Af Gitte Winter Graugaard

Forfatter, coach og mentor

Har du en søn?

Jeg bliver ofte spurgt, om mine bøger kun er for piger. Jeg er selv vokset op med den dejligste søster og har fået to skønne døtre, så mon jeg er den rette til at svare?

Min egen forestilling er, at i de indre verdener som mine bøger åbner op til gennem børnemeditation, er der ikke den store forskel på at være dreng og pige. Det handler om at kunne finde ro og bruge sin fantasi til at forstå flere perspektiver og rense ud i de mange stimuli vi bliver bombarderet af.

Nu skal I møde August på 10 år – som er så vis og kærlig.

Hans mor havde egentlig fået fat i Børnemeditationerne I mit hjerte til sin datter – men hendes søn kom kravlende hver aften og ville lytte med ved sengetid. Efter han havde hørt historien første gang, kom han til sin mor og fortalte denne smukke oplevelse han havde haft: (skrevet ned ordret som han fortalte):

“Mor jeg så et kæmpe hjerte. Der var ligesom en tunnel og da jeg kravlede derned og vendte mig om og kiggede op – der var knappen.

Da jeg trykkede på den så strålede der regnbuelys ud. Det var som om det laggede.

Hele verden var grøn og blomsterne var lilla.

Der var masser af kærlighed”

August 10 år.

Jeg fik helt tårer i øjnene og sad med et piblende hjerte og smilte. Sikke et skønt og vist barn!

Børnemeditation handler ikke om drenge og piger. Det handler om kærlighed. Og det er mindst lige så vigtigt at åbne op for drengenes kærlighedssuperheltekræfter, som pigernes.

Og hvis du som jeg tænker “laggede” – hvad betyder det? Kom der en ekstra forklaring:

😂lagger er når softwaren i et spil, en film eller lignende ikke kan følge med. Det gør at f.eks. spillet eller filmen hakker eller går i stå❤️.”

Jeg har ført hørt om børn, der ser meditationerne som i et spil. Jeg har tit selv tænkt på at Hjerternes Dal er bygget op som et spil, hvor man skal rundt og udforske dalen. Har mange gange haft en app i tankerne. Men jeg elsker nu bare en god gammeldaws bog. Og jeg elsker knægte med fantasi og kontakt til deres smukke hjerter og vilde kærlighed.

Og så oplever jeg i øvrigt også selv, at tiden føles langsommere i de verdener meditationer åbner op til for mig og mine klienter.

Tak August – også fordi jeg har fået lov at dele din historie.

Du er mega sej!

 

Se mit udvalg af bøger her

Hvad kan vi lære af vores børn?

For et par uger siden gik jeg live og holdt en dunderkærlighedstale, som er vist mange tusinde gange. Hør, hvad denne tids børn, som August, er kommet for at lære os. Hør hvorfor de er særligt seje. Hør om deres mission. Og hør hvad der gør næste generation til en upgrade af den forrige.