Er du træt af, at dine børn ikke hjælper til derhjemme?

Er det tid til forandring?

Vil du skabe et skønt familiefællesskab, hvor I hjælper hinanden?

Helt fra dine børn er ganske små, kan du inkludere dem i opgaver i jeres hjem. Og der er ganske mange grunde til at få skabt et fællesskab i jeres familie, hvor jeres børn får lov til at gøre en forskel. Mange forældre fortæller, at deres børn ikke hjælper til, og selvom de har prøvet en hel masse, kan de ikke aktivere dem. Det skal vi ændre på nu. For børn vil som udgangspunkt rigtig gerne være en del af et fællesskab og endnu bedre gøre en forskel for fællesskabet. Og det er så godt for deres selvværd at føle at de gør en forskel og har en særlig plads i et fællesskab.

Også dine børn kan med din hjælp og en god ramme få lyst til at hjælpe til derhjemme. Med dette online forløb hjælper jeg dig med at få vendt stemningen hjemme hos jer og giver dig byggeklodserne til at få skabt et skønt fællesskab med fælles værdier. Og tro mig dine børn vil få så meget gavn af al den læring, der ligger foran dem.

Se mere her i min hilsen til dig:

FEM enkle trin, der gør en kæmpe forskel

Så hvis det er tid til forandring hjemme hos jer også, er jeg klar til at hjælpe og coache dig som forældre til nye tider. I mit online program “Sådan får du dit barn til at hjælpe til derhjemme” får du fem tricks til at få dit barn til at hjælpe til og som på samme tid gør dit barn til en superhelt. Programmet består af fem trin, som er bygget op som moduler, som du arbejder med trin for trin.

Gem

De fem trin i programmet lærer dig at:

  1. Skabe et fællesskab med fælles værdier
  2. Være kreativ omkring opgaveformidlingen
  3. Anerkende dit barn på den måde der er bedst for dit barn
  4. Holde motivationen og skab nye gode vaner
  5. Se din opdragelse i et større perspektiv.

Til hvert modul finder du:

  • En PDF med instruktioner
  • Forskellige kreative elementer
  • En eller flere introduktionsvideoer
  • Trin for trin guide, til hvordan du griber det hele an.

Gem

Du kan tilgå de fem moduler, når du er klar og hjemme i din egen stue.

Pris 375 kr. 

 

 

Gem

Ja tak! Det skal jeg så meget have fingre i...

Alle vores kurser ligger nu klar til jer på vores søstersite Momo Academy. Når du klikker dig videre, kommer du derover og kan købe adgang til kurset. Rigtig god fornøjelse.

Pris 375 kr. 

Gør dit barn til en superhelt

I programmet møder i også Julie Abitz fra Byens Helte, som har arbejdet med at fremelske superheltetræk hos unge og voksne i mange år. De træk kan hun nu stærkt genkende i sin kun 4 årige søn. Det har fået Julie til at skrive bøgerne  “Halfdan vil gerne hjælpe” og “Bliv en hero i din egen by”. Jeg tog en tur til Islands Brygge og besøgte Julie for at få en snak om børn og hjælp.

Se lidt af interviewet her og hør mere i programmet om, hvordan vi hjælper vores børn til at kunne gøre en forskel.

Køb bøgerne her:

I programmet omtales en række bøger. Nogle af dem sælger vi i vores shop, så du kan få endnu mere inspiration. Bøgerne er dog ikke en forudsætning for at bruge programmet.

Se vores fine heltegalleri her:

Er det lige et forløb for dig?

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med programmet.

375 kr.

Gem

Gem

Bygger på gode erfaringer

Programmet her er udviklet af stifter af Room for Reflection Gitte Winter Graugaard og bygger på egne erfaringer. Efter Gittes egne børn har fulgt de fem trin, er de flittige til at hjælpe til derhjemme. Men, hvad der særligt har gjort indtryk på Gitte, er alt det andet, som programmet har medført i form af ansvarlighed, hjælpelyst udenfor hjemmet, selvtillid, selvværd, kreativitet og enorm selvstændighed. Det har fået Gitte til at reflektere meget over, hvor stor betydning vores opdragelse i hjemmet har for, hvilke borgere vi opdrager vores børn til at blive. Så det her program er meget mere end en opvaskemaskine der skal tømmes. Det er en måde at være i verden på.