Room for Reflection i familierne

 

De kære børn fylder meget hos os forældre, og vi ønsker inderligt at se dem vokse op som lykkelige væsner i denne verden. På denne side har vi samlet vores tilbud til at lære dit barn at skabe indre ro og følge sit hjerte.

Du finder børnemeditationer, som du kan starte med allerede fra 3-års alderen. Små dybe, kærlige fortællinger ved sengetid sender børnene til drømmeland med hjertet fuld af kærlighed.

I løbet af dagen har børnene også brug for åndehuller. Mindfulness giver børnene indre ro. Vi har instruktørerne til dit barns skole (0.-10. klasse) – du kan åbne døren og få holdet til at ske.

I Miniforfatter (fra 8 år) skriver børnene selv en række noveller færdige og bliver intet mindre end Miniforfattere.

Til de unge i gymnasiet samt på videregående uddannelser tilbyder vi bogen Studieliv uden stress og individuel coaching. Alt for mange unge mennesker er stressede. Vi kan hjælpe dem med at skabe ro og balance i deres liv.

Se mere om vores tilbud til familier herunder:

 

Børnemeditation

Hjælp dit barn til at finde ro og balance med børnemeditationerne: “I mit hjerte”. En gave til familier, der ønsker at skabe nærvær og sætte fokus på kærlighed i en travl hverdag.

Fine billedbøger

Vi elsker gode billedbøger med sjæl og gode tanker bag. Få inspiration til biblioteket på vores fine liste over yndlings billedbøger.

Forælderbetalt mindfulness i skolerne

Hjælp dit barn og kammeraterne med at skabe ro i løbet af en lang skoledag. Room for Reflections instruktører kommer ud på dit barns skole og lærer børnene mindfulness (0. – 10. klasse).

Til læsehestene

 

Elsker dit barn at skrive og læse? Hos Room for Reflection kan dit barn blive Miniforfatter.

 

Ung i Balance

 

I medierne hører vi om stressede unge mennesker. Den statistik ønsker vi at stoppe. Ønsker du et studieliv i balance eller har du et voksent barn, du gerne vil hjælpe til mere balance under studierne, kan bogen Studieliv uden stress gøre en forskel.

 

 

Gave til børnene fra Room for Reflection

Børnemeditationerne: “I mit hjerte” læses højt af forældrene og danner et helt særligt kærligt hjerterum i jeres familie. De kan fint suppleres med indtalte børnemeditationer, som denne fine gave fra Sussanne Wexø.