Forældresparring og coaching

Forfatter, coach og mentor Gitte Winter Graugaard tilbyder 1:1 sessioner i Rungsted og på skype til forældre, der søger gode råd og coaching omkring deres forældreroller og relationer til deres børn. Det kan være i forbindelse med børnemeditation, sengetid, balance i hverdagen, stress, udfordringer med børn. Har dine udfordringer helbredsmæssig karakter, anbefales det altid, at I først søger læge.

Ofte handler Gittes coaching om det bevidste forældreskab, og hvordan vi ved at lære os selv bedre at kende, kan hjælpe vores børn til det samme. Vores børn holder det vildeste spejl op foran os, og er vi åbne, bevidste og klar til forandring kommer vores børn med så vild en mulighed for udvikling og brud med gamle uhensigtmæssige mønstre.

Du kan se mere til Gittes sessioner på vores søstersite www.roomforyou.dk. Vil du helst tale om dine udfordringer og tanker, er det en coachingsession, du skal booke. Er du interesseret i at lære mere om energi og vil du også gerne ind i din Hjerternes Dal, er det en balancering du skal booke.

 

Hvem er Gitte?

Gitte er uddannet Cand. Merc., Life Mastery Coach, Mindfulnessinstruktør og har været i flere års mesterlære i energi og healing som HeartCore Mentor og snere Conscious Transformer. I 2014 stiftede Gitte Room for Reflection for at hjælpe familier til bedre balance. I 2016 udskilte Gitte “Room for You” fra “Room for Reflection” og har med stor succes hjulpet mange famlier på ret kurs. Du er velkommen til at se mere til sessioner hos Room for you.

Gitte er den slags menneske, som slet ikke er klar over hvor fantastisk og dygtig, hun er! Hun ER det bare! Hun udstråler en ro, som du kun kan blive smittet af, og så er hun ydmyg og enormt nærværende. Jeg føler mig altid tryg i Gittes hænder, og har oplevet stor glæde ved, at hun har tryllet med mine energier! Jeg kan på det varmeste anbefale at lade Gitte transformere dig. Du vil ikke fortryde det!

Jane

“Har du brug for at rense ud i drænende energier og fylde de nærende energier med nyt liv, så kan en tur i Gitte Winter Graugaards kærlige og kompetente hænder varmt anbefales. Gitte rammer på hendes rolige, varme, kærlige og yderst professionelle tilgang til energiarbejdet og Heartcore mentoring direkte ind til sagens kerne og følelsen er helt ubeskrivelig. Du går fra en session med ny energi, forståelse for energi og ikke mindst indsigter i dig selv og det konkrete emne/problem, som bare giver enorm meget mening. En skøn session som klart kan anbefales. En berigende måde at give sig selv et frirum og masser af selvkærlighed og positiv fokus i en ellers hektisk hverdag. Jeg er bestemt klar til mere energiarbejdet med og hos Gitte.”

Bettina

“Gitte er en fantastisk coach, mentor og kærlig guide. Jeg var blown away efter min session med Gitte. Aldrig har jeg følt mig så opløftet og høj på livet som efter min session med Gitte – og der skal ellers en hel del til at imponere mig efterhånden. Selv nu – flere uger efter – mærker jeg stadig livsboblerne syde i kroppen, når jeg mindes min session med Gitte. Gitte er supergod til at få stillet ind på problematikken og bruger så fint både intuition og tillærte teorier til at komme omkring. Jeg følte nærmest, hun kunne se lige igennem mig og ”skubbe” mig, så jeg fik følelsen af, at alt er muligt.

Jeg fik troen på, at jeg selv er en kæmpe ressource med uanede muligheder, der nærmest bare kan plukke ned fra hylderne. Det var en fantastisk følelse at gå hjem med, – og som stadig lever i mig. Gitte har i den grad styrket min selvtillid og min tro på en eventyrlig fremtid. Jeg vil helt klart have mere af Gitte!”

Gaia