Om Gitte Winter Graugaard

Gitte er oprindeligt uddannet Cand. Merc., har tidligere været selvstændig kommunikationsrådgiver og tekstforfatter med virksomheden Winter Kommunikation med fokus på den autentiske historie og storytelling.

Lang interesse i personlig udvikling har de senere år ført hende til uddannelse først til Energimentor og siden Conscious Transformer med  fokus på vibrationer og energi. Gitte er også uddannet Life Mastery Coach og Mindfulnessinstruktør hos Sussanne Wexø.

I 2013 skabte Gitte Room for Reflection. Her møder du bl.a. Gitte som forfatter til Børnemeditationerne I mit hjerte, Studleliv uden stress og oversætter af Jordens Børn og senest i 2017 med bogen Hjerternes Dal – Meditationer til børn og som medforfatter til Time to Rise.

Gitte er optaget af at øge trivslen blandt børn, unge og i børnefamilierne. Det sker gennem en række workshops landet over. Derudover arbejder Room for Reflection på at udbrede kendskabet til mindfulness, meditation og yoga i skoler, børnehaver og gymnasier. Det har ført til, at Gitte i 2017 åbnede en portal for alle med interesse i mindfulness, yoga og meditation til børn på Momo Academy.

I 2016 åbnede Gitte en international version af Room for Reflection med salg af børnemeditationer. På kort tid er den del af virksomheden blevet en stor succes og “The Children’s Meditations In my Heart” sælger nu til +20 markeder på tre sprog.

Gitte har gennem sit eget liv praktiseret en hjertelig tilgang til livet –  og ved fra erfaring, at det ikke altid er let at træffe hjertevalg, når vi omgås mennesker, der knokler rundt i “hjerneland”. Det kræver tillid, selvkærlighed og tålmodighed. I 2016 flyttede Gitte sin coachingvirksomhed ud af Room for Reflection og gav den navnet Room for you. Her finder du Gittes klinik i Rungsted.

Gitte er gift og har to børn. Hun har rejst mere end de fleste og har boet i syv forskellige lande. Måske derfor tror Gitte på “at vi skal turde slippe kysten af syne for at opdage ukendt land” (Gide). Det kræver mod at gennemgå forandring og det følge sit hjerte. Men det betaler sig og kan anbefales.