Drømmefangeren giver dit barn dejlige drømme

Sov godt med drømmefangere

Vores smukke drømmefangere gør lykke på børneværelserne og fylder dit barns nætter med dejlige drømme, så han eller hun kan sove godt, trygt og længe.

Jeg har en god ven, Mikael, som ofte rejser på magiske eventyr i Nepal – landet med de smukke, høje bjerge med sne på toppen. På sin vej rundt i landet har han fundet de smukkeste drømmefangere. Sidst han var derude, tog han en masse med hjem til Room for Reflection, så vi kan sende dem videre til børn og barnlige sjæle i Danmark.

Om natten drømmer vi en masse drømme. Sådan bearbejder vores sind alt det, der sker i vores liv. Vi siger, at drømmene flyver ind gennem drømmefangerens spind af tråde. De gode drømme slipper fint igennem drømmefangeren og glider ned ad fjerene til den, der ligger i værelset under drømmefangeren og sover så sødt. De dumme drømme derimod, som også kan være uhyggelige, bliver fanget i spindet, som en flue, der bliver fanget i et edderkoppespind og holdt fast, så de ikke kan komme ned til dig. Når morgendagens lys atter skinner ind ad vinduet, opløser drømmefangeren de onde drømme.

Køb dit barns drømmefanger her

Vi sælger drømmefangerne i vores shop i mange størrelser og farver. Bestil den, der skal hænge på dit barns værelse og sprede lykke. De fås i mange farver og er alle smukke og unikke. Se hvad vi har på lager lige nu her.