GIV DINE BØRN EN GAVE FOR LIVET

Giv dine børn en gave for livet

Styrk din families fællesskab

Står det højt på din ønskeliste at gøre det langt federe at være en del af jeres familie i hverdagen? Har du lyst til forandring? Er du klar til at arbejde på at skabe et familiefællesskab, hvor alle hjælper til, har indflydelse, bidrager og tager ansvar? Er du træt af at suse rundt og lave det hele, mens ungerne ikke gider hjælpe til? Har du prøvet alt for at få dem i sving?

Er det tid til at danne nye og stærkere familiebånd i jeres familie?

NÆSTE HOLD STARTER: Torsdag d. 27.9 2018 kl. 20.30-22.00

Følger du programmet, kan du måske allerede få uger senere se de første forandringer hjemme hos jer.

I dette forløb mødes vi fem gange fordelt over tre måneder, du får individuel sparring og adgang til et komplet online forløb. Kort sagt alt, hvad du skal bruge til at føre dit ønske ud i livet, så du inden påske har skabt nye vaner til et langt rarere familieliv hjemme hos jer og har givet dine børn en gave for livet.

Læs en mors anbefaling af forløbet:

Det er en fantastisk oplevelse at mærke, hvordan fællesskabet i vores familie vokser efter vi er begyndt på “En gave for livet”. Vores værdier er blevet skabt af os alle og det er nu blevet en leg at lave opgaver i fællesskab. Vi voksne er blevet mere bevidste om vores egne grænser, og har holdt fokus på det der er nået – glæden er den øget stemning i processen.

Mor

Her er programmet:

Trin 1: Familiens værdier

Det første modul handler om jeres fællesskab. Vi tuner ind på, hvad jeres families værdier er, og hvordan I kan styrke dem ved at italesætte dem. Du får inspiration og øvelser i  modul 1 på dit online kursus: “Sådan får du dit barn til at hjælpe til“,  som du får med i denne pakke. Her finder du videoer, øvelser, kreative elementer mm.

Q&A 1: Vi kickstarter dit hold med Q&A Session 1. Se dato herunder.

Trin 2: Familiens opgaver

Herefter kigger I nærmere på, hvilke opgaver I har hjemme hos jer, og hvordan I kan fordele dem, så alle i familien føler sig hørt, forstået og føler, at de har indflydelse. I programmet taler vi også om, hvordan vi kan gøre det sjovt at hjælpe til. Du finder inspiration og øvelser i modul 2 på dit online kursus: “Sådan får du dit barn til at hjælpe til”. Her finder du videoer, øvelser, kreative elementer mm.

Trin 3: Anerkendelse

Nu hvor I har fået fordelt opgaverne hjemme hos jer, er det tid til at reflektere lidt over, hvordan du bedst anerkender dit barn og har du flere, hvordan de hver især gerne vil anerkendes. Hvis vi ikke er bevidste om, hvordan vi anerkender, er der stor sandsynlighed for, at vi anerkender vores børn, som vi gerne selv vil anerkendes, men det er ikke nødvendigvis sådan dit barn bliver bedst føler sig set, hørt og motiveret. Vi ser nærmere på de fem kærlighedssprog for børn. Masser af inspiration i dit online program.

Q&A 2: Her halvvejs i programmet finder du Q&A session 2 om motivation og anderkendelse. Se dato længere nede.

Trin 4: Motivation og vaner

I 4. modul taler vi om, hvordan I kan holde motivationen, når først det nye og spændende ved at få opgaver er drevet over. Vi zoomer ind på udfordringerne ved at holde motivationen for både børn og forældre, og vi taler om forskellige måder, hvorpå vi kan få det nye fællesskab og måden vi arbejder sammen på til at blive en vane. Det er ofte her, vi skal gøre en indsats for at holde fast og motivere os selv, hinanden og vores børn. Du finder også her et online modul til yderligere inspiration.

