FRA IDÉ TIL VIRKELIGHED

Går du med en drøm? Er det tid til, at den nu skal blive til virkelighed? 

Jeg møder dagligt iværksættere og ildsjæle med noget på hjerte, som resten af verden vil have så meget gavn af blev delt. Men noget indeni disse skønne sjæle holder dem tilbage fra at lyse, skinne og dele ud af de gaver, de er kommet hertil for at dele. Og det gør mig så ked af det. Både fordi der er så mange mennesker, der har brug for, at vi træder ind i vores lys og tør dele, og fordi jeg selv oplever det at turde skabe og dele som den vildeste meningsfyldte rejse, hvor jeg hver dag får lov til at arbejde med det, jeg elsker og endda kan tjene penge på det. Den følelse er så magisk, at jeg vil ønske at mange flere kunne mærke den. Vil du være med?

Måske er du iværksætter, måske er du i gang med et større hobby-projekt. Men hvad skal der til for at føre dit drømmeprojekt ud i livet? Og hvorfor går mange af os i stå? Hvor blokerer du dit eget flow? Og hvad skal der til for at forløse dine blokerende overbevisninger?

Igennem de sidste ti år har jeg været kreativ iværksætter, åbnet fire forskellige virksomheder, skrevet syv bøger, afholdt et hav af kurser og har coachet iværksættere i at opbygge deres forretninger. I det her kursus samler jeg alt det, jeg har lært på vejen til dig, der er i gang, men føler dig låst på rejsen og ønsker ny indsigt i, hvordan du kommer videre og kan gøre dine drømme til virkelighed.

På kurset deler jeg ud af min egen rejse og beskriver, hvordan jeg skaber en fuld cirkel, når jeg tager en idé hele vejen til produkt og skaber et kæmpe flow i mit salg. Jeg fortæller bl.a. om, hvordan jeg fik ideen til min seneste bog Monstermanualen, hvad der skal til for at skabe den og hvordan jeg lige nu skaber et kæmpe flow omkring den, så den når ud til en masse mennesker – og kan hjælpe en masse børn.

LÆR FRA NATUREN

Derefter vender vi det hele om mod dig, og finder ud af, hvordan du har det med de fire elementer og deres karakteristika:

  • idéfasen (luft)
  • passion (ild)
  • skabelse (jord)
  • flow (vand).
 

 

HVAD FÅR DU MED?

Du får indsigt i dig selv og kommer til at se, hvor du enten har mulighed for at udvikle dig, eller hvis ikke du er klar til det, skal have hjælp udefra af en leverandør eller partner. Vi taler om loven om tiltrækning, og hvordan vi med vores energi kan være i forskellige tilstande, som kan låse os fast i en tyngende og drænende vibration, men som også kan hjælpe os helt enormt, hvis vi tør give slip og surfe bølgen.

Vi arbejder også med vores kreative energi, når vi kigger på hvordan vi får modet til at sende vores produkter på gaden, og hvordan vi kan beskytte vores kreative felt, når omverdenen begynder at bedømme vores produkt. For hvordan passer du på dig selv og din skaberkraft, mens du deler ud fra din inderste kerne og fineste visdom? Hvordan beskytter du dig selv i sårbarheden? Og hvordan adskiller du dit produkt fra dit selv i energi, når det er skabt helt inde i dit hjerte?

Jeg tilbyder en kreativ workshop, hvor du også undervejs kommer til at fordybe dig i din egen proces, kreativitet og udvikling. Vi laver forskellige øvelser undervejs og mediterer os ind i dybere lag.

Hvem er kurset for? Iværksættere og ildsjæle med et kreativt hobbyprojekt.

Udtalelser fra tidligere deltagere:

“1000 tak for i aften! Det har været virkelig magisk. De indsigter jeg fik om blokeringer resonerer på alle de ideer, jeg har fået over de seneste år. Ideer som jeg nu så fint ser alle er en del af det nye, jeg vil skabe.”

“Tusind tak for en absolut vidunderlig og inspirerende aften. Det var en stor glæde at deltage og lære af dig.Tak for dig og dit lysende eksempel på at blive ved med at tro på at drømmene skal slippes ud og forløses.”

