Velkommen til HEART POWER weekend i Aarhus 

Der er få billetter tilbage til denne fantastiske weekend! 

Jeg glæder mig til at komme hjem til Aarhus og fyre den af til en intensiv HEART POWER weekend fyldt med de allerbedste workshops på min hylde i 2019. Jeg giver dig en intensiv weekend med masser af inspiration, grin, energi, vibrationer, måske også lidt tårer og masser af HEART POWER. Jeg har teamet op med Zanne Kilden og har lånt hendes smukke lokaler på Aarhus Ø. Zanne vil indlede de to morgener med blid yoga, så vi sammen kan vågne og gøre klar til at modtage dagens budskaber.

Der er kun 1 plads tilbage til weekenden. Er den til dig? 

Der har været mulighed for at booke de forskellige workshops enkeltvist, men der er nu kun plads på den sidste workshop om søndagen. 

Program for Heart Power Aarhus: 

Lørdag d. 23.2: fokus på dig
Kl. 8.30-9.30 Blid Yoga v. Zanne Kilden

(udsolgt for individuel booking) 

 

Lørdag kl. 10.00-13.00: Lyt til dit hjerte 

(udsolgt for individuel booking) 

Den populære workshop er tilbage i det jyske. Vil du lære at få mere kærlighed til dig selv? Lærer du at skrue op for hviskeri’erne fra dit smukke hjerte og forstå din vise krops mange udtryk, får du værktøjerne til at skabe en nærende hverdag, hvor det er DIG, der sætter agendaen for timerne i dit liv. Læs mere om workshoppen herunder. 

 

Pause

Workshop ved Gitte Winter Graugaard

Lørdag kl. 14-18: Fra Idé til virkelighed

(udsolgt for individuel booking) 

Går du med en drøm? Er det tid til, at den nu skal blive til virkelighed? Jeg møder dagligt iværksættere og ildsjæle med noget på hjerte, som resten af verden vil have så meget gavn af blev delt. Men noget indeni disse skønne sjæle holder dem tilbage fra at lyse, skinne og dele ud af de gaver, de er kommet hertil for at dele. Og det gør mig så ked af det. Både fordi der er så mange mennesker, der har brug for, at vi træder ind i vores lys og tør dele, og fordi jeg selv oplever det at turde skabe og dele som den vildeste meningsfyldte rejse, hvor jeg hver dag får lov til at arbejde med det, jeg elsker og endda kan tjene penge på det. Den følelse er så magisk, at jeg vil ønske at mange flere kunne mærke den. Så hvad skal der til for at føre dit drømmeprojekt ud i livet? Og hvorfor går mange af os i stå? Hvor blokerer du dit eget flow? Og hvad skal der til for at forløse dine blokerende overbevisninger?

Søndag d. 24.2 fokus på børnene: 

Kl. 8.30-9.30 Blid Yoga v. Zanne Kilden

(udsolgt for individuel booking) 

 

Søndag kl. 10-12: Hjælp det overbekymrede barn

(udsolgt for individuel booking) 

Workshop om vores nye bog “Monstermanualen – til børn med mange bekymringer”. Hovedunderviser på denne workshop er psykolog Stine Hæk fra Midtbypsykologerne i Silkeborg. Stine er medforfatter til bogen og gennemgår hvad ængstelighed, overbekymring og angst er for en størrelse. Vi taler om, hvorfor flere børn er ængsteligt i dag, og hvad vi kan gøre ved det. Gitte taler om, hvordan mindfulness og meditation kan hjælpe børnene til at finde indre styrker. Der er mulighed for at stille spørgsmål.

Pause

Søndag kl. 13-15 Lær dit barn at finde indre ro med børnemeditation

(Denne workshop kan stadig bookes enkeltvis også)

Kom og hør, hvordan du kan hjælpe børn til indre ro og stilhed gennem børnemeditation. Gitte deler ud af sine erfaringer og tager jer med på drømmerejser. Hør også, hvorfor børnemeditation er særligt godt ved sengetid. Og mød Lotte, som fortæller om, hvordan hun bruger meditation og mindfulness i sit arbejde som pædagog i en skovbørnehave. Børnemeditationerne I mit hjerte har solgt i mange tusinde eksemplarer herhjemme og sælger nu også i mange lande internationalt. Bogen har fået så stor succes, fordi den lærer børn at falde i søvn med hjerterne fulde af kærlighed. Den hjerteenergi bogen bringer med sig ind i puttestunden skruer op for forældres kærlighed og nærvær, og det samvær, der opstår heraf, har gang på gang vist sig at være meget effektivt til at give børn lyst til at falde i søvn. Kom og lær metoden bag bogen bedre at kende. Hør om historien bag. Og hør også om efterfølgeren Hjerternes Dal og den nyeste Hjertelys.

