GIV DINE BØRN EN GAVE FOR LIVET

Giv dine børn en gave for livet

Styrk din families fællesskab

Står det højt på din ønskeliste at gøre det langt federe at være en del af jeres familie i hverdagen? Har du lyst til forandring? Er du klar til at arbejde på at skabe et familiefællesskab, hvor alle hjælper til, har indflydelse, bidrager og tager ansvar? Er du træt af at suse rundt og lave det hele, mens ungerne ikke gider hjælpe til? Har du prøvet alt for at få dem i sving?

Er det tid til at danne nye og stærkere familiebånd i jeres familie?

Jeg starter hold 3 d. 13. september 2018, og følger du programmet, kan du måske allerede få uger senere se de første forandringer hjemme hos jer.

I dette forløb mødes vi fem gange fordelt over tre måneder, du får individuel sparring og adgang til et komplet online forløb. Kort sagt alt, hvad du skal bruge til at føre dit ønske ud i livet, så du inden påske har skabt nye vaner til et langt rarere familieliv hjemme hos jer og har givet dine børn en gave for livet.

 

Læs en mors anbefaling af forløbet:

Det er en fantastisk oplevelse at mærke, hvordan fællesskabet i vores familie vokser efter vi er begyndt på “En gave for livet”. Vores værdier er blevet skabt af os alle og det er nu blevet en leg at lave opgaver i fællesskab. Vi voksne er blevet mere bevidste om vores egne grænser, og har holdt fokus på det der er nået – glæden er den øget stemning i processen.

Mor

Her er programmet:

Trin 1: Familieværdier

Vi tager temperaturen på jeres fællesskab og taler om, hvad jeres families værdier er, og hvordan I kan styrke dem ved at italesætte dem. Dette møde lægger op til, at du bagefter kan arbejde med modul 1 på mit online kursus om familiens værdisæt, som du får med i denne pakke. Her finder du videoer, øvelser, kreative elementer mm.

Hvordan: Online møde – hjemme i din stue på Zoom (du får et link, når du er tilmeldt).

 

 

Trin 2: Familiens opgaver 

Vi følger op fra sidst og taler om de opgaver, I har hjemme hos jer, og hvordan vi kan fordele dem, så alle i familien føler sig hørt, forstået og føler at de har indflydelse. Vi taler også om, hvordan vi kan gøre det sjovt at hjælpe til. Når vores online call er færdigt, kan du logge på mit online forløb og finder alt, hvad du skal bruge for at være kreativ omkring opgavefordelingen.

Hvordan: Online møde – hjemme i din stue på Zoom (du får et link, når du er tilmeldt).

 

Trin 3: Anerkendelse 

Vi følger op fra sidst. Nu hvor I har fået fordelt opgaverne hjemme hos jer, er det tid til at reflektere lidt over, hvordan du bedst anerkender dit barn og har du flere, hvordan de hver især gerne vil anerkendes. Hvis vi ikke er bevidste om, hvordan vi anerkender, er der stor sandsynlighed for at vi anerkender vores børn, som vi selv gerne vil anerkendes, men det er ikke nødvendigvis sådan dit blivere mest motiveret… Det kigger vi nærmere på gennem de fem kærlighedssprog for børn.

Hvordan: Online møde – hjemme i din stue. på Zoom (du får et link, når du er tilmeldt).

 

Trin 4: Motivation og vaner 

Vi følger op fra sidst. Imellem forrige modul og trin 4 går der nogle uger, hvor I prøver det hele af derhjemme. Når vi mødes igen til 4. modul taler vi om at holde motivationen, når først det nye og spændende ved at få opgaver er drevet over. Vi zoomer ind på udfordringerne ved at holde motivationen for både børn og forældre, og vi taler om forskellige måder, hvorpå vi kan få det nye fællesskab og måden vi arbejder sammen på til at blive en vane. Det er ofte her, nytårforsætterne visner lidt. Så her skal vi holde fast og motivere os selv, hinanden og vores børn. Du finder også her et online modul til yderligere inspiration.

Hvordan: Online møde – hjemme i din stue på Zoom (du får et link, når du er tilmeldt).

 

Trin 5: Det større perspektiv 

Her går der igen tre uger, før vi mødes igen og taler om det lidt større perspektiv i din opdragelse af dine børn og jeres families fællesskab. Vi trækker nogle større linjer op og ser på, hvad det er børnene får med i bagagen, når vi lærer dem om fællesskabets vigtige principper. Du finder efterfølgende et online modul, som inspirerer dig yderligere.

Hvordan: Online møde – hjemme i din stue på Zoom (du får et link, når du er tilmeldt).

 

Individuel sparring

Udover de fem live calls og dit online program får du også 30 minutters individuel sparring om jeres specifikke udfordringer med fællesskabet i din familie. Du booker selv de tid mellem kl. 8-16. Det eneste krav er, at du har booket din tid inden forløbet afsluttes.

Sparringen finder sted på skype.

Gruppe:

På Momo Academy bliver du tilknyttet En gave for livet gruppen. En lille familie af ligesindede. Der kommer løbende flere til i denne gruppe, som flere hold bliver afviklet. Jer der har været med før, er velkommen til at følge nye hold og være med på live undervisningen, ligesom jer, der er på nye hold, kan se gamle optagelser. Jeg tror på, at vi kan lære rigtig meget af hinanden og at I løbende kan få nye perspektiver.

Skal du med?

Er du klar til forandring? Klar til at skabe det bedste sammenhold i jeres familie?

I denne workshop får du:

  1. Mit online kursus med undervisning og materialer til en værdi af 375 kr.
  2. 5 timers undervisning fordelt over 3 måneder til en samlet værdi af 2500 kr.
  3. En halv times individuel sparring på skype til en værdi af 625 kr.
  4. Et netværk af ligesindede i en fælles gruppe på vores kursusplatform Momo Academy.
  5. Adgang til lukket facebookgruppe

Samlet værdi 3500 kr. 

Din samlede pris er 875 kr. 

Eller 175 kr per modul.

 

Udtalelser fra tidligere deltagere: 

“Allerede efter en uge har jeg skiftet fokus fra, at det skal gå hurtigt til at inkludere mine drenge og gøre det hyggeligt at hjælpe mig. Det har gjort en stor forskel.” 

“Allerede den første uge kunne vi se en klar forskel og stemningen herhjemme blev langt bedre.”

“Jeg har virkelig fået set mit forældreskab i et nyt perspektiv og kan mærke, at min ændrede adfærd har en fantastisk virkning på mit barn. Tusind tak”. 

“Vi har en langt gladere pige herhjemme, som har meget mere overskud”. 

“Jeg skal slet ikke sige tingene så mange gange mere.”

“Du formår at rykke mig hver gang og give mig nye perspektiver.”

“Vi voksne har fået nogle gode samtaler om vores måde at opdrage på.”

“Vores dreng har været med til at lave mad tre gange i denne uge. Og det er fedt at gøre det sammen. Og vores pige har været meget gladere også i skolen.”

Du kan også booke mit online forløb alene til 375 kr. Det er lavet til, at du selv kan skabe forandringerne. I den store pakke her får du derudover masser af støtte, individuel sparring og undervisning undervejs. Har du allerede betalt for online forløbet og ønsker at være med, refunderer vi dit online forløb med den pris du har betalt.

Hvad kan der komme ud af at være med?

I denne blog fortæller jeg mere om, hvad vi oplever herhjemme efter vi i nogle år har arbejdet med de her trin. Jeg skriver også om, hvorfor det er SÅ vigtigt.

Om underviseren:

Gitte Winter Graugaard underviser på dette forløb. Hun er stifter af virksomhederne:

Gitte brænder for at hjælpe børnefamilier til bedre trivsel. Gennem sit virke som forfatter, coach og mentor inspirerer hun forældre til det bevidste forældreskab. Hun arbejder med energierne som værktøj, og lærer forældre at forstå familiens energi og sammensætning, så det bliver langt nemmere at navigere. Gitte har arbejdet med de fem trin i dette program med sine egne børn og nyder at være en del af sin families fællesskab.

Se vore lille galleri af motivation for det gode familiefællesskab:

Onsdag d. 20.12 fortalte jeg live på facebook om programmet. Det klip kan du se her:

En gave for livet

Live om mit nye forløb "En gave for livet". Sådan skaber du et godt fællesskab i din familie. Det er sååå vigtigt, at vi lærer vores børn, hvad et godt fællesskab er! Se mere: https://roomforreflection.dk/en-gave-for-livet/Early bird indtil 2. januar 2018.

Slået op af Room for Reflection i Onsdag den 20. december 2017