Handels- og abonnementsbetingelser

Handelsbetingelser og vilkår

 

Disse handelsbetingelser omfatter produkter og tjenester udbudt af Room for Reflection, CVR nr. 32493874, Stokkerup, Strandvejen 724, 2930 Klampenborg, Danmark info@roomforreflection.dk

 

Forløb, kurser, workshops og uddannelser

 

Eventuel framelding skal ske skriftligt på info@roomforreflection.dk. Du vil modtage en bekræftelse på din framelding efter 2 hverdage. Først når du har modtaget bekræftelsen, er din afmelding registreret.

Ved framelding mere end 30 dage før start beregnes et administrationsgebyr på 15 % af det fulde beløb.

30 dage inden arrangementet vil refundering af afgiften ikke længere være mulig.
Hvis du er forhindret i at deltage, er du ofte velkommen til at overdrage din plads til en anden. Aftal blot denne løsning med Gitte Winter Graugaard på forhånd.

Online og fysiske produkter:

 

Betaling:

Produkter og billetter kan kun bestilles fra www.roomforreflection.dk via online betaling. Alle priser er i danske kroner, og er inkl. dansk moms.

 

Følgende muligheder for betaling:

Dankort, VISA/Dankort, Mastercard, American Express, MobilePay, Paypal og direkte overførelse.

 

Levering:

Det er vigtigt, at din e-mail adresse er indtastet korrekt, da vi sender din kvittering til din e-mail adresse. Har du købt et online produkt vil du få et link tilsendt til download. Dette link virker tre gange, hvorfor vi anbefaler, at du downloader dit produkt til din computer.

Købte bøger leveres med Post Danmark indenfor 1-10 hverdage, fra din bestilling er modtaget med mindre andet er angivet.

 

Sikkerhed:

Vi benytter en sikker SSL krypteret betalingsløsning for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos Room for Reflection.

Betalingskortoplysningerne kan ikke læses af medarbejdere.

Betaling med betalingskort er altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik der benytter SSL.

 

Fortrydelsesret:

Du har generelt 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af din forsendelse af fysiske produkter. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Returnerede varer skal således være i en salgbar stand, og en eventuel forsegling må ikke være brudt.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Bøger skal sendes til:

Room for Reflection, Stokkerup, Strandvejen 724, 2930 Klampenborg.

Når du fortryder et køb hvor du har betalt online, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk, at du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du reelt har taget varen i brug, eller fordi den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.

Der er ikke fortrydelsesret på digitale produkter, medmindre andet er angivet.

 

Reklamation:

Skulle du have modtaget en beskadiget bog sendes denne venligst tilbage til nedenstående adresse, hvorefter nyt eksemplar vil blive fremsendt –

Room for Reflection, Stokkerup, Strandvejen 724, 2930 Klampenborg.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav eller lignende. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Husk at varen altid skal sendes tilbage I forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Room for Reflection og evt. samarbejdspartnere. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Alle priser er i danske kroner og ekskl. moms medmindre andet er angivet.

 

Klager

 

Kontakt os igennem klager@roomforreflection.dk hvis du har nogle klager. Hvis du bor i EU er der også mulighed for at fremsende din klage til ODR.

 

Accept af handelsbetingelser og vilkår

 

Ved at anvende viden og indhold fra Room for Reflection eller ved at indgå nogen form for samarbejde accepteres ovenstående vilkår uden forbehold.