“Tak for i går. Det var helt fantastisk”

“Tusind tak for en virkelig energifyldt aften. Glæder mig til at fordøje det hele.”

Aarhus 2019

Tid og Sted:

Dato: 23. februar 2019 kl. 14-18

Adresse:

Zanne Kilden Yoga

Mariane Thomsens Gade 6, stuen, 8000 Aarhus

Pris 595 kr.

 

DENNE WORKSHOP ER UDSOLGT

 

Denne workshop i Aarhus afholdes som en del af HEART POWER weekenden. Du kan købe billet til hele weekenden, eller være med på enkelte workshops. Se mere herunder om HEART POWER.

MOMO rabat:

Er du instruktør på MOMO Academy får du 15 % rabat (skriv I AM A MOMO i rabatkoden).

Om underviseren:

I denne workshop smelter Gitte Winter Graugaard sin baggrund som Cand. Merc. i international Business og fire år som branding og kommunikationskonsulent fra eget bureau sammen med de senere års mere spirituelle intuitive tilgang. Her får du det bedste fra de to verdener. Fra 2010-2014 drev tjente Gitte sin første million med firmaet Winter Kommunikation, hvor hun arbejdede for store brands som IBM, KMD, Bestseller, Fætter BR, Topdanmark, Oticon, Glaxo Smith Kline m.fl. Lysten til at skrive til børn og for alvor bruge sin stemme til at gøre en kæmpe forskel for børn i hele verden voksede i de år, og førte til at Gitte åbnede Room for Reflection i 2014, Room for You i 2015 og senest Momo Academy i 2017. Gittes forfatterskab er i fuld gang med at gå internationalt. Børnemeditationerne I mit hjerte en en dansk bestseller og sælger nu i +20 lande og Gitte har +30.000 følgere på de sociale medier. Se også mere om Gittes store succes i pressen. Hvad skal der til for at opnå alt det? Det fortæller Gitte meget mere om i denne workshop.

Gitte Winter Graugaard er uden tvivl en passioneret iværksætter med noget på hjertet, men her stopper det på ingen måde. For Gitte er en iværksætter med en sjælden evne til at beskrive hvorfor eller hvorfor ikke man får succes som iværksætter. Med udgangspunkt i de fire elementer luft, ild, jord og vand udfordrer Gitte på en meget enkel og letforståelig måde iværksætteren på kompetencer og interesser. Budskabet er klart og enkelt – for at få succes skal alle dele favnes, men det er ikke en forudsætning, at den enkelte iværksætter gør det. Humlen ligger lige så meget i erkendelsen af, hvor manglerne er og hvordan man gennem partnerskaber og andre samarbejdsrelationer bliver dækket ind.

Alle vil have glæde af at lytte til Gitte – og man behøver end ikke at have en lille iværksætter i maven, for at bliver klogere af det. Kurt H. Wolf

Økonomi-, administrations- & HR-chef, A-kassen CA

“Sammen med Gitte fik jeg troen på, at jeg selv er en kæmpe ressource med uanede muligheder, der nærmest bare kan plukke ned fra hylderne. Det var en fantastisk følelse at gå hjem med, – og som stadig lever i mig. Gitte har i den grad styrket min selvtillid og min tro på en eventyrlig fremtid. Jeg vil helt klart have mere af Gitte!” Mentee

“Jeg kontaktede Gitte, fordi jeg var gået lidt i stå med min forretningsudvikling. Gittes sparring har hjulpet mig med at fokusere og finde ud af, hvilken vej jeg skal gå, for at jeg udnytter mit fulde potentiale og får skabt den virksomhed, jeg drømmer om. Samtidig har hun åbnet mine øjne for, hvordan jeg som selvstændig får mere energi og overskud ind i min hverdag, og hvordan jeg kan vækste min forretning uden at gå på kompromis i balancen mellem arbejdsliv og familieliv. Gitte er en utrolig god menneskekender og har en fantastisk intuition. Samtidig er hun fuld af god energi og meget inspirerende, hvilket gør, at man altid går opløftet fra en session med hende. Jeg glæder mig til flere sessioner med Gitte.” Mentee