Den lille sky

Den lille sky som bamse

Mange tusinde familier kender nu “Børnemeditationerne I mit hjerte”. En af grundene til, at bogen er blevet taget så godt imod er, at den er fyldt med dejlige symboler for den kærlighed, der er i familierne. Børnene elsker symbolerne i bogen og særligt elsker de den lille sky. I den tredje meditation i bogen “I min sky henter jeg kærlighed” lærer børnene deres lille kærlighedssky at kende. Den har de med sig overalt, hvor de går, og den minder dem om al den kærlighed deres forældre og andre, der elsker dem, fylder i deres sky hver eneste dag. Skyen giver børnene en tryghed og en følelse af samhørighed, mens de er i skole eller i børnehave mm.. Det gælder også for de mange børn i skilsmissefamilier, der skal undvære den ene forælder, når de flytter fra hus til hus.

 

Vi ved fra en masse oplevelser, at en ting kan få os til at tænke på noget specifikt. Det fik mig til at tænke på, at børnene kan have brug for en lille påmindelse i løbet af dagen om deres lille sky. Straks fik jeg en lille skybamse i tankerne, som børnene kan kramme i hånden og bruge til at aktivere deres tanker og følelser om den lille kærlighedssky på himlen.

Hver eneste gang børnene bruger bamsen til at hente mors og fars kærlighed ned fra skyen, bliver bamsen endnu mere speciel for dem. Den bliver en slags kærlighedskanal. I psykologiens verden vil man kalde bamsen et “overgangsobjekt”, som er en genstand, der forbinder barnet med sine forældre, som vi også kender det fra sutteklude, puttepuden og yndlingsbamsen.

Velgørenhed i Nepal

Som flere af jer ved, har jeg et velgørende samarbejde med en række kvinder i Nepal, som også laver de smukke drømmerfangere, vi sælger i shoppen. Jeg spurgte min leverandør, om kvinderne ikke også kunne sy en skybamse, der kunne sidde i en nøglering til os. Og nu er de landet i Danmark. Fløjet hertil fra Nepal. Når du køber disse bamser hos Room for Reflection støtter du således et velgørenhedsprojekt for en række kvinder i Nepal. Jeg skulle hilse fra dem og sige, at vores projekter gør en stor forskel i deres hverdag. Læs mere om det projekt vi støtter og den modige kvinde bag her.

Da bamserne er håndlavede er de helt unikke hver og en. Fås med en pink eller grøn kugle forneden.

Ja tak jeg vil så gerne købe en lille sky

Den store kærlighedspakke

Skyen indgår i den store kærlighedspakke sammen med en række andre skønne ting fra universet omkring bogen.

Se mange flere billeder herunder i galleriet: