Klar til at inspirere

Foredrag ved Gitte Winter Graugaard

Gitte holder foredrag rundt i hele landet og i udlandet. Book via telefon 60731511 eller mail info@roomforreflection.dk.

Emner til foredrag

Foredragene bliver altid tilpasset målgruppen på enten dansk eller engelsk og kunne tage afsæt i følgende emner:

Velegnet til skoler, institutioner og forældre

Børnemeditation

Med udgangspunkt i bestselleren Børnemeditationerne I mit hjerte (2015), som har solgt i +20.000 eksemplarer og i dag hjælper børn i +20 lande med at falde i søvn og efterfølgeren Hjerternes Dal, holder Gitte et foredrag om meditation, søvn, nærvær, trivsel og kreativitet. Hør, hvorfor det er så vigtigt, at vores børn sover nok, og hvordan vi kan hjælpe dem. Mangel på søvn hos børn og unge i Danmark er et overset problem, som kommer til at få store konsekvenser – også for samfunds-økonomien. Hør også om, hvordan bogen skaber nærvær og kærlighed i familierne. Oplagt til forældre, skoler og institutioner.

Børn og natur

Gitte fortæller om sin bog “Hjerternes Dal – meditationer til børn” (2017). Hør om, hvordan vi gennem meditationerne i denne bog kan lære vores børn at få et tættere forhold til naturen og passe bedre på den. Bogen lærer dem, hvordan de kan spejle deres sind i naturen og få hjælp af naturen til at finde en naturlig og sund balance. Tag børn med til Hjerternes Dal og lær dem at finde ind til deres indre resourcer, så de selv kan skabe balance i en stressende hverdag som er en konsekvens af at være barn i Den Digitale Tidsalder. Oplagt til skoler og forældre. Bogen henvender sig til børn fra store børnehavebørn til teenagere.

Børn, bekymringer og angst

Sammen med psykolog Stine Hæk, som er medforfatter på Monstermanualen (2018), fortæller Gitte om børn og bekymringer og angst. Et stigende antal børn lever i dag med overbekymring og som forældre er der meget vi selv kan gøre for at hjælpe vores børn til en sund og aktiv hverdag. I foredraget hører i, hvordan bekymringerne opfører sig som et truende monster over for børnene, og hvordan vi som forældre og fagfolk kan hjælpe. For monstre skal bekæmpes i familiens fællesskab. Oplagt til skoler og forældre. Bogen henvender sig til børn fra 7-12 år.

Velegnet til virksomheder, organisationer og foreninger

Mere kreativitet – ja tak!

Hvorfor er vi ikke så kreative som vi kunne være? Hvad forstyrrer os? Hvad skal der til for at vi bliver mere kreative? Hvordan kan vi skabe produkter af vores kreativitet? Og hvordan får vi dem helt ud til markedet? Med udgangspunkt i Gittes egen historie som iværksætter får I indsigt i, hvordan hun kom fra CBS som ambitiøs dimittend med en cand. merc. grad i international business, og efter fire år på barsel endte med at skrive børnebøger. Gitte er mentor for en række iværksættere og driver i dag tre virksomheder med eksport til 20 lande.

Iværksætteri

For at udleve sine drømme om at hjælpe mange flere børn til bedre balance er Gitte blevet testet som iværksætter mange gange. For der er rigtig meget at lære, når man kaster sig ud i iværksætterlivet. Personlig udvikling er i Gittes optik utroligt vigtigt for, at vi kan lykkes som iværksættere og komme igennem som hele mennesker. I alt for mange iværksætterbøger står der, at man skal arbejde 80-100 timer om ugen. Det kan ingen holde til uden ar på sjælen. Alt for mange iværksættere får stress, brænder ud, bliver skilt, har en usund livsstil mm. I stedet for at kæmpe om at komme først i mål, først til millionen, er Gittes budskaber centreret om, hvordan vi kan lykkes OG på samme tid nyde rejsen derhen. For at være iværksætter er en livsstil. Og kigger vi omkring os, kan vi lære rigtig meget om os selv, og hvad der skal til for at lykkes fra naturen.

Gitte Winter Graugaard er uden tvivl en passioneret iværksætter med noget på hjertet, men her stopper det på ingen måde. For Gitte er en iværksætter med en sjælden evne til at beskrive hvorfor eller hvorfor ikke man får succes som iværksætter. Med udgangspunkt i de fire elementer luft, ild, jord og vand udfordrer Gitte på en meget enkel og letforståelig måde iværksætteren på kompetencer og interesser. Budskabet er klart og enkelt – for at få succes skal alle dele favnes, men det er ikke en forudsætning, at den enkelte iværksætter gør det. Humlen ligger lige så meget i erkendelsen af, hvor manglerne er og hvordan man gennem partnerskaber og andre samarbejdsrelationer bliver dækket ind.

Alle vil have glæde af at lytte til Gitte – og man behøver end ikke at have en lille iværksætter i maven, for at bliver klogere af det.

Kurt H. Wolf

Økonomi-, administrations- & HR-chef, A-kassen CA

Book til workshops

I kan også booke følgende workshops som tager mellem 1-3 timer og involverer deltagerne.

Lyt til dit hjerte

Lær at lytte mere til dit hjerte. Skru op for passionen og hverdagsmagien. I dette foredrag fortæller Gitte mere om, hvorfor så mange af os har lavt selvværd, og hvad der skal til for at få mere selvkærlighed. For når vi kender kærlighed til andre, kan vi lære at få mere kærlighed til os selv. Når vi lærer vores kærlighedskraft at kende, er der ingen grænser for, hvad vi kan udrette. Hør, mere om den indre verden, og hvad vi kan finde, hvis vi leder efter guldet. For livet med selvkærlighed er magisk.

Velegnet til virksomheder også.

En gave for livet

Hvad vil det sige at skabe et godt familiefællesskab? Og hvordan kan vi give vores børn en gave for livet ved at lade dem være med i husholdningen og føle sig nyttige? Hvordan kan et godt familiefællesskab sprede sig til skolen og lokalsamfundet?  For skolerne skriger på, at børn skal tage mere ansvar, mens curlingforældrene pusler om poderne. Er det en bjørnetjeneste, og hvad skal der til for at lave robuste børn, der tror på dem selv og egne evner? Få Gittes fem skridt til at skabe et harmonisk fællesskab, og hør, hvad det vil betyde for barnets fremtid.

Det gode børneliv

Med afsæt i Gittes podcast “Det gode børneliv” vinkles forskellige aspekter af børnelivet i Den Digitale Tidsalder. Hvad skal vi gøre for at hjælpe Generation iPad til mere ro og glæde i hverdagen? Hvordan hjælper vi dem bedst muligt i en lang hverdag fuld af krav, et travlt børneliv med masser af aktiviteter, og for mange to hjem. Hvordan får vi mere tid sammen? Hvordan skruer vi op for hverdagskærligheden? Hvad er familieenergi for noget, og hvordan kan vi spille hinanden gode? Og hvorfor skal vi passe på, at vi ikke bliver til en satellitfamilie der spredes uden lim? Hør, hvordan vi kan stoppe op og få meget mere ud af den unikke tid, vi har sammen. Velegnet til forældre.

Billeder fra er foredrag på Isle of Wight i England i maj 2018, hvor Gitte talte om børnemeditation og søvn.

Kursister anbefaler også

Gitte er super dygtig, en god formidler og har givet anliggende til en masse gode snakke derhjemme. Vi har som familie taget mange ting med videre og fået gode værktøjer til at styrke fællesskabet derhjemme. Kan derfor kun anbefale dette forløb.

Forælder

Gitte formidler med et glimt i øjet og masser af kærlighed.

Kursist

I was blown away by your presentation on creativity. I have been following you for years – but had no idea what a brilliant speaker you are! Thank you so much. You inspired me to be more creative.

Kursist

Jeg gik hjem med SÅ mange idéer, aha-oplevelser og glæde over at fremtiden jo er lys, hvis vi vil det. Du er en skøn formidler, håber vi kan få dig ned i vores børnehave en dag.

Kursist

Manner hvor var du god på den scene. Wauv, jeg var bare helt betaget!

Kursist

“I love the heart-business combination that Gitte brings in her delivery on stage. She is authentic and bringing her A-game! Gitte sharing her own journey from writing a diary to being a globally published author was exactly the ‘you can do it’ injection I needed!”

Helene Philipsen

Et FANTASTISK foredrag!

Kursist

A little taster from Real Self Love Days in Copenhagen, June 2018. I spoke about Self love and Creativity.

Målgrupper

Gitte holder foredrag for:

  • Forældre
  • Institutioner
  • Skoler
  • Efterskoler, gymnasier og højskoler
  • Kommuner, regioner og ministerier
  • Virksomheder og foreninger.

BOOKING:

Vil du vide mere eller booke Gitte? Send en forespørgsel eller ring på 60731511 eller brug nedenstående formular.

12 + 15 =