 

Tid, sted og pris:

HEART POWER WEEKEND AARHUS

Dato: 23-24. februar 2019 (1 plads tilbage)

Adresse:

Zanne Kilden Yoga

Mariane Thomsens Gade 6, stuen, 8000 Aarhus

Priser:
Yoga lørdag 100 kr. (udsolgt)
Lyt til dit hjerte 400 kr. (udsolgt)
Fra idé til virkelighed 595 kr. (udsolgt)

 

Yoga søndag 100 kr.  (udsolgt)
Hjælp det overbekymrede barn 300 kr. (udsolgt)
Find ro med børnemeditationer 300 kr. (få pladser)
Fire bøger 847 kr.

I alt 2642 kr. 

Din pris for hele HEART POWER weekenden 1850 kr.

rabat 792 kr. 

KUN 1 PLADS TILBAGE

MOMO rabat:

Er du instruktør på MOMO Academy får du yderligere 15 % rabat (skriv I AM A MOMO i rabatkoden).

DER ER KUN 1 PLADS TILBAGE til denne skønne weekend! Skal du have den sidste?

 

De fire bøger du får med i pakkeprisen er:

Monstermanualen til børn med mange bekymringer

Børnemeditationerne I mit hjerte 

Hjerternes Dal – meditationer til børn 

Magic and Miracles

Udtalelser fra tidligere deltagere på disse kurser

“Hjerterum! I går var en fuldstændig magisk og inspirerende eftermiddag og aften. Momo Hang Out med Aarhus instruktørerne, der tænder lyset for børn og unge i Østjylland. Efterfulgt af hjerte workshop med den skønneste, lysende ildsjæl Gitte Graugaard- stifter af Room for Reflection og Momo Academy. Jeg er taknemmelig og inspireret i det dybeste sted i mit hjerte. Jeg kan slet ikke anbefale dig og workshoppen nok, Gitte. Dit nærvær, viden, coaching og guidance til at mærke ind i sit hjertet er fuldstændig magisk at opleve. Kom snart hjem til Aarhus igen.”

“Gitte er en utrolig god menneskekender og har en fantastisk intuition. Samtidig er hun fuld af god energi og meget inspirerende, hvilket gør, at man altid går opløftet fra en session med hende.” 

“Jeg har før været på hjerteworkshops, uden at kunne “se eller høre noget”. Efter denne workshop har jeg fået øje på et enormt potentiale i mit hjerte. Her er en dejlig fortrolig atmosfære med fagligt dygtige undervisere”.

“1000 tak for i aften! Det har været virkelig magisk. De indsigter jeg fik om blokeringer ressonerer på alle de ideer, jeg har fået over de seneste år. Ideer som jeg nu så fint ser alle er en del af det nye, jeg vil skabe.”

“Tusind tak for en absolut vidunderlig og inspirerende aften. Det var en stor glæde at deltage og lære af dig.Tak for dig og dit lysende eksempel på at blive ved med at tro på at drømmene skal slippes ud og forløses.”

“Tak for i går. Det var helt fantastisk”

“Tusind tak for en virkelig energifyldt aften. Glæder mig til at fordøje det hele.”

“De 3 timer fløj af sted i en oplevelse der bød på en følelse af coaching, meditation og de dejligste redskaber til at tro på mit eget hjertes lyd. Nu to dage efter mærker jeg stadig mit hjertes uendelige livsstrøm af kærlighed fra en af meditationerne og har taget værktøjerne i brug i min familie med mega positiv effekt…Gitte er en fantastisk formidler, der bruger sin egen historie på en nærværende måde og med et blik så varmt og kærligt, at man ved, at man er i trygge hænder og kan åbne sig op og forstå.”

“Den dag sidder dybt i mit hjerte, som en dag jeg ALDRIG vil glemme. Den dag har sat mange ting og tanker igang for mig.” 

Lyt til dit hjerte

Læs mere om workshoppen her

 

Fra idé til virkelighed

Læs mere om workshoppen her.

Hjælp dit overbekymrede barn

Læs mere om bogen her.

Find ro med børnemeditation

Læs mere om I mit hjerte her.

Om underviseren:

Gitte Winter Graugaard er stifter af Room for Reflection, Room for You og Momo Academy. Hun er uddannet Heartcore mentor og Transformer med speciale i energi og vibrationer. Derudover er Gitte uddannet Life Mastery Coach og mindfulnessinstruktør.

Den vigtigste visdom om hjertets hviskerier kommer dog af at have levet et dejligt liv, hvor hjertets stemme altid har fået plads, og kærligheden altid har været det vigtigste parameter.

Gitte har altid rejst mere end de fleste, har boet i syv forskellige lande, født sine to piger i to eksotiske egne af vor skønne klode og har desuden udgivet adskillige bøger, noveller og børnemeditationer.

Gittes forfatterskab er i fuld gang med at gå internationalt. Børnemeditationerne I mit hjerte en en dansk bestseller og sælger nu i +20 lande og Gitte har +30.000 følgere på de sociale medier. Se også mere om Gittes store succes i pressen. Hvad skal der til for at opnå alt det? Det fortæller Gitte meget mere om i Fra idé til virkelighed.