Foredrag

Monstermanualen – til børn med mange bekymringer

Kom til foredrag og mød forfatterne bag Monstermanualen – til børn med mange bekymringer. Psykolog Stine Hæk og Life Coach Gitte Winter Graugaard fortæller om deres arbejde med bogen, og hvorfor det har været nødvendigt at skrive denne bog. For alt for mange børn har monstre under sengen og kronisk ondt i maven.

Stine fortæller om angst og overbekymring hos børn og deler ud af sine erfaringer med hvordan vi som forældre og fagpersoner kan hjælpe børn ud af overbekymring og angst.

Gitte laver meditationen Hjertelys fra bogen med jer, så I kan mærke, hvor dejligt det føles at lyse op indefra.

Foredragsholdere:

Stine Hæk

Psykolog, forfatter og foredragsholder

Stine er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. Allerede under studiet fattede hun særlig interesse for angstens mekanismer og dykkede blandt andet i sit speciale ned i behandlingen af angst. I en årrække var Stine ansat som behandler og supervisor i Region Midtjyllands højtspecialiserede tilbud til behandling af angstlidelser, indtil hun i 2016 valgte at blive privatpraktiserende psykolog og partner i Midtbypsykologerne i Silkeborg.

I sin praksis møder hun ofte børn og familier, hvor overbekymring eller en egentlig angstlidelse har sat familien alvorligt under pres. Det er blevet en hjertesag for Stine at tilbyde kvalificeret forældrevejledning og behandling til børn og unge ud fra velunderbyggede metoder som Cool Kids og metakognitiv terapi.

Hun finder altid en stor glæde i at se, hvordan de familier, hun møder i sin praksis, finder mod til at hjælpe deres børn og se deres frihed vokse, i takt med at de lærer at tackle barnets angst bedre.

Gitte Winter Graugaard

Forfatter, Life Coach, mentor og foredragsholder

Gitte er på en hjertevarm mission om at hjælpe børn og deres familier til bedre trivsel. Hun er oprindeligt uddannet cand.merc. Efter lang barsel og flere år som freelance kommunikationsrådgiver uddannede hun sig til Life Mastery Coach, energimentor og mindfulnessinstruktør.

Da Gitte selv blev mor, begyndte børnelivet og børnetrivsel for alvor at optage hende. Hun iagttog sine døtre og reflekterede over, hvordan det påvirker børns mentale helbred at vokse op i den digitale tidsalder.

I 2015 skrev og udgav hun Børnemeditationerne I mit hjerte, som nu sælges i mere end 20 lande og læses af tusindvis af familier. Gitte har skrevet en stribe bøger og har åbnet flere virksomheder. Senest Momo Academy, som gør det nemmere for skoler og institutioner at tilbyde mindfulness, yoga og meditation til børn. Gitte coacher også blandt andre forældre i bl.a. det bevidste forældreskab.

Tilmeld dig foredrag i Storkøbenhavn

D. 17.8 udkommer Monstermanualen helt officielt og vi inviterer i den anledning forældre, fagfolk og andre interesserede til foredrag og bogreception, hvor også familie, samarbejdspartnere m.fl er inviteret.

Program: 15-16.30: Foredrag om Monstermanualen og børn med mange bekymringer (kræver tilmelding).

17-18: Bogreception

Pris for foredraget 100 kr.

Der er kun 20 pladser til foredraget!

Bogen kan naturligvis købes og kan blive signeret på dagen.

Adresse følger!

Se mere om Monstermanualen - til børn med mange bekymringer

Vil du læse mere om bogen, bestille den eller se de fine anmeldelser?

Vores lille pakkeri holder sommerferie fra d. 15.7 til d. 5.8. 2018. Du kan godt bestille varer i shoppen, men vi sender først ud igen d. 6.8. God sommer! Afbryd