Jeg har så dyb respekt for Anja Ringgren Lovén og hendes teams smukke mission med at hjælpe de såkaldte “heksebørn”, som bliver udstødt og mishandlet i deres landsbyer i Nigeria. Hos Anja på børnehjemmet får de et nyt og bedre liv.

Der er ikke mange i Danmark, der ikke kender Anja og hendes store hjerte og vilde indsats i DINNødhjælp – deres overlevelse . Hvis du ikke gør, eller hvis du endnu ikke har støttet hendes mission, kan jeg varmt anbefale dig at gøre det.

I dag sendte hun mig dette smukke billede, som smelter mit hjerte totalt. Jeg håber inderligt, at de små historier, jeg har doneret, kan være med til at hjælpe de dejlige børn, Anja har viet sit liv til at hjælpe. Stor respekt her fra.

Og lad os alle sammen sende masser af kærlighed ned til børnene i Anjas smukke “Land of Hope”.

Det er dejlige Hope i ser til højre og den flotte fyr til venstre er Shedrach, som lige er startet på universitetet dernede.

Se mere og send en donation til:
http://www.dinnoedhjaelp.dk/