Når jeg skriver bøger henter jeg inspiration fra min hverdag, mærker nuancerne i den problemstilling, jeg forsøger at løse, lytter til min intuition, åbner op for min kreativitet, kommer i kontakt med noget større end mig, der guider mig, mærker mine læseres smerte ved problemet og glæde ved at løse det, så de kan vokse og gro.

Der er så uendeligt mange lag i den process, som jeg bog for bog forstår flere nuancer i. Jeg bruger luftelementet til at være kreativ, ilden til at mærke efter, hvad jeg er passioneret for og vil gå mange mil for at løse, jorden til at skrive, korrigere og producere og vandet til at nå ud til alle jer.

Inden jeg sender mine bøger af sted forsegler jeg energien i dem, så de er rene med alt den kærlighed og alle de gode intensioner, jeg har for dem og mine læsere. Jeg forsegler også energien i dem, så det liv bøgerne får ude hos jer ikke kommer til at påvirke mit kreative rum, hvor energien er nødt til at være helt ren, for at jeg kan fortsætte min forfattergerning bog for bog og kan mærke alt det, jeg skal mærke for at kunne formidle den viden, jeg er her for at formidle til jer.

Når du modtager bøger fra mig er de derfor rene og fyldt op med kærlighed. Og da kan de få en god start hjemme hos jer. Hvordan du modtager dem, læser dem og hvad du oplever med dem, afhænger af din energi og dit liv levet. Så når I får bøgerne til at virke hjemme hos jer, er det fordi I forstår at modtage dem i den energi, jeg sender ud, og det er JER der får dem til at leve og gro hjemme hos jer. Det er jer, der skaber de små mirakler med jeres børn med bøgerne, jeres energi, jeres kærlighed og jeres nærvær. Og det er så SMUKT.

Så når de virker, er det vigtigt for mig, at du som mor eller far tager ejerskab på, at det er dig, der gør en stor forskel for dit barn. Og virker de ikke, vil jeg gerne hjælpe dig derhen, hvor de også kan åbne op til denne form for kærlig energi hjemme hos jer.

Jeg elsker at få jeres søde kommentarer og hilsner – og læser dem alle. Men husk også at klappe dig selv på skulderen og gå ind i energien og mærk efter, så du kan udvide den og få meget mere af den. For der er uendeligt meget mere af den kærlige energi omkring os. Vi skal bare forstå at modtage den.

Find bøgerne her: 
www.roomforreflection.dk

Få hjælp til energiarbejdet 1:1 her: 
www.roomforyou.dk
Både som forælder til hjælp til at åbne op til energierne, og som kreativt væsen, der gerne vil forstå denne form for process.

Book foredrag om denne måde at skrive og arbejde kreativt på her: 
https://roomforreflection.dk/foredrag/