatter, coach og mentor og har de senere år delt en række bøger med børnemeditationer med forældre og børn. Hun er en passioneret ildsjæl og iværksætter, som står bag Room for Reflection, Room for you og Momo Academy. Gittes bog Børnemeditationerne I mit hjerte er også oversat til spansk og engelsk og lærer børn i +20 lande at falde i søvn med hjertet fuld af kærlighed.

Hjertelys er den smukkeste børnemeditation, som støtter og guider børn mærke deres eget lys i hjertet, til at heale sig selv, og til at mærke, hvor meget power de gemmer i deres hjertelys. Den er beyond fantastisk og healende, og jeg ønsker virkelig bare alle børn i hele verden lærer at mærke deres hjertelys, og blive SÅ gode venner med det – at de ALDRIG slukker det.

Katrine Birk

Jeg har investeret i Room for Reflection’s nyeste børnemeditation, Hjertelys, som jeg sad og læste op for mig selv. Til trods for min voksne skal, blev jeg revet med og rørt – for pokker hvor er den smuk og stærk💗

Forælder

“I dag prøvede jeg hjertelys-meditationen med mine 4. klasseselever og det var simpelthen en fantastisk oplevelse. At se dem under og efter og høre hvad de oplevede var magisk. Jeg var dybt rørt. Af hjertet tak. Det var en virkelig fin og helt særlig oplevelse.”

Maria Lund Petersen

lærer

Fra den bagerste side i bogen: