Halfdan vil gerne hjælpe

 

En af mine venner er en vaskeægte superhelt. Er det ikke sejt? Jeg har kendt superhelt, konsulent og forfatter Julie Abitz i en del år og har fulgt med i, hvordan hun på fineste vis har opfordret byudviklere og unge mennesker til at blive deres bys superhelt. Nu har Julie lavet en meget fin børnebog for de allermindste, som sætter det fineste fokus på, at selv de yngste børn gerne vil hjælpe.

Denne farverige billedbog er fyldt med skønne illustrationer. Julie har igen og igen oplevet, at hendes egen søn har vist hende byen og alle de muligheder, børn har for at hjælpe. Det har krævet, at hun har haft tiden til at stoppe op, lytte og hjælpe sin søn med at gøre en forskel. Med denne lille fortælling opfordrer Julie de danske børnefamilier til at hjælpe jeres børn med at få en fornemmelse af, at vi alle kan gøre en forskel for hinanden og den by, vi er en del af.

Vi har fået mulighed for at sælge “Halfdan vil gerne hjælpe”. Hos Room for Reflection vil vi gerne hjælpe børnefamilier til bedre balance. Når vi begynder at opleve mere balance i familien, får vi også overskud til at hjælpe omkring os. Men trummerummen i hverdagen kan hurtigt give os en fornemmelse af, at vi ikke har tid til at hjælpe. Og lige der kan de små finurlige spørgsmål fra vores børn blive nøglen til at ændre vaner. Læs med og bliv inspireret til at gøre en forskel ud fra DIT barns spørgsmål.

Vi har kun et begrænset parti af dette første oplag, som er udsolgt fra Forlaget Superkraft, men vil forsøge at få flere hjem.

Læs mere i en artikel til Amagerbladet

“Hvis vi bare går hjem fra børnehaven hver dag og går op i lejligheden, bliver hverdagen hurtigt ens. Eventyrene i hverdagen opstår, når jeg tager mig tiden til at tage på en lille tur på vejen hjem sammen med min søn. Nogle gange er det bare en tur forbi bageren, eller en tur ned til vandet og se, om der er ænder. Der skal egentligt ikke så meget til. Og ofte er det min søn, der først får øje på de små ting, som så bliver omdrejningspunktet for vores fælles oplevelse.Det betyder rigtig meget for os begge to”. Julie Abitz

Superhelt, forfatter og konsulent, Byens Helte

Køb bogen her

Halfdan vil gerne hjælpe koster 149 kr. + porto.

I første omgang har vi kun et begrænset parti, fordi første oplag er udsolgt fra Forlaget Superkraft, men vi håber at 2. oplag snart ryger i trykken.