Drømmefangeren giver dit barn dejlige drømme

Sov godt med drømmefangere

Vores smukke drømmefangere gør lykke på børneværelserne og fylder dit barns nætter med dejlige drømme, så han eller hun kan sove godt, trygt og længe.

Jeg har en god ven, Mikael, som ofte rejser på magiske eventyr i Nepal – landet med de smukke, høje bjerge med sne på toppen. På sin vej rundt i landet har han fundet de smukkeste drømmefangere. Sidst han var derude, tog han en masse med hjem til Room for Reflection, så vi kan sende dem videre til børn og barnlige sjæle i Danmark.

Om natten drømmer vi en masse drømme. Sådan bearbejder vores sind alt det, der sker i vores liv. Vi siger, at drømmene flyver ind gennem drømmefangerens spind af tråde. De gode drømme slipper fint igennem drømmefangeren og glider ned ad fjerene til den, der ligger i værelset under drømmefangeren og sover så sødt. De dumme drømme derimod, som også kan være uhyggelige, bliver fanget i spindet, som en flue, der bliver fanget i et edderkoppespind og holdt fast, så de ikke kan komme ned til dig. Når morgendagens lys atter skinner ind ad vinduet, opløser drømmefangeren de onde drømme.

Børn har brug for at sove rigtig godt om natten for at være friske til alt det, vi hver dag møder. Vores søvn giver os den bedste energi til at kunne nyde livet og være glade. De kloge forskere har fundet ud af, at børn i dag i gennemsnit sover en time mindre, end børn gjorde for bare ti år siden. Det er tankevækkende. Jeg ønsker dine børn den dejligste søvn sammen med jeres nye smukke drømmefanger.

Vi har købt dem hjem i mange størrelser:

30 cm i diameter og tre ekstra små ringe med hvid snor og med naturfjer pris 149 kr.

18-20 cm i diameter med hvid snor og med naturfjer pris 100 kr.

13-15 cm i diameter 70 kr.

Fås med:

  •  hvid snor og naturfjer
  • hvid snor og farvede fjer

8 cm i diameter til 45 kr.

Fås med:

  • hvid snor, kun brune perler og med naturfjer
  • farvet blålig snor og med naturfjer 

6 cm i diameter til 35 kr.

Fås med:

  • farvet snor og med farvede pinke fjer

4 cm i diameter til 25 kr.

Fås med:

  • farvet snor og med farvede fjer

Alle priser er ekskl. porto

De kommer i alverdens farver og er stort set alle forskellige.

Når du køber en drømmefanger gennem Room for Reflection, støtter du automatisk bæredygtig udvikling for lokale kreative kvinder i Kathmandu, som gennem et støtteprojekt får mulighed for at tjene penge på deres smukke kunst. Du støtter også min ven Mikaels genopbygningsprojekt i landsbyen, Keuruni, som blev ramt af det store jordskælv.

 

Køb dit barns drømmefanger her

Vi sælger drømmefangerne i vores shop. Bestil den, der skal hænge på dit barns værelse og sprede lykke. De fås i mange farver og er alle smukke og unikke. Du kan skrive, hvilke farver dit barn kan lide, og om du ønsker naturfarvede fjer eller farvede fjer. Så længe lager haves vil vi gøre alt for at imødekomme din ønsker.
Køb her