Trin 5: Det lange perspektiv og gaven for livet

Det er tid til at sætte din opdragelse i et lidt større perspektiv. For hvordan bliver denne bevidste måde at opdrage til fællesskab til en gave i livet for dit barn? Vi trækker nogle større linjer op og ser på, hvad det er børnene får med i bagagen, når vi lærer dem om fællesskabets vigtige principper. Du finder igen et online modul, som inspirerer dig yderligere.

Q&A 3: Vi runder af programmet af med en sidste Q&A om det lange perspektiv og gaven for livet. Se dato herunder.

Q&A Sessions Live Hold 3:

Disse sessions er frivillige, men anbefales på et varmeste, da vi lærer meget af hinanden, når vi mødes online og stiller spørgsmål.

Q&A Session 1: Torsdag d. 27.9 2018 kl. 20.30-22.00

Tema: Introduktion

Q&A Session 2: Tirsdag d. 23.10.2018 kl. 20.30-21.30

Tema: Motivation og Anderkendelse

Q&A Session 3: Onsdag 28.11.2018 kl. 20.30-21.30

Tema: Det lange perspektiv og en gave for livet

Individuel sparring

Udover de tre live undervisningsgange og dit online program får du også 30 minutters individuel sparring om jeres specifikke udfordringer med fællesskabet i din familie. Du kan booke tid i tidsrummet kl. 8-16. Det eneste krav er, at du har booket din tid inden forløbet afsluttes med sidste Q&A på dit hold. Se dato længere oppe.

Skal du med på hold 3?

Er du klar til forandring? Klar til at skabe det bedste sammenhold i jeres familie?

I denne pakke får du:

  1. Online kursus “Sådan får du dit barn til at hjælpe til” med materialer til en værdi af 375 kr.
  2. 3 timers undervisning fordelt over 3 måneder til en samlet værdi af 1500 kr.
  3. En halv times individuel sparring på skype til en værdi af 625 kr.

Samlet værdi 2500 kr. 

Din samlede pris er 850 kr. 

 

Du kan også booke mit online forløb alene til 375 kr. Det er lavet til, at du selv kan skabe forandringerne. I den store pakke her får du derudover masser af støtte, individuel sparring og undervisning undervejs. Har du allerede betalt for online forløbet og ønsker at være med, refunderer vi dit online forløb med den pris du har betalt.

Udtalelser fra tidligere deltagere

“Allerede efter en uge har jeg skiftet fokus fra, at det skal gå hurtigt til at inkludere mine drenge og gøre det hyggeligt at hjælpe mig. Det har gjort en stor forskel.” 

“Allerede den første uge kunne vi se en klar forskel og stemningen herhjemme blev langt bedre.”

“Jeg har virkelig fået set mit forældreskab i et nyt perspektiv og kan mærke, at min ændrede adfærd har en fantastisk virkning på mit barn. Tusind tak”. 

“Vi har en langt gladere pige herhjemme, som har meget mere overskud”. 

“Jeg skal slet ikke sige tingene så mange gange mere.”

“Du formår at rykke mig hver gang og give mig nye perspektiver.”

“Vi voksne har fået nogle gode samtaler om vores måde at opdrage på.”

“Vores dreng har været med til at lave mad tre gange i denne uge. Og det er fedt at gøre det sammen. Og vores pige har været meget gladere også i skolen.”

Hvad kan der komme ud af at være med?

I denne blog fortæller jeg mere om, hvad vi oplever herhjemme efter vi i nogle år har arbejdet med de her trin. Jeg skriver også om, hvorfor det er SÅ vigtigt.

Om underviseren:

Gitte Winter Graugaard underviser på dette forløb. Hun er stifter af virksomhederne:

Gitte brænder for at hjælpe børnefamilier til bedre trivsel. Gennem sit virke som forfatter, coach og mentor inspirerer hun forældre til det bevidste forældreskab. Hun arbejder med energierne som værktøj, og lærer forældre at forstå familiens energi og sammensætning, så det bliver langt nemmere at navigere. Gitte har arbejdet med de fem trin i dette program med sine egne børn og nyder at være en del af sin families fællesskab.

Se vore lille galleri af motivation for det gode familiefællesskab: